|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
23.2.2010 15:32:27   
Suncicabg
Idem danas 8 dc, prvi put. Mada je sada svrha izgubljena, zbog loseg spermograma, ali...

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 401
23.2.2010 15:45:39   
bluka
a možda i nije....
folikulometrijom ćeš utvrditi tačno kad ti je ovulacija pa možete 'direktno da gađate cilj' jer plivači su tu, samo u manjem broju.
pozitivan stav doprinosi boljim rezultatima, zato bez pesimizma user posted image .

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 402
23.2.2010 15:54:14   
Suncicabg
Hvala Bluka, iskreno malo sam izgubila nadu. Necu se ja predati, samo jos koji dan da se osvestim i bicu opet ona stara.

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 403
23.2.2010 21:01:56   
Suncicabg
Evo bila sam da nas, imam folikul 11 mm, endomertijum 7mm. I tako. Pokusacemo i dalje prirodno, dok nam se spermogram malo ne popravi 

Direktna veza do poruke: 404
23.2.2010 21:07:33   
cipiripi
materica je odlicna user posted image
pokusaj draga.. user posted image vodi ljubav... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 405
24.2.2010 8:21:26   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Evo bila sam da nas, imam folikul 11 mm, endomertijum 7mm. I tako. Pokusacemo i dalje prirodno, dok nam se spermogram malo ne popravi 

Super draga ,
kad ces ponovo na UZ

Direktna veza do poruke: 406
24.2.2010 8:24:29   
2002m
user posted image user posted image user posted image muti draga...mutiuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 407
24.2.2010 8:28:25   
sirena
Drage, dobro jutro.
Bila sam na putu , i zato vam nisam pisala.
Elem, prica se nastavlja, ali na radost.
Lekar je pre dva dna rekao da nije bas zadovoljan, a utros odlepio od srece, na levom jajniku folukil je za dva dana porastao 8mm, i sada je 20mm, a na desnom 18mm. Nece mi dati pregnil, kaze veruje da ce puci sam, jer zna od ranijih pracenja, i da krenemo mi vec danas u akcijuuser posted image , a na pregled za dva dana, da vidimo sta se desava!
Eto, i hvala sto ste tu.

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 408
24.2.2010 8:34:17   
2002m
user posted image user posted image user posted image user posted image dva lepa folikulauser posted image brisi  da mutisuser posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 409
24.2.2010 8:42:26   
sirena
Hocu, kako si ti, sta se desava?

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 410
24.2.2010 8:44:08   
2002m
ja sam u fazi odmorauser posted image , ovih dana smo bili vredni.Cekam 8 mart pa sta bude.user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 411
24.2.2010 8:49:21   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: 2002m

ja sam u fazi odmorauser posted image , ovih dana smo bili vredni.Cekam 8 mart pa sta bude.user posted image

bice bice user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 412
24.2.2010 8:50:30   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: sirena

Drage, dobro jutro.
Bila sam na putu , i zato vam nisam pisala.
Elem, prica se nastavlja, ali na radost.
Lekar je pre dva dna rekao da nije bas zadovoljan, a utros odlepio od srece, na levom jajniku folukil je za dva dana porastao 8mm, i sada je 20mm, a na desnom 18mm. Nece mi dati pregnil, kaze veruje da ce puci sam, jer zna od ranijih pracenja, i da krenemo mi vec danas u akcijuuser posted image , a na pregled za dva dana, da vidimo sta se desava!
Eto, i hvala sto ste tu.

