nina26 -> RE: Folikuli (15.2.2011 16:39:18)
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Ej zene [sm=smiley31.gif] Evo mene, juce sam opet bila... To je bio 11 DC a folikul je 11.3mm [sm=zmeden.gif] a u petak mi je bio 8DC - folikul 8.3mm, sto znaci da je porastao 3mm za tri dana... Jel to malo? Radila sam hormone, sve je OK, imam blagu inverziju LH i FSH (o.o7) Endometrijum mi je juce bio spreman 12. Dr hoce da sledeci ciklus probamo sa klomifenom. E sad, po njemu folikul mora da bude najmanje 25mm a bilo i dobro da je 27 mm [sm=zmeden.gif] Ja nemam poverenja u njega, znaci on i kad bi mi stimulisao jajnike mozda bi predugo cekao da mi da pregnil da popucaju... a sve u svemu mozda je meni O samo kasnije, mozda mi ne treba klomifen, mozda mi treba samo da puknu??? [sm=smiley36.gif] E sad sam smesna sama sebi sa 1000 zasto- 1000 zato!!! Sandrina, ako ti je ciklus duzi, onda ce ti biti kasnije i O. Meni je npr i sa klomifenom bila ovulacija tek 16,17 dan. Ne mogu da se setim koje su meni bile vrednosti na 11dc pa da uporedimo, ali strpi se jos malo, ako do 14dc ne narastu bar 17,18mm, onda verovatno nece doci do O, endometrijum ti je super. Za mene licno, mnogo je da narastu do 27mm.
|
|
|
|