Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 12:28:53
|
|
|
|
Cvetana
|
Pij to sto tije rekla i ne brini, verovatno hoce da vidi kako ces da reagujes na klomifen i da izazove ovulaciju, sta znam...... Ja cu npr. da pijem jedno 2 meseca cikloproginovu, pa onda da uradimo klomifenski test, da vidimo da l moze da dodje do ovulacije i koliko jc moze da se izvuce i kakve su....... Bice to ok, malada si ti Ja sam malo starija od tebe, pa se ne nerviram.................vise...........
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 12:32:08
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Ok,hvala ti draga,kaze da su svi drugi super i da tu dolazi do neke male ovulacije ali to nije dovoljno..Strah me je kako cu da odreagijem na ovu terapiju...Navijam za tebe..
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 12:34:45
|
|
|
|
Cvetana
|
Pa eto, nije to tako strasno Vidim da su u srazmeri sto je ok i fsh nije visok, ne bi trebalo da prelazi 12 to onda znaci da su rezerve smanjene, znaci samo malo da se "pogura", a i bila si vec trudna, koliko mi se cini, i bices opet Hvala!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 12:47:50
|
|
|
|
ishler
|
Ja se plasim hormona.Ali nikad se ne zna kako ce ko reagovati.Moje misljenje je da treba sve ispitati pa tek onda preci na hormone.Meni je Profesorka dala da uradim>7dan ciklusa fsh,lh,prg.,e2,ihibin b,antimilerov hormon,17oh pregesteron,androstedion,dheas,slobodni testosteron,ft4,tsh,ca125,prog 21dan,i kariotip.spermogram mm,vs,mikoplazmu,ureaplazmu i klamidiju.Pa tek onda kod nje sa svim tim.Veliki spisak ali ona kaze tek kad se sve to uradi znamo na cemu smo,jer dovoljno je da jedan ne valja pa se svi poremete,a kariotip ce pokazati genetiku.Inace i ja sam imala vodene ciste,ali kaze da se sve da resiti.Tako da cu analize nositi za nekih dva meseca,posto se za kariotip ceka mesec dana.Ljubim vas,ne sekirajte se.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 12:54:44
|
|
|
|
ishler
|
Draga tebi koliko se ja razumem nije dobar progesteron,ne znam mozzda nisam u pravu,napisi mi referentne vrednosti,ali meni je8,5 a ref vred je 1,5 do 22.Pa mi je prof. rekla da ne valja treba biti na gornjoj granici.Ipak bi ti trebala ici jos kod nekog?Proveri obavezno,pre nego sto pocnes sa tabletama.LJUBIM TE
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 13:50:45
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Hvala ti draga moja ne znam sta bih bez tebe!!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 13:56:02
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 20:44:17
|
|
|
|
1zvezdana1
|
i ja sam pila klomifen pa uletela u hiper stimulaciju sto nemora da znaci da ces i ti tako.ako ti je tako rekla ti ga tako uzimaj za vrednosti hormona neznam bas da ti protumacim .prihvatila te na fb
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 21:31:10
|
|
|
|
lidija 011
|
hvala ti draga...i ja znam za problem od ranije, ali sam ga zanemarivala sve do sada...moja greska-znam...najvaznije je da postoji rjesenje za nas
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 21:43:23
|
|
|
|
Cvetana
|
Koliko imas ti godina ?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:24:34
|
|
|
|
lidija 011
|
29 cu u septembru-srednje matora koka ...a ti ?
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:26:54
|
|
|
|
1zvezdana1
|
jao pa i ti si devica kao i ja ja sam 18 09
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:31:09
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1 jao pa i ti si devica kao i ja ja sam 18 09 ETO!!!!! ZNALA SAM DA NESTO POSTOJI!!!! ...Ja sam01.09-kad skolarci krecu u skolu
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:48:44
|
|
|
|
Cvetana
|
ja 32, ja sam ozbiljna zena u godinama.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:51:36
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
MM je devica!!! Device su divni ljudi..
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 22:58:29
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana ja 32, ja sam ozbiljna zena u godinama. xaxaxaxaxa...onda ni ja nisam daleko-znaci treba da se pripremim za "ozbiljnost"
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 23:00:04
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke MM je devica!!! Device su divni ljudi.. Sjajno ...samo da nismo sitnicavi, perfekcionisti, previse analiticni, bolesno pedantni... ...sad smo off...sorry
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 23:01:32
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Meni su sve te osobine Ok,i naucila sam da zivim sa njima..Obozavam device!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 23:04:30
|
|
|
|
lidija 011
|
...mali broj ljudi moze sa nama da funkcionise...drago mi je da si jedna od njih
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 23:10:01
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 10.7.2010 23:41:39
|
|
|
|
lidija 011
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.7.2010 0:12:37
|
|
|
|
1zvezdana1
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Meni su sve te osobine Ok,i naucila sam da zivim sa njima..Obozavam device!!
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.7.2010 0:14:57
|
|
|
|
1zvezdana1
|
ETO!!!!! ZNALA SAM DA NESTO POSTOJI!!!! ...Ja sam01.09-kad skolarci krecu u skolu [/quote]he he prepoznajemo se na daljinu
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 15.7.2010 15:33:49
|
|
|
|
ksenija81
|
Danas mi je 15 dc i isla sam da izvadim krv za estrogen, pisem...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.7.2010 13:50:26
|
|
|
|
ksenija81
|
Evo i nalaza E2 279 A ref vrednosti za sredinu ciklusa su 94-508. Sta to sad znaci? Da li je O dobra i kvalitet jc?
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?