RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (27.1.2024 11:43:07)

Srecko  bas tako mada smo za sve to sami krivi nazalost i     sve gore vreme dolazi ☹️😓

Srecko47E -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (29.1.2024 12:12:46)

Slazem se.
Sami smo krivi i pricam namerno u mnozini,jer nije pojedinac kriv.

Evo banalnost,sedim sa uzasnim bolovima u staomaku,ne idem kuci.
Zasto?
Zato sto sa luda koja je radoholicar i mislim da ce firma da propadne bez mene.Bukvalno.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (31.5.2024 13:18:14)

Bože daj mi snage da okrenem drugi list i napujdam ove oko sebe u 3............... 😡😡😡😡😡😡😡😡

Saznala sam nešto i sad sam besna kao nilad u životu!

P. S. Nije vezano za porodicu ❤️

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (7.6.2024 21:12:13)

Pre neki dan se pokvario bojler, danas frizider, nervoza za mene, divota za mm koji se odlicno zabavlja popravljanjem 😂

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (13.9.2024 13:11:11)

Boze, daj mi snage molim Te! 
Pokaži mi put da odem iz ovog toksičnog okruženja ljudi koji samo na sebe misle a onda kad ja hoću da mislim na sebe, ja sam kriva jer očugledno njih ugrožavam. I to mi se nabija na nos. 

Kata90 -> RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo (4.10.2024 18:40:53)

Znači ja cu izludeti vise od gostiju,kako sam dosla kuci sa posla odmorila nisam......em mi kasni mestruacija 🫣😖neznam vise ni sta da mislim.Nije mi uopste do druženja...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]