mine -> RE: kada staviti bebu u dubak? (8.5.2014 12:34:21)
|
sta znaci ako ih sve stavljamo u dubak sa 7 prohodace sa 12 ili onda ni tvoj komentar apsolutno nije tacan?! IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: mine Ako si ga sa 7 stavila u dubak i po ceo dan bio u njemu onda je sasvim logicno da je ustao sa 18. IZVORNA PORUKA: Diabla D. nikada nije ni puzao[sm=zmeden.gif]. Poceo je da se okrece sa 7 mjeseci, a da se ustaje sa 18 mjeseci. nista po knjizi. A u dubak sam ga stavila sa 7 mjeseci. Prvo nije znao sta i kako, pa se pomalo poceo kretati. Dubak mi je bio spas. Iako su svi govorili NE u dubak. Po cijeli dan bi se vozikao. A ja sam mogla sve obaviti po kuci. mine, tvoj komentar apsolutno nije tačan. I ja sam starijeg sina stavila u dubak sa 7, i prohodao je sa 12, a isto je cele dane bio u dubku. Moje iskustvo sa dva deteta je pokazalo da je do roditelja. Znaci dete maltene od rodjenja sto vise u budnom stanju stavljati na stomacic. U pocetku se oni bune, onda ga stavis na ledja, pa kasnije opet na stomacic i za par dan auzivaju igrajuci se na stomaku. Yula, meni je Luka voleo da bude na stomaku. Nije bunio koliko recimo Marko. Bio je i na podu, činjenica ne toliko koliko Marko, više je bio u Baby gym, na bračnom krevetu. Jednostavno, on nije umeo da klekne. Učili smo ga, nameštali, puzali oko njega da vidi, i ništa nije vredelo. A Marko je sve to nekako sam savladao. Naglasila bih da je Luka, koji je motorički nesposobniji od Marka, propričao mnogo brže od Marka. Luka je prvo progovorio (mislim na proste stvari tipa: daj, baci, daj vodu, i sl) pa tek onda prohodao.
|
|
|
|