RE: Crtani fimovi za decu (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

Kata90 -> RE: Crtani fimovi za decu (10.4.2015 21:12:11)

da se i ja dovezem,rekla mi doktorica da nestavljam dete ispred tv a da gleda crtani jer onda nece kao hteti pricati,luda zena[sm=smiley29.gif] a naprotiv bas gundja nesto[sm=smiley36.gif]ali nisam joj nista rekla na to.

Azra_ -> RE: Crtani fimovi za decu (12.4.2015 0:24:21)

I ja nekako Masu ne obožavam. Više volim Pčelicu Maju. Dete voli i jedno i drugo. Kada je Maša na programu Ultra televizije?

Misha i Ljisha -> RE: Crtani fimovi za decu (12.4.2015 0:50:35)

Maša je ne neveljala vec bezobrazna ali je bas slatka. Cak i moja mama voli da gleda Mašu i kad ne cuva decu[sm=jezicek.gif]. Naravno da svaka epizoda ima pouku koja je na isti onaj nacin kao i nasi stari crtani filmovi porucuju skriveno a ne eksplicitno kao npr u Pepi ili u nekom drugom crtanom filmu. Masa ipak stoji u cosku, meda je uci lepom ponasanju, higijeni, kako ne treba jesti slatkise i td. Tako da kad se sve uzme u obzir ok je Maša.heehhe...Ja bas volim da je gledam, ma porodicno je svi gledamo. Duca u poslednje vreme ne gleda bas tv eto Pepu i Masu i nekad gleda jobi jobota[sm=jezicek.gif] ali to je ujutru dok dolazi k sebi. Uvece pred spavanje gleda pa pa letimo i radimo vezbe sa njima. I to je manje vise to

Ana RR -> RE: Crtani fimovi za decu (12.4.2015 4:04:47)

Mm i ja obožavamo Mašu a Marko neće više da je gleda [sm=smiley36.gif] čak ni Pepu više ne traži.

Ovde voli da gleda Jake and neverland pirates, Caillou (imamo i knjigu pa čitamo pred spavanje), Mike the knight (mislim da se prikazuje i tu), i neki sa autićima i kamionima, sličan je onom Chuck and friends što je bio na Mini ultra.

Modessty -> RE: Crtani fimovi za decu (21.4.2015 14:04:53)

Malo pre pročitah na FB. Crtani Maša i medvde dobio nagradu za najbolji crtani u prošloj godini! [sm=bravo.gif]
Ja ih obožavam. Više gledam nego moja deca [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Crtani fimovi za decu (22.4.2015 12:14:37)

moja deca najvise vole da gledaju masu i medveda

Mariya -> RE: Crtani fimovi za decu (8.7.2015 0:25:33)

Lu ima novi omiljeni crtani-Ben and Holly's little kingdom.stvarno je super crtani,i ja obozavam da ga gledam sa njom.crtali su ga oni što crtaju pepu ali je crtani smesniji i za veću decu. A osim ovog zadnjih nekoliko dana gleda pocoyo i pink pantera(ona kaže rozi tigar)[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Crtani fimovi za decu (8.7.2015 8:22:33)

kod nas su aktuelne spijunke, winks klub i pet's klub...

jovana jojo -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 9:08:26)

Kod nas je omiljeni crtani još uvek Mija i ja,to J. gleda po sto puta[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 11:34:00)

Da, taj crtani je opet počeo da se emituje na Minimaxu i moji ga gledaju,S. se baš sviđa onaj mali jednorog Oliver se valjda zove

LP mama -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 11:53:25)

Mm obožava crtaće, više nego deca[sm=smiley36.gif], a svi familijarno gledamo Pingvine sa Madagaskara,
Luka je voleo Tom i čarobno drvo, pa stoji pred televizorom i izvodi one magične pokrete [sm=smiley1.gif]

Anarunika -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 12:35:01)

IZVORNA PORUKA: LP mama

Mm obožava crtaće, više nego deca[sm=smiley36.gif], a svi familijarno gledamo Pingvine sa Madagaskara,
Luka je voleo Tom i čarobno drvo, pa stoji pred televizorom i izvodi one magične pokrete [sm=smiley1.gif]

E sad baš htedoh da napišem da moji sada redovno prate Pingvine sa Madagaskara pogotovo stariji,kad vidim LP ih već spomenula [sm=smiley1.gif] A sada ima onih kao edukativnih na Nikelodionu pa i to prate.

jovana jojo -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 12:37:42)

Moja voli da gleda crtaće na Minimaxu

veselicaa -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 12:43:00)

Trenutno najvise vole pop pixie.

mimahana -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 12:52:37)

Hana najvise voli da gleda Moj mali poni i Mia i ja a i ja ih volim,a Filip voli Kung fu pandu iliti Poa i Pingvine sa Madagaskara[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 12:56:43)

E da ove moje upravo gledaju Mia i ja,imaju nove epizode i odusevljene su njima,jedva cekaju da im pocne crtani.

vikiveki -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:03:32)

Moji do skoro nisu gasili Nikelodeon a sada su prešli na Minimax

mila83 -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:08:16)

I moja Mima voli Miu, isto prati te nove episode, dok bata i dalje preferira bajke I Disney crtace, ponekad Nindza kornjace (stare) a obozava crtani A je to (ili Pat & Mat)

jovana jojo -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:14:01)

Moja je opsednuta Mijom,po ceo dan peva onu pesmu[sm=smiley22.gif]

amdn -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:19:06)

nam aje bila dugo omiljena Masa i miska ali na ruskom, onda Traktor tom i Pepa prase,
zao mi sto nema vise Dvoristance i Oktonauta to mu je isto bilo omiljeno,
sad smo u fazi Doktor Masinkova isto ruski crtac

veselicaa -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:23:11)

E da,Masa je uvek aktuelna,cak je i meni preslatka i cesto sednem sa S pa zajedno gledamo.

Mariya -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:53:09)

Hehe, Maša, bezobraznica[sm=smiley36.gif]
L zadnja dva dana traži da gleda Paju patka[sm=jezicek.gif]Gde ga je videla, kako ga se setila nema pojma, ali gleda ga sa uživanjem!

veselicaa -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 13:56:00)

E ti stari crtaci su divni,mm im pusta tom i dzerija pa zajedno gledaju.

vikiveki -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 15:43:13)

Kad pomenuste Mašu mom najmlađem je trenutno omiljeni Maša i medved

amdn -> RE: Crtani fimovi za decu (23.7.2015 15:53:51)

u nase vreme su bili super crtaci, mada meni Tom iDzeri sad bas nesto agresivni kad ih gledam, secam se Snorkijevca,
a najgluplje sto je ikada moglo biti jeste Laku noc deco i sugava lisica i kornjaca ista jos vec.
sad bas ima dosta zanimljivih i edukativnijih crtaca,
mi pustamo Juriju sad dugometrazne neke koji odgovaraju njegovom uzrastu i odgledamo iz dva tri navrata

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>