Anarunika -> RE: Crtani fimovi za decu (24.7.2015 18:51:58)
|
Jao ni ja nisam volela Laku noć deco. Kad vidim to umesto nekog crtaća smorim se.Ali pesmu "Laku noć" sam pevala klincima [sm=smiley1.gif] Vidiš dobro ste me podset___ile da i to ubacim u repertoar za Živu. A što se tiče crtaća nekad i sad, ja ipak glasam za ove sad. Prvo što je mnogo veći izbor,a drugo što stvarno ima edukativnih,pa mi samo dođu klinci sa nekim pitanjem ili pojmom a ja nemam pojma o čemu pričaju ili se zafrapiram odakle im ionformacija. Oktonauti su Iki bili omiljeni i sada mi traži da mu puštam preko kompa ponekad. A i Dvorištance su obojca pratili,verovatno bi i sada. A Duškodugouško, Tom i Džeri, Pink Panter zapravo uopšte nisu pametni crtaći i nisam ni sigurna koliko su za decu. A i dugometražni su kada malo bolje razmislim prilično agresivni. Otac ide da ubije ćerku u šumu i da joj izvadi srce! Snežana i sedam patuljaka. Pa onda maćeha koja zlostavlja svoju pastorku u Pepeljugi! Pa mala sirena i zla veštica itd. Ima i manje agresivnih ali ovi su kao najpopularniji. Da se razumemo ja sam isto volela te crtaće da gledam i ako žele da ih gledaju klinci ne bih im branila jer mislim da zabrane u tom smislu nemaju svrhu,ali ove ideje jesu malo morbidne zar ne?
|
|
|
|