Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 9:35:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam od jutros u brzini. Imam jos sto sta da uradim. Sta je to vikend?! Ja to ne znam. To kod nas ne ppstoji. Sad kad ispratim decu, moram nesto da pokupim sa hemijskog cicenja za mm. I vracam se kuci da spremam ruckove.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 10:00:45
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan. Ja se probudila jutros rano, popila kafu i sad vec razmisljam gde cu pre. Sto Sanjica kaze, vikend kao da ne postoji. U stvari, jos je gori od radnog dana. Trci sredjuj, ribaj, usisavaj, kuvaj. Kad smo kod kuvanja, nemam ni ideju sta za rucak. Mozda narucimo nesto. Napolju neko grozno vreme. Treba da ukljucim masinu, a ne znam kako da osusim ves. Ne mogu da ga sirim napolju, a ne znam dokle ce da greju danas, da racunam na radijatore
< Poruku je uredio dddaca -- 4.11.2023 10:01:10 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 11:16:33
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro devojke. Uspela sam iz prve da nadjem temu 🙃Ustala sam sa glavoboljom, dobila sam pa sam sva slogirana.Slazem se sa vama za vikend, jedva ga docekam, a onda od toliko obaveza ne uspem da uzivam u njemu. Zato sam resila danas nista ne radim po kuci, rucak narucujemo, docice nam sad gosti. Sin na treening, pa na francuski, uvece ide u bioskop, cerka se isto dogovara za neki bioskop, a mm i ja cemo popodne do neke prodavnice sa belom tehnikom da nesto kupimo i ja posle do Galerije da kupim sinu neke farmerke, dukseve, sve mu je ili malo ili vec iznoseno. Moracu i sebi nesto da kupim da se malo oraspolozim jer mi je ova nedelja bila uzas🥴Sutra me ceka kuhinja, a mm ce malo da se lati usisivaca i sundjera, deca da uce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 15:35:18
|
|
|
|
dddaca
|
I nisam se bas razbila od posla danas. Zato me sutra ceka sve. Stigla da skuvam rucak i dovela dete u bioskop. Dogovorila se sa drugaricom, pa ajde da ih odvezem. Sad ih cekam da zavrse pa da idemo kuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 19:00:25
|
|
|
|
flamingos
|
Moje dete danas učilo,pa prošetala sa drugaricom.Sad svira gitaru,a ja gledam slagalicu.Svašta nešto sam danas uradila.Odmorite se i uživajte u vikendu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 5.11.2023 7:11:17
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da odem do pijace i prodavnice.Dete danas ima čas gitare.Popodne nam dolaze prijatelji iz sela.Čini mi se da će biti lep dan.Doduše,duva vetar.Nadam se da ste juče uspele da se odmorite.Uživajte u nedelji.Takođe se nadam da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 8:51:05
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Želim vam uspešnu radnu nedelju.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 9:43:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro jutro zene, zelim vam lep pocetak nedelje. Meni je vikend proleteo,NTC radionice,muzej,jahanje...Bas nam je brzo proslo. Eh,a gde je petak. Ponedeljak je krenuo radno,ostalo je predmeta od petka,subote,ali ne zalim se. Kafa ,pa sve na tenane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 10:56:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, kad će penzija tek je ponedeljak jutro a ja sam već zatrpana poslom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 11:06:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Navratila sam na kratko da spremim rucak. Juce nisam stigla jer smo bili na svadbi. Vrcem se u skolu
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 11:20:38
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ana,moze ta penzija i za mene. Salu u stranu,volim svoj posao,alimi je ludnica od jutros. Napolju je divan dan,a ja sam u mislila ,neka setnja uz Adu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 11:25:32
|
|
|
|
flamingos
|
Prepep je dan.Kasnije sa prošetamo,a imam zakazano i kod frizerke da se sredim.Iživajte u šetnji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 18:14:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da podignem temu. Zdravo zivo. Ja nisam bila kako treba kod kuce. Samo sam na kratko dosla kuci da spremim rucak i nazad na posao. Nisam se ni vracala kuci jer sam imala odeljenska veca. Nije mi se isplatilo da idem kuci, jer sam imala casove. Dosao mm po mene, a ja preuzela auto. Odvela sam ga na sluzbu, a onda T prevezla na cas fizike. Ima neke nejasnoce, pa da joj se razjasni. Tek kad stignemo, veceracu.Ludilo od dana.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 18:14:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sutra moram da poranim, jer idem u selo. Bas sam zdravo umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 19:37:26
|
|
|
|
flamingos
|
Evo i mene.Vratih se od frizerke.Posle smo prošetali i sad moji večeraju,a ja sedoh da popijem limunadu i da vidim šta ste pisale.Sad ću da smućkam i za palačinke.Prelepo je veče.Uživajte.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 20:54:01
|
|
|
|
Tiziana
|
Drage devojke, ovo otvaranje ovolikih tema i rasprave po temama pa bas je bezveze. Sve gubi smisao.Ja ne znam jel sad pocela neka nova nagradna igra ili je i dalje ona stara? Da me niko ne razume pogresno, nemam nista protiv igranja istih, osvajanja nagrada za sebe ili druge, ko to voli i zeli i ima vremena, ali je malo bezveze jer su se zene poslednje 2 nedelje povukle sa svih tema, ne javljaju se, jer ih sve ovo smara malo. Cini mi se da nikada pre nije bilo bas ovako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:07:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Tizi, ista nagradna igra i da te obradujem traje do kraja meseca
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:10:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci Tek sad vidim sta se danas desavalo. Legla sam. Malo da procitam koju stranicu knjige i laku noc.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:32:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tizi, pisi ti radi razbibrige slobodno 😊Uzmes lupu pa trazis temu, i nadjes 😊 Popila sam 2 kafe i sad sam u spidu! High, stoned... Ne mogu da se set_im jos neke reci za moje trenutno stanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:35:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad sam pustila scenu iz filma Trolovi, pevuckamo malo 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:35:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema reci Ivanka Samo relaxed.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 21:36:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam tako trazila razgovore.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 22:20:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popila sam onu Black and easy kafu, kako li se vec zove. Auuuuuuu sto mi je to ubrzalo vijuge, neverovatno! Zato i kazem da sam bila u spidu, evo vec popusta dejstvo 😊 U zadnje vreme pijem caj na poslu, bar da se nateram da unosim tecnost. Ali ovo je bilo ludilo, ne verujem da cu ga skoro ponoviti 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 6.11.2023 22:37:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja sam tako trazila razgovore. Ko Snezanini patuljci "We dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, In our mine the whole day through" 😂😂😂😂 Odo da smažem potrpača sendvič iz rerne (ja ih tako zovem, mm ih pravi), tako dobro mirišu a na poslu sam jela oko 19h one pite što sam ponela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 7.11.2023 7:36:31
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da nastavim sa sređivanjem stana.Tmurno je vreme.Nadam se samo da neće kiša da pada.Još danas škola,pa raspust.Uživajte dečice.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?