|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
20.2.2010 19:15:07   
cipiripi
pa nisu mali..zadnju tabletu si popila 7-mi dan..kad si zavrsila terapiju, oni imaju produzeno dejstvo od nekoliko dana.. user posted image tek ce posle toga da nastave sa rastom..
kad opet ides na uz?

ako je tad bio 10 mm..10 dan treba da bude 15,16mm ... 12 dan 19-20 mm .. nakon toga sledi pucanje.. user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 351
20.2.2010 19:20:54   
sirena
Joj!!!!
Jako si me obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sve nesto trazim, citam okolo, ali nikako da cujem to: da imaju produzeno dejstvo, i da sada deluju.
Bas si me obradovala, i opustila.
Hvala user posted image

Kiss!
I da, u ponedeljak rano ujutru idem na ultrazvuk, i tada je deseti dan.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 352
20.2.2010 19:35:02   
cipiripi
ma ne brini, bice sve ok..cekamo nalaze u ponedeljak..javi obavezno user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 353
20.2.2010 19:35:09   
lence

IZVORNA PORUKA: sirena

A muci me da li su jako mali sada vodeci filkuli koji su 9mm, i 10mm?
Mislim ne muci me, nego me zanima.

Dobro rece cipi, nisu mali. Ako znamo da dnevno rastu 1-2 mm onda imaju sasvim dovoljno vremena da porastu barem do 16-17mm. Minimalna velicina folikula potrebna za to da sadrzava zrelu jc u sebi je 15mm. Tvoji folikuli su vec u prvoj sedmici porasli na 9 i 10 mm, stvarno nemas tu brige. Proveri da ti istovremeno i endometrijum lepo raste. A ako hoces sasvim da se umiris uradi i test krvi da proveris razinu E2, ona potvrdjuje da se u folikulima nalaze zrele jc. To kad ce tacno da prsnu je individualno, nekim zenama sa 18mm, a nekima cak i sa 25mm. To ovisi onda o porastu LH-a.

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 354
20.2.2010 21:14:22   
sirena
Cipiripi, i Lence, hvala puno. I javim sigurno u ponedeljak!
I Lence hvala ti za savet za krv, to cu jos videti sa docom, ali hvala da znam.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 355
20.2.2010 21:26:29   
Iva979
IZVORNA PORUKA: sirena

Drage, uz pomoc klomifena  moji folikuli vodeci  na jednom jajniku je bio 10mm, a na drugom 9mm, mereno je 7og dana. Sada za idem na 10 dan da premerim, ali me interesuje da li je to malo?
Iscitala sam sve, ali nisam nasla odgovor.

I ja mislim da uopste nije malo, ja sam npr imala samo vise sitnih folikula 6dc, a 9dc je bio oko 11, a juce 12 dc je bio 23,8mm.
Nemoj da se brines! user posted image

Inace, cini mi se da je meni danas ovaj moj prijatelj folikul pukao user posted image

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 356
21.2.2010 11:51:00   
sirena
Hvala Ivo na podrsci.user posted image
A izvini, kako znas da ti je folikul pukao?

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 357
22.2.2010 9:56:24   
sirena
E, drage, da vam se javim, sad stigoh od lekara.
Pa... on bas nije odusevljen kako sam odreagovala na lek, ali dobro.
Danas je deseti dan i na desnom jajniku vodeci je 14mm, a ne levom 12mm.
U sredu dvanaestog dana rano ujutru idem opet na merenje, pa cemo videti da ce biti sta ovog meseca, ako ne, onda se igra nastavlja...

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 358
22.2.2010 10:24:49   
Mari86
Drageeee moje..meni je doktorica rekla 10dc...da dodjem prvi put..nisam
videla da je billo koja isla 10 dan?user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 359
22.2.2010 10:25:19   
Mari86
sirena a koji ti je dan 10dc??

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 360
22.2.2010 10:26:44   
Iva979
Mari, nije kasno, mada je mozda bolje da ti je rekla da dodjes vec 8 ili 9dc, cisto da te prati od samog pocetka rasta folikula.
user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 361
22.2.2010 10:33:36   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Mari, nije kasno, mada je mozda bolje da ti je rekla da dodjes vec 8 ili 9dc, cisto da te prati od samog pocetka rasta folikula.
user posted image

Pa meni je bilo cudno...ali nisam htela da se mesam,ja da znam njen posao bila bih doktor...user posted image
Mozda je fina pa hoce da mi ustedi pare?!user posted image

