Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 20:47:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta bi bilo dobro zamrznuti od voća kojeg sada ima? Jagode sam propustila, mislila sam ih zamrznuti ali na kraju nisam .. Kajsije? Šta joŠ?
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 20:53:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja kako nema jagoda?Kod nas ima jos,a ima ih do septembra. Ja stavljam visnje,kupine,maline kako sta stize od voca.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 20:59:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod mene na pijaci slabo jagoda ima. napravila sam prošle nedelje par tegli džema od jagoda, ali to je za drugu temu htela sam još ali ne stigoh ali sam htela malo i da zamrznem, juče, i ne nađoh .. jedna tezga imala, ali mi nisu bile lepe, em skupe, papreno. a za džem sam našla povoljno i još neprskane. izvinte na malim slovima ali gospodin mi na sisi, pa kuckam jednom rukom
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 21:02:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ja stavljam visnje,kupine,maline kako sta stize od voca. jel blanširaš ili ne,
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 21:07:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja da smo blize da ti dam jagode,mi ih ne prskamo ama bas ni sa cim,samo ih zalivamo i redovno ih moj muz kopa i skida suvo lisce i bas lepo radjaju. Sto se tice blansiranja to sam pocela da radim kada mi se A. rodila i kada sam pakovala povrce i voce u ogromnim kolicinama.Nesto blansiram i sada a nesto ne,ali se blansiranjem ocuva ukus a i vitamini voca,tako da je bolje tako.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 17.6.2015 22:46:44
|
|
|
|
milicicak
|
Ja ne volem kajsije iz zamrzivaca imaju mi neki miris, ne znam i nikad mi nisu lepe ni za kolace ja ostavljam maline, kupine, jagode, visnjeee (to bas puno) i meso, pun mi zamrzivac mesa
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.7.2016 17:28:48
|
|
|
|
Mariya
|
Pre nekoliko nedelja sam zamrzla supu. Sipala bujon u šerpu,ubacila meso, povrće koje se kuvalo u supi i u zamrzivač. Kad sam je izvadila,dodala još malo začina,peršunovo lišće i testeninu,supa je bila kao da sam je tad skuvala a ne iz zamrzivača!
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.6.2017 15:44:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Imam mali zamrzivac,u sklopu frizidera pa ne moze mnogo da stane u njega.Uglavnom je tu meso,neko voce ako imamo mnogo svezeg i mislim da necemo pojesti,zu zu,i mozda neki zaledjen proizvod.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.6.2017 15:48:45
|
|
|
|
vocicana
|
Ciotiram Ivanin post, sve tako. Imam secerca, povrce, meso, hleb nam stoji u zamrzivacu, jer jedemo tost, tj mm, ja hlab ne jedem, takve neke sitnice, nemam ni ja mesta.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.6.2017 15:49:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moj je maleni zamrzivac. U njega stavljam razno voce, meso i povrce razno.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.6.2017 15:55:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isto, onak veliki Gorenje kombinovani. Meso, neko voce i povrce I naravno tresnje sam sad.zamrzla
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 11.6.2017 16:09:32
|
|
|
|
minnica
|
Kajsija nam rodila ove godine baš. Stavila sam dosad 10ak paketa isečenih na pola. Posle mogu da ih koristim za sve i svašta.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 2.9.2017 17:36:03
|
|
|
|
krin 40
|
Ja skoro ništa.I nemam zamrzivač osim onog malog dela u sklopu kombinovanog.Tu držim meso i to je sve
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 2.9.2017 18:57:38
|
|
|
|
dddaca
|
Ni ja nemam poseban zamrzivac tako da ne moze puno da stane. Malo mesa, nekad kesa graska i brokolija, stavim i ako nesto skuvam u vecoj kolicini, pa mi bude lakse sledeci put, samo izvadim i podgrejem ili supu zakuvam. Ali posto nemam puno mesta, ne mogu puno toga ni da ostavim.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 2.9.2017 20:35:54
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja ne volem kajsije iz zamrzivaca imaju mi neki miris, ne znam i nikad mi nisu lepe ni za kolace ja ostavljam maline, kupine, jagode, visnjeee (to bas puno) i meso, pun mi zamrzivac mesa Isto ovako. A od kajsija ili breskvi pravim kompot.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 16:23:05
|
|
|
|
dddaca
|
Kompot za zimu? Pasterizujes ih?
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 16:26:53
|
|
|
|
krin 40
|
Pa što bi ih stavljala u zamrzivač ako ih padterizuje?
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 16:44:23
|
|
|
|
dddaca
|
Ne kazem da ih stavlja u zamrzivac nego me interesuje kako ih pasterizuje
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 16:46:51
|
|
|
|
krin 40
|
Ma zezam te
< Poruku je uredio krin 40 -- 3.9.2017 16:58:56 >
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 17:14:04
|
|
|
|
madre
|
Pecena paprika, blansirana blitva i boranija, grašak, paprika i tikvice za punjenje, piletina... Znaci ono sto nabavim domaće, ostalo nema smisla zamrzavati. Prosle godine je i svinja zavrsila u zamrzivaču, mleveno, snicle, slanina, prsuta, suva rebra i tako to
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 17:57:55
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Ma zezam te
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 18:15:13
|
|
|
|
krin 40
|
Šaću na stranu imaš o tome u temi Zimnica
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 18:44:18
|
|
|
|
dddaca
|
Odoh da tražim
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 3.9.2017 19:50:37
|
|
|
|
krin 40
|
Ako nema pisacu ja kako pravim
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 30.7.2019 12:57:58
|
|
|
|
mama ivane
|
Zamrzavam najviše povrće malo voća i meso
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?