dAKi89 -> RE: Brijanje/depilacija u trudnoći (23.6.2012 21:13:31)
|
Linonina, sto se tice toga da li steti depilacija, ne steti. Ja vec dugo idem na brazilsku, i kad sam zatrudnela, pitala sam doktoricu da li smem da nastavim, i rekla je da slobodno idem, da ona jos nije cula da depilacija steti... E sad, to je depilacija secernom pastom. Sto se tice voska, to ne mogu da ti kazem jer ne znam... Mada mislim da sam citala negde da vruc vosak nije preporucljiv, dok je sa pastom opusteno jer je hladna. E sad, da boli, boli, ali traje 5 min pa se izdrzi nekako [sm=smiley36.gif] Vise boli ako su ti dlake jako dugacke, pa mozes pre depilacije malo da ih podsisas :) Ja vec jako dugo idem, i nikad mi se nije desilo da mi uraste dlaka. Doduse, ni ja sad ne vidim nista dole [sm=jezicek.gif] ali, osetila bih. Ali, mojoj drugarici koja ima malo jacu dlaku od mene su urastale, na preponama, a bas dole nisu. Ali ja mislim da ako si sklona urastanju, urastace i od brijanja, i od depilacije, od svega! Uglavnom, ja preporucujem depilaciju definitivno! [sm=smiley1.gif] Ne traje dugo, a mirna si 3,4 nedelje! Plus se prorede i oslabe dlake posle par odlazaka... Ali i dalje boli, to necu da te lazem [sm=smiley36.gif] Nadam se da sam ti bar malo pomogla :)
|
|
|
|