Nego reci mi da li znas mozda ona injekcija sto se prima,da li to ja treba da kupim ili oni imaju?!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 362
22.2.2010 10:39:06   
kekica83
Cao!!!
Ja nisam u toku je l' vi to pricate o klomifen-u? Posto je meni moj ginekolog rekao da bi mogli to da ukljucimo, a ja ne volim da se kljukam lekovima, pa da vidim kako ste reagovale na njega!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 363
22.2.2010 10:42:30   
Suncicabg
Ja cu danas kad uzmem rezultate spermograma da idem da zakazem folikulometriju. Ne znam koji dan da idem, i meni Mari 10 dc deluje kasno, a opet pre toga verujem da nema tu Bog zna sta da se vidi user posted image

(odgovor članu kekica83)
Direktna veza do poruke: 364
22.2.2010 10:42:39   
Mari86
IZVORNA PORUKA: kekica83

Cao!!!
Ja nisam u toku je l' vi to pricate o klomifen-u? Posto je meni moj ginekolog rekao da bi mogli to da ukljucimo, a ja ne volim da se kljukam lekovima, pa da vidim kako ste reagovale na njega!

Pa pricamo o folikulima...sad da li o onim prirodnim ili ovim stimulisucim,mislim da je svejedno..user posted image
Ako te zanima bas tema Klomifen imas je pa procitaj sta je sve pisano..ima nas mnogo koje to pijemo!!user posted image

(odgovor članu kekica83)
Direktna veza do poruke: 365
22.2.2010 10:44:40   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Ja cu danas kad uzmem rezultate spermograma da idem da zakazem folikulometriju. Ne znam koji dan da idem, i meni Mari 10 dc deluje kasno, a opet pre toga verujem da nema tu Bog zna sta da se vidi user posted image

Pa i ja mislim da nema sta da se vidi ranije...user posted image mislim ima ali ne znacajno...
kada smo pricale ona je gledala moj karton (idem privatno inace)...i rekla da dodjem 10dc,da nema potrebe ranije,
nista ne moze da se desi...user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 366
22.2.2010 10:59:44   
Suncicabg
Ako je tebi ciklus na 28 dana, a meni na 27 jel onda ja treba pre 10 dcuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 367
22.2.2010 11:02:52   
sirena
mari, opsrosti ali ne razumem pitanje?

Ali da li je kasno ili ne, ne znam. Ja sam bila sedmog dana, i tada mi je doktor rekao da smo se sreli samo da vidi da li je sve uredu, a danas kada je pogledao, da se ne ponavljam rekao je da nije bas odusevljan, ali da se vidimo u sredu to mi je dvanaesti dan, itada ce videti sta dalje.
IZVORNA PORUKA: Mari86

sirena a koji ti je dan 10dc??

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 368
22.2.2010 11:08:38   
Suncicabg
Posle koliko folikulometrija dr predloze Klomifen? To ne moze odmah, jel tako user posted image   videla sam da su neke devojke pile na svoju ruku user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 22.2.2010 11:09:15 >

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 369
22.2.2010 11:12:54   
bluka
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Posle koliko folikulometrija dr predloze Klomifen? To ne moze odmah, jel tako user posted image   videla sam da su neke devojke pile na svoju ruku user posted image

ja sam radila samo jednu folikulometriju, utvrđeno kad je ovulacija i da je sve ok. dr kaže da nema potrebe za stimulacijom kad sve funkcioniše normalno. potom odradila hsg i dao mi 6 mjeseci za prirodne pokušaje.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 370
22.2.2010 11:14:44   
Suncicabg
Bluka ni ja ne planiram da idem nesto u nedogled. Kazi mi koji dan si isla prvi put?

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 371
22.2.2010 11:16:51   
Mari86
sirena pitala sam te da li ti je 10 dan ciklusa ?! user posted image

Pa verovatno doktorica zna...necu da mislim o tome,imam potpuno poverenje u nju.user posted image

Suncice moze odmah bez folikumetrije...user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 372
22.2.2010 11:19:10   
Suncicabg

Pa kako? Kako bez fm dr zna da li je potreban? Ja se ne bih igrala s lekovima user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 373
22.2.2010 11:22:40   
Iva979
Mari, ne znam za tu injekciju user posted image , vidi pitaj dr ali pretpostavljam da oni imaju da ti daju.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 374
22.2.2010 11:24:22   
sirena
Da, danas je desti dan.
A i ja se vodimtime, da mu verujem svom lekaru, jer mi je tako lakse, naravno da vodim racuna sta mi prica, ali ovo sto si ti pomenule mislim da stvar nijanse i manje razlike medju lekarima. Tako da skroz e podrzavam i navijam. Pisni kakvi su rezultati?

sirena pitala sam te da li ti je 10 dan ciklusa ?! user posted image

Pa verovatno doktorica zna...necu da mislim o tome,imam potpuno poverenje u nju.user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

IME
talis

Da li vam se svidja ime Isidor?

DA (15%)

NE (85%)

Ukupan broj glasova: 171

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here