Draga super su ti folikuli ... joj iskljuci se sa rr i muti slag user posted image

znaci sad treba da mutite i onda za dva dana da ides na UZ da vidis jel pukao user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 413
24.2.2010 8:58:11   
sirena
Da, sad muckamo user posted image juhuhuhu!
Pa, da vidimo da li je pukao, i kako sve izgleda u petak po podne!
a mogu jos da sedim sa vama, muz mi je na poslu, sada se samo doterujem, kuvam, i kuckam se sa vama.user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 414
24.2.2010 8:59:15   
sirena

Pa, lepo ste se umarali user posted image , navijam!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 415
24.2.2010 9:02:08   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: sirena

Da, sad muckamo user posted image juhuhuhu!
Pa, da vidimo da li je pukao, i kako sve izgleda u petak po podne!
a mogu jos da sedim sa vama, muz mi je na poslu, sada se samo doterujem, kuvam, i kuckam se sa vama.user posted image

Draga neznam dali si citala mozda prije dvije nedelje kad sam ja bila na pracenje folikula npr meni je ona rekla da mutimo za 14.02, ali meni strasno boleo lijevi jajnik 12.02 i onda smo ti mi tu noc imali odnose znaci samo tu noc me boleo i posle nije vise, kad sam to ispricala dr rekla mi je sigurno je pukao taj dan ...

tako da neznam jel osecas ti sto ?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 416
24.2.2010 9:02:27   
Suncicabg

user posted image user posted image user posted image muti draga...mutiuser posted image user posted image

Dr je rekla da ne mutimo. Idem u petak (11 dc), rekla je da ne mutimo do tada. Jel to ok? Jest da mi moramo malo da pristedimo spermice...

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 417
24.2.2010 9:06:54   
Dudu25
Suncice

treba jos da ti poraste folikul pa bolje je da ne mutite i naravno da cuvate spermice da budu jaci i brzi ... tako smo i mi radili user posted image

Direktna veza do poruke: 418
24.2.2010 9:10:43   
Suncicabg
Dudu, ja sam citala da ako se dugo apstinira, da postaju sporiji (tipa 10-15 dana). E sad mi smo preksinoc muckali i dok meni poraste olikul moze da prodje pa jos jedno sigurica 4-5 dana, bojim se da se spermicima ne desi nesto...

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 419
24.2.2010 9:13:28   
sirena
Dudu ne osecam nista, iskreno. Ali cemo muckati vec danas, od viska glava ne boliuser posted image .
Bar se nadam...
A i to kada kazu da se sacuvaju spremici, pa je ne znam, moj  doca kaze, draga kreni u akciju, ali mi nije rekao da li jednom, dvaput dnevno. Mislim njemu je dobar spermogram, sa tim nikad nismo imali problema, ne znam sta da mislim...
Radicu po osecaju...
A mozda i ne treba, ne znam...

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 420
24.2.2010 9:21:44   
Suncicabg
Ja mislim da je kad je spermogram dobar da je ok svaki drugi dan, a kad je kao nas ne znam sta da mislimuser posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 421
24.2.2010 9:36:33   
sirena
Mislim da ne moze nista da se desi, jer kada je moj muz radio spermogram, nismo imali odnose 7 dana, jer je bio na putu, i ljudi iz te labaratorije su mu rekli da moze i tako, i sve je bilo ok. A mozda ima ovde tema takva, pa da pogledamouser posted image

Direktna veza do poruke: 422
24.2.2010 9:37:17   
sirena
to za 7 dana sam ti rekla, jer kako ja izracunah, poklopilo se sa tvojim.

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 423
24.2.2010 9:39:32   
sirena
Ima tema spremogram, ali ne znam koliko je adekvatna za nasu dilemo?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 424
24.2.2010 9:42:59   
Mari86
Eto sirena vidis da je super ispalo na kraju jeeeee user posted image user posted image user posted image

Sunci nije tema ali da ti kazem,svaki drugi treci dan da muckate je odlicno!!!user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Ko me nervira
argus

Ko vam se najviše meša i daje savete od kada ste dobili bebu. Anketa važi i za one koje čekaju bebu, ko vas najviše nervira.

Svekrva (42%)

Jetrva (4%)

Zaova (6%)

Moja mama (6%)

Moj muž (5%)

Niko (37%)

Ukupan broj glasova: 259

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here