Anoniman -> Ravnopravnost polova (2.11.2009 16:30:34)
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Trcosava I moram da se osvrnem na Vuletovo - htele smo ravnopravnost! Jeste, htele i hoćemo je, ali ta ista ravnopravnost se odnosi i na njih, pa prema tome, može i tata malo da se uključi u cucanje deteta i presvlačenje i uspavljivanje. I to spada pod ravnopravnost, jednako nama kako i njima! Stoji, otac ne može da podoji dete, a šta je sa onim mamama koje nemaju mleka? Koja je onda razlika da li ću ja da smutim mleko ili će on da smuti mleko? Ja za sada kao mogu sve po kući i osećam se iskreno totalno beskorisno i besno jer ne mogu finansijski da nam pomognem, pa iz te griže savesti gledam da ga što manje opterećujem kućnim poslovima, no kad dođe beba ima i te kako da uzjaše usisivač! e vidiš ja je nisam htjela (mislim na ravnopravnost) drugo oni je ne traže (tu istu ravnopravnost) a zašto se osjećaš beskorisno???? ja se nisam osjećala beskorisno...molim lijepo njegov posao je da obezbijedi i ženu i porodicu ... i dan danas ja mogu reći da dobro i to bas dobro zaradjujem , ali on zaradjuje 5X više od mene IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e vidiš ja je nisam htjela (mislim na ravnopravnost) drugo oni je ne traže (tu istu ravnopravnost) a zašto se osjećaš beskorisno???? ja se nisam osjećala beskorisno...molim lijepo njegov posao je da obezbijedi i ženu i porodicu ... i dan danas ja mogu reći da dobro i to bas dobro zaradjujem , ali on zaradjuje 5X više od mene trcosava A to što se osećam beskorisno, jednostavno takva sam, volim da imam svoj ''dinar'' i sa tim istim da obradujem meni drage osobe (u smislu malih znakova pažnje) Drugo je što smo mi odlučili da zadržimo bebu iako ja još nemam posao, a kako je stanje trenutno ovde, pitanje je i kada ću naći. No to je sasvim druga tema.... Trco nema potrebe da se izvinjavaš raspravljamo i naravno da svi imamo različita mišljenja ne znam zaista ili je moj muz zaista ekstra galantan , ali ja znam da on meni samo preda sve pare i nikada ne pita gdje su, a to traje haman već 8 dugih godina koliko smo u braku i zato sam mislila da je to o ravnopravnosti više samo šuplja priča evo jednog primjera radim, ustanem u 6 odem na posao, dodjem kući preuzmem djecu, on radi do nekih 8 ili 9 naveče, dok on dođe kući, presvuče se, istušira se , jede ja sam već mrtva i u horizontali dok nisam radila, uspavam djecu i mi rahat da prostiš opalimo se...sjedimo gledamo tv, ili pričamo, pijemo kafu, sok pivo ...a sad jedva za vikend da se vidimo ...živjela ravnopravnost ja sam od nje i silne demokratije jako jako umorna I IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa vi ste ravnopravni, draga........ on je taj koji zarađuje, ali i ti si podjednako odgovorna jer pravilno raspoređuješ taj novac, kako god jer čim on ne pita znači da mu je dobro.. ništa mu ne fali , ni deci, ni tebi.. u smislu odgovornosti - vi ste ravnopravni... to je naravno samo moje mišljenje. aj bre ko će da otvori temu da ne dobijem opet ćušku!? ZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Trco nema potrebe da se izvinjavaš raspravljamo i naravno da svi imamo različita mišljenja ne znam zaista ili je moj muz zaista ekstra galantan , ali ja znam da on meni samo preda sve pare i nikada ne pita gdje su, a to traje haman već 8 dugih godina koliko smo u braku i zato sam mislila da je to o ravnopravnosti više samo šuplja priča evo jednog primjera radim, ustanem u 6 odem na posao, dodjem kući preuzmem djecu, on radi do nekih 8 ili 9 naveče, dok on dođe kući, presvuče se, istušira se , jede ja sam već mrtva i u horizontali dok nisam radila, uspavam djecu i mi rahat da prostiš opalimo se...sjedimo gledamo tv, ili pričamo, pijemo kafu, sok pivo ...a sad jedva za vikend da se vidimo ...živjela ravnopravnost ja sam od nje i silne demokratije jako jako umorna IZVORNA PORUKA: Trcosava Naravno Vule, ne mislim ja sad da on krije novac od mene ili bilo šta, samo je eto malo drugačija priča. Mislim kako ja sad njemu da kažem ''Ej daj mi parice idem da ti kupim rođendanski poklon'' A što se tiče ravnopravnosti i šuplje priče ehehe ajd onda da se zapitamo koliko je u stvari želimo? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma ja već duže vreme pitam: koja budala se lomila za ravnopravnost žena i muškaraca? Ta ravnopravnost je ono što uništava brak. IZVORNA PORUKA: OTI institucija braka i porodice je postala LOMLJIVA od tada... IZVORNA PORUKA: viking Meni ravnopravnost baš odgovara! Jeste teže, ali je bolje. Meni. IZVORNA PORUKA: lu Ajmeee,šta smo sve obradile u ovoj temi,stigli smo i do ravnopravnosti spolova! Kod mene je još patrijarhat,mm zarađuje ja raspoređujem novac i to nam dobro ide,jedino se ljutim što neće mrdnit prstom u kući,kaže ja sam svoje odradio Šta ću ja kad sam se udala za balkanca one ebene vrste,opet ga volim neka meni njega
|
|
|
|