nina26 -> RE: Folikuli (13.2.2011 10:57:01)
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: sandrina 85 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Hvala!! Tako cu i uraditi [sm=smiley1.gif] Nema na cemu, javi rezultate[sm=bravo.gif] Cao zenske, ja nikako a se javim, sve neka frka i trka. Bila sam prekjuce na folikulometriji, sto je 8 DC, imam dva folikula od 7.5 i jedan od 8.3... Jel to malo? Dr kaze da se u proseku dnevno povecaju za 0.2mm [sm=zmeden.gif] Sutra idem o5, naam se da ce biti bar malo uvecani. I jos jedno pitanje, da li da pristanem na klomifen, ako nesto nije OK, ili da prvo porverim prohodnost jajovoda??? Dobrodosla nazad [sm=bravo.gif] Rekla bih da su mali folikuli, ali ne znam koliki ti je ciklus, pa mozda 0 bude kasnije. Folikuli kad dostignu velicinu od 16,17mm, od tada pa nadalje rastu u proseku od 0,2mm dnevno, tako mi je bar rekao jedan geneticar koji radi VTO. Draga, pa jel nisi radila analize, nisam razumela pitanje, ako nesto nije uredu da li da pristanes na klomifen[sm=zmeden.gif] Ako nisi, uradi prvo full hormone, i naravno HSG pod MUST, bilo da koristis klomifen ili ne, a o inseminaciji da ne govorim. Ajde javi nam sutra rezultate, i radi sve korak po korak kako bi imala detaljnu sliku. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|