Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (8.11.2023 14:51:22)
|
Sveki je konacno saznala da joj je unuka primila HPV vakcinu i naravno "M, mnogo si me razocarala". samo se pomislih nisi ni prva ni poslednja ovih dana. samo odmahuje glavom. Poce nesto da mi prica, samo sam je pogledala i rekoh joj da ne moram da objasnjavam nas postupke. 3x je pomenula da sam je razocarala. O nebesa! Ja samo treba svima da ugadjam i dan treba da mi se sastoji od toga da li ce neko mnome da se razocara ili ne. A ne pita se da li je ona mene razocarala u necemu, npr manjku razumevanja, neprekidnom postavljanju nekih zahteva, npr nisi me ponudila kafom danas, stalno tako neko cimanje, nisi ovo nisi ono, prozivanje sto nisi ovo sto nisi ono, smaranje na veliko. A ne zeli da prizna da smara iako joj svi govore da to ne treba da radi, sto znaci da nisam samo ja na tapetu nego i ostali. Sad cekam da pregrmi informaciju i procesuira je u glavi i prihvati. Godinama vec, znate i same, ona ne priznaje neke svoje postupke, pogotovu prema meni, to objasnjava time da ja sve pogresno radim, ne zadovoljavam njene kriterijume ni ponasanja ni rada po kuci, nicega. odavno mi je vise dosta takvih prozivanja na dnevnom nivou, zamorno viseeeeeee..... I sad opet sebi postavljam pitanje... da li da kazem mm ili ne?
|
|
|
|