Trcosava -> RE: Mnogo sam nervozna! (2.11.2009 15:23:59)
|
ih bre žene.... pitam se kakav će moj da bude? Ovde su u školici rekli kako otac do godine dana ne učestvuje u ''vaspitanju'' deteta... Ja sam bila u šoku! kakvo vaspitanje do godine dana? Kako to vaspitavaš dete koje ne govori?? Pa onda dodaše kao, eto dete nas majke poznaje još od začeća, sluša naš glas najviše, naš glas ga umiruje bla bla bla... Pa šta to onda znači? Da otac ne treba da uzme dete? Da je sve na majci? A onda ono, mama je umorna, treba joj pomoći, pa bre tamo lud zbunjenog! Ovaj moj se još sad ograničuje, kao eto neće on ustajati bla bla, a znam da će da trčka kao blesav oko nje, pa više on sad mazi stomak nego ja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] I aj malo da osvetlim muškima obraz - konkretnije mom tati, tata je mene od rođenja cucao, mučenik nije spavao noćima, a mama je 3 meseca posle porođaja ležala, pa duuugo vremena sam umela da kažem kad me pitaju ''Pa ko te rodio?'' a ja kažem ''Tata!!!'' I moram da se osvrnem na Vuletovo - htele smo ravnopravnost! Jeste, htele i hoćemo je, ali ta ista ravnopravnost se odnosi i na njih, pa prema tome, može i tata malo da se uključi u cucanje deteta i presvlačenje i uspavljivanje. I to spada pod ravnopravnost, jednako nama kako i njima! Stoji, otac ne može da podoji dete, a šta je sa onim mamama koje nemaju mleka? Koja je onda razlika da li ću ja da smutim mleko ili će on da smuti mleko? Ja za sada kao mogu sve po kući i osećam se iskreno totalno beskorisno i besno jer ne mogu finansijski da nam pomognem, pa iz te griže savesti gledam da ga što manje opterećujem kućnim poslovima, no kad dođe beba ima i te kako da uzjaše usisivač! Što se tiče kuvanja ni sada ne mogu da mu zamerim, vikendom je redovno on u kuhinji, pomaže šta god da zatreba i svaki put pita jel hoću da on nešto opere sudova, jel mi treba pomoć.. Tako da....još malo pa ćemo da vidimo hoću li i ja biti besna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|