|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
22.2.2010 11:25:52   
sirena
Ja sam sa svojim lekarom pratila folikule 7 meseci, vrlo je zamarajuce, i tek nakon toga sam radila HSG moj lekar ne voli lekove.

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 376
22.2.2010 11:26:18   
bluka
i meni je dugo čekati 6 mj, ali razumijem i njegovo mišljenje, jajnici rade, ovulacija se dešava i čemu ih tjerati na hiperprodukciju unošenjem lijekova, pogotovo što su mi sad i jajovodi očišćeni kontrastom. ne podnose sve žene sjajno klomifen.

inače, prvi pregled mi je bio 7. dc, mada se tad ništa nije ni vidjelo, svi folikuli su izgledali kao ciste. sledeći put otišla 11. dc kad se vidio veći folikul.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 377
22.2.2010 11:28:55   
bluka
IZVORNA PORUKA: sirena

Ja sam sa svojim lekarom pratila folikule 7 meseci, vrlo je zamarajuce, i tek nakon toga sam radila HSG moj lekar ne voli lekove.

zašto 7? nije mogao da utvrdi kad je ovulacija ili ste pokušavali ciljati odnose?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 378
22.2.2010 11:31:00   
Mari86
Ja nisam isla na folikumetriju ni jednom,imam PCOS jajnike i ja nemam ovulacije...
U tom slucaju moze odmah ...bar je kod mene bilo tako...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 379
22.2.2010 11:31:47   
Suncicabg
Ja bih danas svratila, prvi put idem kod ove dr, da vidim sta misli user posted image  

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 380
22.2.2010 11:36:49   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Ja bih danas svratila, prvi put idem kod ove dr, da vidim sta misli user posted image  

Sunci, ti danas znaci ides na folikulometriju?

Direktna veza do poruke: 381
22.2.2010 11:37:36   
Suncicabg
Ma samo da zakazem, danas mi je 7dc. I dalje nikako neko da se javi da kaze jel uspelo preko fm da user posted image ? Mislim tipa dr ti kaze na muckanje i ti smuckas user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 22.2.2010 11:38:29 >

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 382
22.2.2010 11:43:57   
Iva979
Pa pazi, ja fm vidim samo kao utvrdjivanje da li dolazi do O ili ne, mada endokrinolog mi je objasnio da 21 dc odem i izvadim prolaktin, i rekao mi je ako je visi otprilike 3x nego 3dc da je sigurno doslo do O.
Tako da cu i to ovog meseca uraditi.

Direktna veza do poruke: 383
22.2.2010 11:46:00   
sirena
Zato sto ja imam ovulacije, ali retko, i ciljali smo ali nije bilo uspesno, a nakon HSGa je probio jedan jajovod, i dao klomifen, da iskoristimo situaciju. To sada radimo, pa cemo videti...
IZVORNA PORUKA: bluka

zašto 7? nije mogao da utvrdi kad je ovulacija ili ste pokušavali ciljati odnose?

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 384
22.2.2010 11:46:54   
Suncicabg
Pa ako fm utvrdi kad je O i da sigurno postoji , i tad budemo vredni onda je to to? Tako? Ja sam to skapirala da ides nekoliko puta i onda ti dr kaze u roku od 2 dana je O user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 385
22.2.2010 11:53:14   
Dudu25
Draga Suncice

vidim da si postavila pitanje ponovo dali je nekome prvo uspijelo posle pracenja faolikula da user posted image ...

draga molim te opusti se previse razmisljas o tome,

rekla sam ti da je meni bio ovo prvi put da sam pratila do kraja rast i pucanje i sve...sad dal ce uspjeti neznam ali voljela bih

ako ne uspije, mozda ce sledeci put, ali meni je bilo bitno samo da znam da imam O i da mogu fino da uzivam da ne mislim dali sam plodna ili nisam plodna

samo da bude sve ok da imas ti O kako treba i da tm ima extra spermogram pa bice sve u redu user posted image

Direktna veza do poruke: 386
22.2.2010 11:54:16   
Iva979
Tako je, meni je dr samo rekla u petak kada je videla koliki mi je folikul, sad znate sta treba da radite user posted image

Direktna veza do poruke: 387
22.2.2010 11:55:08   
Iva979
Slazem se sa Dudu! user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 388
22.2.2010 11:55:09   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Tako je, meni je dr samo rekla u petak kada je videla koliki mi je folikul, sad znate sta treba da radite user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 389
22.2.2010 11:55:50   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Mari86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko da mi to i ne radimo bez da nam oni kazu!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 390
22.2.2010 11:56:36   
Suncicabg
Ma nisam ja toliko neopustena, samo nekako ne mogu da se ne nadam, to mi je kao da dzabe nesto radim! Dudu i Ivo user posted image  ajd vas dve budite  user posted image  pa da se s razlogom nadam da cu i ja odmahuser posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 391
22.2.2010 11:57:08   
Dudu25

Meni je rekla u akciji za dan zaljubljenih user posted image user posted image user posted image

pa kad sam posla kod nje na pregled da vidim jel pucao folikul kaze meni ona,dali ste imali odnose itd ja rekoh nonstop smo posecivali krevet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 392
22.2.2010 11:57:41   
Mari86

Ma nisam ja toliko neopustena, samo nekako ne mogu da se ne nadam, to mi je kao da dzabe nesto radim! Dudu i Ivo user posted image  ajd vas dve budite  user posted image  pa da se s razlogom nadam da cu i ja odmahuser posted image

A ja da budem user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 393
22.2.2010 11:59:20   
Dudu25

Nadam se da se ne ljutis, ali ja iskreno kad sam posla da pratim folikule meni je najbitnje bilo samo da znam da imam O, i presrecna sam zbog toga samo da znam da nemam problema

tako da samo da bude sve ok kod oboje i bice user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 394
22.2.2010 12:00:57   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Mari86

A ja da budem user posted image user posted image user posted image

Mari, TI SE PODRAZUMEVAŠ!!! user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 395
22.2.2010 12:05:36   
Suncicabg
Mari ti da budes najvise user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 396
22.2.2010 12:06:14   
bluka

Zato sto ja imam ovulacije, ali retko, i ciljali smo ali nije bilo uspesno, a nakon HSGa je probio jedan jajovod, i dao klomifen, da iskoristimo situaciju. To sada radimo, pa cemo videti...

sad razumijem zašto 7 mjeseci.
sa rijetkim ovulacijama, ti si onda kandidat za klomifen da ti uspostavi redovne ovulacije u ciklusima.
meni na prvom mjesecu folikulometrije potvrđena ovulacija, zato dr kaže nema klomifena još.

< Poruku je uredio bluka -- 22.2.2010 12:12:26 >

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 397
22.2.2010 12:10:19   
sirena
Ja sam pre par dana zavrsila sa klomifenom, ali nisam najbolje odreagovala, ali sve cu bolje znati u sredu.

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 398
22.2.2010 12:21:19   
Mari86
Dobro je..nemote da me zaboravljate! user posted image user posted image

sirena doktor kaze da su mali folikuli?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 399
22.2.2010 12:22:40   
sunčica

Ja sam pre par dana zavrsila sa klomifenom, ali nisam najbolje odreagovala, ali sve cu bolje znati u sredu.

šta je bilo draga?

(odgovor članu sirena)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Musko ime
Mallla

Koje vam se ime vise svidja?

Aleksa (26%)

Nenad (9%)

Stefan (14%)

Filip (27%)

Luka (24%)

Ukupan broj glasova: 226

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here