dunja RR -> RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalitetno rade svoj posao? (17.12.2010 12:11:37)
|
Neko je vikao pištolj, pištolj i čula se iznad našeg stana tutnjava kao da ima puno ljudi, i to nas je i probudilo; moj muž je prvo izašao, a ja dok sam došla do varta, on je zaključao i rekoa da ne prilazim vratima.....da se puca i da budem mirna, čula sam trčanje nekih 5-6 ljudi. onda smo pogledali kroz prozor i videli taj stravičan prizor, ali nigde nije bilo krvi.... Razumem komšije, svi su se prepali, niko ne izlazi, čovek sam leži.....ja zovem hitnu, ne znam gde mi je muž, i odjednom ga vidim dole, nije mogao da izdrži, sišao je da pomogne....sve je bilo toliko brzo, ja se pola stvari ne sećam... mm je doktor-veterinar i kada ga je video samo mi je viknuo da odmah zovem hitnu, ja sam već zvala, i onda su došla neka kola, ja više nemam pojma odakle, neki mali auto. Komšija je bio sav u stresu, oduzet, seo pozadi a i on i sin imaju po 2m, moj muž je jedva uneo dečka, jedva gledala sam, i otišli su........
|
|
|
|