Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 14:02:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Trideset_e gazim... Šta je to...Mlada si.Elem,završih i uzalud sam čekala-nema termina.Sad svakog dana da zovem,a doktorka je zapisala šta mi treba i čim objave termine daće mi uput.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 14:04:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
...kao sto su meni skoro rekli za dete. Jaoo,hitan ste slucaj,dodjite za dve nedelje,tada izdaju termine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 17:52:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pa strašno.Zapitah jr ja,neću li da im dosađujem kad svakidnevno budem zvala?Reče da neću,da drugačije ne može,pošto ne znaju kad će da izbace termine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 7:56:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Da podignem ovu temu. Konacno petak. Samo da malko prilegnem veceras uz neki film. Jos ponedeljak i utorak, pa da malo i deca odmore. Mada, moja T ima bas puno da uci. Najavljuju odmah posle raspusta silne kontrolne.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 8:05:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da se pokrenem.Moji spavaju.Dan je užasan.Nešto se i loše osećam.Samo da se ne razbolim.Toliko toga me čeka.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:03:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro jutro, lep dan zelim svima. Meni je toliko danas hladno,da evo,sedimukancelariji u jakni. Volje za radom nema,bas je neki bezveze dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:06:55
|
|
|
|
flamingos
|
Isto.Planiram da izađem,ali mi se ne mili.Baš je zahladnelo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:15:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Кад морамо да радимо Срећко, немамо куд. Ја идем касније и на сахрану. Морам добро да се обучем.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:19:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam sinoc,izbacila zimske jakne u opticaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:21:13
|
|
|
|
flamingos
|
Baš se naglo pogoršalo vreme.Dobro,novembar je.I moje jakne su spremne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:21:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Кад морамо да радимо Срећко, немамо куд. Ја идем касније и на сахрану. Морам добро да се обучем. Naravno,nekad mi toliko prija guzva na poslu,da ti ne mogu opisati. Sreca je raditi posao koji volis. Nego sam lose spavala,sanjala sam neke gluposti i bas sam ustala jutros,jedva. Uh...Obuci se slojevito. Na groblju obicno duva ,da te ne produva...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:37:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sutra su zadusnice. I moja mama se zali da je ruzno sanjala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:39:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala ti Sanja na ovome-nisam znala da su sutra zaduznice. Sin mi je trazio da ga odvedem kod prabake ,da zapali svecu. Sutra ne radim,moram. Obecala sam,a on ima potrebu iz nekog razloga...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:16:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ja gledam u kalendar i znam kada je koji praznik(mada,većinu praznika i znam),a zadušnice sam videla kada su.I ja ću da odem do crkve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:16:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nemam kalendar i zaisat ne pratim. Ako cujem u prolazu,cula sam.Ne opterecujem se previse.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:18:22
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja nemam kalendar i zaisat ne pratim. Ako cujem u prolazu,cula sam.Ne opterecujem se previse. Instaliraj aplikaciju u telefonu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 14:33:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Da podignem ovu temu. Konacno petak. Samo da malko prilegnem veceras uz neki film. Jos ponedeljak i utorak, pa da malo i deca odmore. Mada, moja T ima bas puno da uci. Najavljuju odmah posle raspusta silne kontrolne. Evo i ja da je podignem. Samo ovde cu i pisati... Kad je nadjem 😂 Jutro je bilo prelepo i malopre poce kisa. Smracilo seeeeeeeeeee, a ja samo mislim kako cu konacno da pocnem da nosim moju novu zimsku jaknu. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:04:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, ovde je bio takav pljusak. Bila sam mokra. Dok sam spakovala mamin kofer. Nesto mi je smetalo u autu, zbog voznje. Neka mm-ova zafrkancija. Onda aj sve lepo prevezla, pokupila mm. Vratili smo se kuci da nas dvoje rucamo. I aj nazad na roditeljski.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:09:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja uopste nisam cula kisu dok nisam posla napolje. A oblaci samo putuju po nebu. Brzom brzinom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:20:46
|
|
|
|
flamingos
|
Ma daj Ivanka,ne zafrkavaj.Vidiš kako brzo pronađeš temu.Šalimo se malo.Baš je pljusak bio i ovde.Završih sa peglanjem.Ručak spreman.Sad da prilegnem malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:41:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja uopste nisam cula kisu dok nisam posla napolje. A oblaci samo putuju po nebu. Brzom brzinom. Bas je vreme za spavanje. Sutra je vikend, a imam svasta da odradim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 16:35:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo da se drema. Glava mi pada a imam online cas 😂 Skuvah kafu da me drzi uspravnom 😉 Za sutra najavljuju i kisu i hladno a mi resili da ih provozam malo, bice veselo. Mada sam ja vozila i po kisi 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 7:06:13
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ovde takva kiša pada,da je to strašno.Pijem kafu,pa kasnije da siđem do trafike po Blic ženu.Ne kuvam danas.Mm poručio hranu.Želim vam prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 8:51:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja sam se prehladila, smrcava i malaksala. Jos i pms 🤣. Bas veselo. Danas cu pokušati malo da odmorim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 9:02:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd Ivana da budeš dobro.Mene glava boli.Išla sam i do crkve i sad sedoh da popijem još ednu kafu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?