|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
10.7.2010 12:28:53   
Cvetana
Pij to sto tije rekla i ne brini, verovatno hoce da vidi kako ces da reagujes na klomifen i da izazove ovulaciju, sta znam......user posted image

Ja cu npr. da pijem jedno 2 meseca cikloproginovu, pa onda da uradimo klomifenski test, da vidimo da l moze da dodje do ovulacije i koliko jc moze da se izvuce i kakve su....... Bice to ok, malada si ti user posted image  Ja sam malo starija od tebe, pa se ne nerviram.................vise...........user posted image

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1101
10.7.2010 12:32:08   
dobro bice iz bajke
Ok,hvala ti draga,kaze da su svi drugi super i da tu dolazi do neke male ovulacije ali to nije dovoljno..Strah me je kako cu da odreagijem na ovu terapiju...Navijam za tebe..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1102
10.7.2010 12:34:45   
Cvetana
Pa eto, nije to tako strasno user posted image  Vidim da su u srazmeri sto je ok i fsh nije visok, ne bi trebalo da prelazi 12 to onda znaci da su rezerve smanjene, znaci samo malo da se "pogura", a i bila si vec trudna, koliko mi se cini, i bices opet user posted image

Hvala!user posted image

Direktna veza do poruke: 1103
10.7.2010 12:47:50   
ishler
Ja se plasim hormona.Ali nikad se ne zna kako ce ko reagovati.Moje misljenje je da treba sve ispitati pa tek onda preci na hormone.Meni je Profesorka dala da uradim>7dan ciklusa fsh,lh,prg.,e2,ihibin b,antimilerov hormon,17oh pregesteron,androstedion,dheas,slobodni testosteron,ft4,tsh,ca125,prog 21dan,i kariotip.spermogram mm,vs,mikoplazmu,ureaplazmu i klamidiju.Pa tek onda kod nje sa svim tim.Veliki spisak ali ona kaze tek kad se sve to uradi znamo na cemu smo,jer dovoljno je da jedan ne valja pa se svi poremete,a kariotip ce pokazati genetiku.Inace i ja sam imala vodene ciste,ali kaze da se sve da resiti.Tako da cu analize nositi za nekih dva meseca,posto se za kariotip ceka mesec dana.Ljubim vas,ne sekirajte se.user posted image

Direktna veza do poruke: 1104
10.7.2010 12:54:44   
ishler
Draga tebi koliko se ja razumem nije dobar progesteron,ne znam mozzda nisam u pravu,napisi mi referentne vrednosti,ali meni je8,5 a ref vred je 1,5 do 22.Pa mi je prof. rekla da ne valja treba biti na gornjoj granici.Ipak bi ti trebala ici jos kod nekog?Proveri obavezno,pre nego sto pocnes sa tabletama.LJUBIM TE

Direktna veza do poruke: 1105
10.7.2010 13:50:45   
dobro bice iz bajke
Hvala ti draga moja ne znam sta bih bez tebe!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1106
10.7.2010 13:56:02   
dobro bice iz bajke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1107
10.7.2010 20:44:17   
1zvezdana1
i ja sam pila klomifen  pa uletela u hiper stimulaciju user posted image sto nemora da znaci da ces i ti tako.ako ti je tako rekla ti ga tako uzimaj za vrednosti hormona neznam bas da ti protumacim .prihvatila te na fb

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 1108
10.7.2010 21:31:10   
lidija 011
hvala ti draga...i ja znam za problem od ranije, ali sam ga zanemarivala sve do sada...moja greska-znam...najvaznije je da postoji rjesenje za nasuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1109
10.7.2010 21:43:23   
Cvetana
Koliko imas ti godina ?

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1110
10.7.2010 22:24:34   
lidija 011
29 cu u septembru-srednje matora kokauser posted image ...a ti ?

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1111
10.7.2010 22:26:54   
1zvezdana1
jao pa i ti si devica kao i jauser posted image ja sam 18 09

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 1112
10.7.2010 22:31:09   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

jao pa i ti si devica kao i jauser posted image ja sam 18 09

ETO!!!!! ZNALA SAM DA NESTO POSTOJI!!!!user posted image user posted image user posted image ...Ja sam01.09-kad skolarci krecu u skoluuser posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1113
10.7.2010 22:48:44   
Cvetana
ja 32, ja sam ozbiljna zena u godinama.

Direktna veza do poruke: 1114
10.7.2010 22:51:36   
dobro bice iz bajke
MM je devica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Device su divni ljudi..

Direktna veza do poruke: 1115
10.7.2010 22:58:29   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: Cvetana

ja 32, ja sam ozbiljna zena u godinama.

xaxaxaxaxa...onda ni ja nisam daleko-znaci treba da se pripremim za "ozbiljnost"user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1116
10.7.2010 23:00:04   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

MM je devica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Device su divni ljudi..

Sjajnouser posted image ...samo da nismo sitnicavi, perfekcionisti, previse analiticni, bolesno pedantni...user posted image ...sad smo off...sorryuser posted image

Direktna veza do poruke: 1117
10.7.2010 23:01:32   
dobro bice iz bajke
Meni su sve te osobine Ok,i naucila sam da zivim sa njima..Obozavam device!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1118
10.7.2010 23:04:30   
lidija 011
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mali broj ljudi moze sa nama da funkcionise...drago mi je da si jedna od njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1119
10.7.2010 23:10:01   
dobro bice iz bajke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1120
10.7.2010 23:41:39   
lidija 011
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1121
11.7.2010 0:12:37   
1zvezdana1
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Meni su sve te osobine Ok,i naucila sam da zivim sa njima..Obozavam device!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1122
11.7.2010 0:14:57   
1zvezdana1

ETO!!!!! ZNALA SAM DA NESTO POSTOJI!!!!user posted image user posted image user posted image ...Ja sam01.09-kad skolarci krecu u skoluuser posted image
[/quote]he he prepoznajemo se na daljinuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1123
15.7.2010 15:33:49   
ksenija81
Danas mi je 15 dc i isla sam da izvadim krv za estrogen, pisem...

Direktna veza do poruke: 1124
16.7.2010 13:50:26   
ksenija81
Evo i nalaza E2 279 A ref vrednosti za sredinu ciklusa su 94-508.
Sta to sad znaci? Da li je O dobra i kvalitet jc?

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here