GRGA -> RE: Pretrage i hormonska terapija (11.8.2011 22:23:05)
|
Draga Tajnice..............naime ja sam moju pricu ispricala -da je vrapci znaju:)),,ali zaista imam potrebu da je svaki put iznova i iznova pisem.................Mi smo mesto do Beograda,,godinama se lecimo od steriliteta,uvek smo pocinjali i nekako se na pocetku sve i zavrsavalo jer smo trupkali u mesto!!!![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Onda sam ja otisla kod divnog ginekologa koja nas je uputa sta i kako!!!MM je pio ogdinama pogresne lekove,,jer su nam to prepisali..........Nakon neiscrpnih analiza....kod mene je sve ok,,kod mm-a solidno ,,ne najbolji spermogram ali kau moze prirodno zaceti............Odradila sam i hormone.....TSH----------4.307 Ja ne znam kod koga nisam bila,,,,,,,,,svi kazu sve ok.............Devojke sa RR-a koje su se lecile od tog problema kazu da mora biti ispod 2 za zacece.................. Dobila sam uput za Visegradsku jer mi stavrno vise nemamo sta da radimo u Pozarevcu!!!Uput za reproduktivnog endokrinologa ,,koja ujedno radi i Iui......... Jedva cekam ,,i zaista me intresuju tudja misljenja u vezi toga i u vezi Visegardske!
|
|
|
|