Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 14:02:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Trideset_e gazim... Šta je to...Mlada si.Elem,završih i uzalud sam čekala-nema termina.Sad svakog dana da zovem,a doktorka je zapisala šta mi treba i čim objave termine daće mi uput.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 14:04:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
...kao sto su meni skoro rekli za dete. Jaoo,hitan ste slucaj,dodjite za dve nedelje,tada izdaju termine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 2.11.2023 17:52:31
|
|
|
|
flamingos
|
Pa strašno.Zapitah jr ja,neću li da im dosađujem kad svakidnevno budem zvala?Reče da neću,da drugačije ne može,pošto ne znaju kad će da izbace termine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 7:56:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Da podignem ovu temu. Konacno petak. Samo da malko prilegnem veceras uz neki film. Jos ponedeljak i utorak, pa da malo i deca odmore. Mada, moja T ima bas puno da uci. Najavljuju odmah posle raspusta silne kontrolne.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 8:05:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da se pokrenem.Moji spavaju.Dan je užasan.Nešto se i loše osećam.Samo da se ne razbolim.Toliko toga me čeka.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:03:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro jutro, lep dan zelim svima. Meni je toliko danas hladno,da evo,sedimukancelariji u jakni. Volje za radom nema,bas je neki bezveze dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:06:55
|
|
|
|
flamingos
|
Isto.Planiram da izađem,ali mi se ne mili.Baš je zahladnelo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:15:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Кад морамо да радимо Срећко, немамо куд. Ја идем касније и на сахрану. Морам добро да се обучем.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:19:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam sinoc,izbacila zimske jakne u opticaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:21:13
|
|
|
|
flamingos
|
Baš se naglo pogoršalo vreme.Dobro,novembar je.I moje jakne su spremne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:21:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Кад морамо да радимо Срећко, немамо куд. Ја идем касније и на сахрану. Морам добро да се обучем. Naravno,nekad mi toliko prija guzva na poslu,da ti ne mogu opisati. Sreca je raditi posao koji volis. Nego sam lose spavala,sanjala sam neke gluposti i bas sam ustala jutros,jedva. Uh...Obuci se slojevito. Na groblju obicno duva ,da te ne produva...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:37:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sutra su zadusnice. I moja mama se zali da je ruzno sanjala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 9:39:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala ti Sanja na ovome-nisam znala da su sutra zaduznice. Sin mi je trazio da ga odvedem kod prabake ,da zapali svecu. Sutra ne radim,moram. Obecala sam,a on ima potrebu iz nekog razloga...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:16:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ja gledam u kalendar i znam kada je koji praznik(mada,većinu praznika i znam),a zadušnice sam videla kada su.I ja ću da odem do crkve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:16:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nemam kalendar i zaisat ne pratim. Ako cujem u prolazu,cula sam.Ne opterecujem se previse.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 11:18:22
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja nemam kalendar i zaisat ne pratim. Ako cujem u prolazu,cula sam.Ne opterecujem se previse. Instaliraj aplikaciju u telefonu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 14:33:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Da podignem ovu temu. Konacno petak. Samo da malko prilegnem veceras uz neki film. Jos ponedeljak i utorak, pa da malo i deca odmore. Mada, moja T ima bas puno da uci. Najavljuju odmah posle raspusta silne kontrolne. Evo i ja da je podignem. Samo ovde cu i pisati... Kad je nadjem 😂 Jutro je bilo prelepo i malopre poce kisa. Smracilo seeeeeeeeeee, a ja samo mislim kako cu konacno da pocnem da nosim moju novu zimsku jaknu. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:04:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, ovde je bio takav pljusak. Bila sam mokra. Dok sam spakovala mamin kofer. Nesto mi je smetalo u autu, zbog voznje. Neka mm-ova zafrkancija. Onda aj sve lepo prevezla, pokupila mm. Vratili smo se kuci da nas dvoje rucamo. I aj nazad na roditeljski.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:09:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja uopste nisam cula kisu dok nisam posla napolje. A oblaci samo putuju po nebu. Brzom brzinom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:20:46
|
|
|
|
flamingos
|
Ma daj Ivanka,ne zafrkavaj.Vidiš kako brzo pronađeš temu.Šalimo se malo.Baš je pljusak bio i ovde.Završih sa peglanjem.Ručak spreman.Sad da prilegnem malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 15:41:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja uopste nisam cula kisu dok nisam posla napolje. A oblaci samo putuju po nebu. Brzom brzinom. Bas je vreme za spavanje. Sutra je vikend, a imam svasta da odradim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 3.11.2023 16:35:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo da se drema. Glava mi pada a imam online cas 😂 Skuvah kafu da me drzi uspravnom 😉 Za sutra najavljuju i kisu i hladno a mi resili da ih provozam malo, bice veselo. Mada sam ja vozila i po kisi 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 7:06:13
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ovde takva kiša pada,da je to strašno.Pijem kafu,pa kasnije da siđem do trafike po Blic ženu.Ne kuvam danas.Mm poručio hranu.Želim vam prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 8:51:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja sam se prehladila, smrcava i malaksala. Jos i pms 🤣. Bas veselo. Danas cu pokušati malo da odmorim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/23 4.11.2023 9:02:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd Ivana da budeš dobro.Mene glava boli.Išla sam i do crkve i sad sedoh da popijem još ednu kafu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?