Dora -> RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalitetno rade svoj posao? (8.1.2010 13:46:46)
|
Što se mene tiče, tu je bilo gadno...Dala sam drugarici knjižicu, ona je meni odabrala lekara i ja je čak nisam ni pitala koga je odabrala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Posle dužeg vremena, odem ja, sestra me pita kod koga sam a ja ne znam. Reko, možete li mi vi pomoći, piše mi u kartonu? Nije htela da se cima nego me od*ebala. Pa sad, isterala bih ja svoje da u čekaonici nije bilo jedno 30 baba i deda od preko 80 god. E, to mi je bilo dovoljno da se više tamo ne pojavim. Retko idem kod opšteg lekara a ovo ostalo po potrebi odem privatno. Šta ću. Često sam i decu vodila privatno kad smo u Zrenjaninu, imam jednog dobrog doktora. Što se tiče genekologa, isto idem privatno. Sa privatnicima sam imala gorko iskustvo kao devojka (klinka). Dobila sam jaku upalu jajnika i odvede me mama kod jednog kao najboljeg privatnika. On ladno rekao da imam vanmateričnu trudnoću. Ja se tu pomamila, nema šanse, kakav je to doktor??? Vodi me kod drugog...Jbt, nije bilo šanse da sam trudna a on napamet reko! Bilo je još sto čuda s njim dok mama nije skontala da me čovek truje, nekim hormonskim injekcijama me kljukao a ja imala običnu malo jaču upalu jajnika. I uzeo joj gomilu novca za sva ta sranja
|
|
|
|