jance -> RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalitetno rade svoj posao? (17.12.2010 17:34:13)
|
ovo inace ne volim da spominjem, davno je bilo, kad je moja mama dobila srcani udar, iliti u toku samog udara, kad su svi histerisali po kuci ja zovem hitnu kod nas na selu i kazem sve kulturno: Dobro vece, molim Vas da mi pomognete, moja mama je srcani bolesnik i jako je bolesna, izgleda da ne moze da dise... a dr. sa druge strane slusalice: Sta ne moze, da pise? Ja: Ne, da dise. Dr. :Sta, kako ne moze da pise? Ja:Pa da dise, rekla sam da ne moze da dise! I tako sam se sa njim natezala ni sama ne znam koliko dugo dok je moja majka dozivljavala srcani udar i te noci i umrla. Oni su dosli pola sata posle poziva i to samo sa onom crvenom zastavom i kofercetom sa lekovima! i kao pokusali reanimaciju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No taj dr. je posle i dobio otkaz jer ga je neko tuzio mislim. A u NS, kad smo zvali da mi svekar ima mozdani udar su stigli za najvise 10min mislim, mozda 15, a mi zivimo u bas zabacenom delu koje ni ulice nema.
|
|
|
|