Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 23.6.2020 16:55:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo obrali našu malu višnju, bilo je 5 kg, kada smo očistili bilo je nešto malo više od 3 kg što mi je taman bilo dovoljno za liker. Toliko od mene zovu nismo uspeli da naberemo ove godine
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 23.6.2020 16:56:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Sto Ana? Mama moja je uspela zovu da nabere i skuvala sirup, doduse rekla je danije bilo kao prosle godine, ne znam koliko l je stavila.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 23.6.2020 22:15:43
|
|
|
|
bikicaV
|
Sve i svasta . Voce, sta god moze.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 23.6.2020 22:28:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Jagode i maline stavljam onako po komad. To mi super posle kad vadim iz zamrz
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 12:01:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Mama Jo, kako misliš po komad? Da li stavljate maline na tacnu prvo pa u zamrzivač, pa posle u kese ili?
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 12:04:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja tako sa svim vocem radim. Prvo ih rasirim po tacni, pa u zamrzivac. Kad se stegnu, stavim sve u kresice.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 12:05:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Da li stavljate maline na tacnu prvo pa u zamrzivač, pa posle u kese ili? Mislim da je Mama Jo na ovo mislila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 12:15:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha na to sam mislila, prvo tako na tacnu. To sam negde procitala. Mama moja ih onako sve zajedno stavi u neku posudu, pa kad odmrzne one se onako raspadnu skroz. Hocu ja ove godine time da se pozabavim, evo ima malina na izvoz. Ja evo berem visnje, jos 4 kg danas cemo u zamrz.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 17:57:47
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo sada su spakovane maline u zamrzivač.Lepo sam ih rasporedila,zamrzle se,popakovala nešto u plastike,nešto u kese.10 kg.smo kupili.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 24.6.2020 23:15:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Super flamingos. Mi nismo jos maline stavljali uskoro cemo, kad se... Kad se izborimonsa visnjama
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 25.6.2020 6:26:51
|
|
|
|
bikicaV
|
Flamingos, bice kolaca.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 25.6.2020 8:11:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Kolaca, smutija, svega
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 25.6.2020 8:40:30
|
|
|
|
bikicaV
|
Zasto da me. Mi smo jagode stavili u zamrzivac.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 25.6.2020 8:43:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad treba to sve sezonsko voce stavljati svakako
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 8:41:21
|
|
|
|
mama Jo
|
E ovako ide moje pitanje: Dakle, meso sam odmrznula i skuvala rucak sa njim. Ispostavilo se da ima dosta mesa, te dosta rucka... Jeli dva dana, i opet ostalo za jos jedan rucak sigurno. Da li to sad opet ide da se zamrzne? Dakle odmrznuto meso koje je skuvano, rucak komplet, varivo, slicno kao sataras recimo?
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 8:43:18
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, ako si ga dva puta podgrejavala onda nemoj, a ako si grejala samo ono sto ste jeli slobodno stavi u zamrzivač.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 8:49:28
|
|
|
|
mama Jo
|
E super. Hvala jess, nisam dva puta podgrevala, odvajala sam u posebnu serpu. E znaci imam sledece nedelje jedan rucak, to me veoma veseli
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 8:58:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja koliko znam nesto sto se jednon odmrzne ne bi trebalo vise da se zamrzava. Mene je tako moja majka naucila. Nema to veze sa podgrevanjem.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:25:32
|
|
|
|
flamingos
|
Maline i višnje obavezno ostavljam i to dosta.Piletinu kupujemo svežu,jedino ako ovaj čovek od koga kupujemo i svinjsko meso,hrani tovne piliće,kupimo,pročisti ih jarmom,budu lepi,ne osećaju se na koncentrat.Juče stavih dve kese kukuruza.Pečenu,crvenu papriku obavezno ostavljam.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:27:32
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, sta je jaram? Sanjice, ja znam ovako. Ionako kad kupujem meso u mesari nemam pojma da li je bilo vec smrznuto ili ne. A naravno da broj podgrejavanja ima veze sa tim
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:27:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pokusavala sam u vise navrata da zamrznem jela pa da imam da vadim kad mi je frka za rucak kao sto je bas ovih dana medjutim mm se.ne svidja nista sto je bilo zaledjeno a iskreno ni meni. Prosto je drugacije strukture. Sto je razumljivo.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:31:18
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, meni su variva skroz ok, iako to jedemo samo mm i ja, deci ne dajem.
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:34:05
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,jarma je samleveni kukuruz koji se daje tovnim pilićima kad prestanu da jedu koncentrat,da se pročiste i ne osećaju se na koncentrat.
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 9:37:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, pošto si meso termički obradila onda možeš da zalediš ali pod uslovom da ga nisi podgrevala, kao što reče Jess. Ne bi valjalo da odlediš meso pa ga onako živog opet zalediš (to inače radi moja drugarica, šokirala sam se kada sam videla).
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.8.2020 9:47:24 >
|
|
|
|
RE: Šta ostavljate u zamrzivaču? 6.8.2020 10:02:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Za sada sam stavila kupine, maline, i donela mi drugarica domacu blitvu i spanac.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?