Misha i Ljisha -> RE: Crtani fimovi za decu (18.11.2014 7:05:41)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Žene, da li sam ja jedina koja misli da je taj "u noćnoj bašti" najretardiraniji crtać ili šta već na planeti?? I Nina to gleda, a meni mrak na oči padne koliko je debilan i besmislen. Sa sve onim "mašite hahujima", pa onda mašu i debilišu se. Smisla nigde. Pouke takođe. Samo nebuloze. Evo sad sam se iznervirala na sam pomen te emisije. Roli Moa volim i ja, ima smisla, i sve drugo na ultra tv, ali noćnu baštu organski ne mogu da podnesem. [sm=smiley36.gif] grozan grozan srecom mojoj D se ne svidja, mislim da joj je strasna muzika kad idu ona vozila (ninki nonk i pinki ponk) i nije joj uopste zanimljivo. Ali mogu i da vidim "zasto je koristan". Prali su zube npr u jednoj epizodi i tako znaci kao u fazonu uce decu necem. Pepa je super da ne grokcu, da je dete pocelo da mi grokce ukinula bih joj pepu[sm=jezicek.gif]. Pepa lepo i kulturno prica, svi su kulturni, bas je lep crtani. Roditelji su saljivi i brizni. Nodi je odlican (moj bratanac ga bas voli) isto vrlo poucan, svi zajedno resavaju probleme kao zajednica, likovi nisu ruzni i td. A bracu Kret gledam ja[sm=jezicek.gif], moja je jos mala za bracu Kret ali zato igra kad pocnem da joj pevam "idemo u divljinu mi idemo u divljinu"[sm=sloncek.gif]
|
|
|
|