flamingos -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (25.10.2023 11:41:48)
|
Situacija je sledeća.Pada kiša jutros i mm odveze dete u školu.Stavim pasulj da se kuva i skuvam drugu kafu i hajd da vidim elektronski dnevnik.Bilo je 8:15-piše da moje dete nije na času.Kuku,gde je?Izletoh iz stana i pravac u njihovu učionicu.Vrata otvorena,samo se nastavnica čuje,deca mirna i vidim moju Anđelu sedu kraj prozora.Dobro je,tu je(a gde bi drugo i bila.Elem,pokucam,izađe nastavnica i počne da se izvinjava kako je greškom upisala moje dete(pola odeljenja su na očnom u sklopu sistematskog,pa kliknula i na nju,a ona je druga grupa i sutra idemo).Popričah sa nastavnicom,ona me umiruje(nije mi bilo sve jedno.Ruke su mi se tresle.Samo da znate kojom sam brzinom stigla do škole).Inače,nastavnica srpskog jezika je jedna ptedivna žena koju sva deca vole.Uskoro odlazi u penziju.Nahvali mi dete.Kaže da je super i pesmicu recitivala.I tako...Izvinjavala se žena,ali dobro.Dešava se.Samo da sam par minuta kasnije ušla u dnevnik ne bi je bilo pošto je obrisala,ali istog momenta sam se uputila ka školi.Veselo jutro...
|
|
|
|