sandrina 85 -> RE: Folikuli (16.2.2011 18:20:35)
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* IZVORNA PORUKA: sandrina 85 [sm=smiley1.gif] Pomeraju se polako, ali dr mi nije rekao opet da dodjem, vec mi jednostavno ao klomifen, da pijem od sledeceg ciklusa [sm=zmeden.gif] Ne znam da li da odem sutra privatno negde, da cujem jos neko misljenje...? Sreco, ja sam malo googlala i pronasla komentare da kada folikuli ne rastu do potrebne velicine treba obratiti paznju na estrogen (tj. estradiol E2). Ne znam do koje granice se smatra normalan disbalans lh/fsh ali i to moze biti uzrok. Znaci lh ne bi trebao biti puno veci od fhs. Ja bih te savetovala da potrazis misljenje jos nekog lekara. Neke devojke su pile druge lekove za rast folikula, spominjale su da im Klomifen nije u tome pomogao ali to ne znaci da nece i tebi. Mozes da probas jedan ciklus da ga pijes, pa ces videti na folikulometriji ima li pomaka. Znaci pitaj jos nekog lekara pa ako on potvrdi to za Klomifen, uzimaj kako ti je dr rekla (ja sam od 3-7 dana ciklusa po 2 tabletice ujutro i zatim ultrazvuk 11dc i 13-14 dc) Nemoj da brines, mozda je potrebno da neki lekic to malo pogura. Ljubim te puno i javi nam sta se desava[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] TVUZV: oba ovarijuma sa vise manjih folikula 5-10 mm nema znacajnih folikua Dg: Inferrilitas primaria N.97 Obs. Anovulatio... Potvrdjeno je... nemam ovulaciju [sm=smiley13.gif] Isla sam privatno, pricala sam dugo sa covekom, sve mi je objasnio i sve mi je jasno, krecem sa klomifenom od sled. meseca, 2x 50mg. A inverzija LH/fhs samo 0.07 [sm=zmeden.gif] Nadam se da ce mi klomifen omoci... Ljubim vas sve puno i hvala na podrsci [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|