Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 27.1.2024 11:43:07
|
|
|
|
17 joka
|
Srecko bas tako mada smo za sve to sami krivi nazalost i sve gore vreme dolazi ☹️😓
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 29.1.2024 12:12:46
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se. Sami smo krivi i pricam namerno u mnozini,jer nije pojedinac kriv. Evo banalnost,sedim sa uzasnim bolovima u staomaku,ne idem kuci. Zasto? Zato sto sa luda koja je radoholicar i mislim da ce firma da propadne bez mene.Bukvalno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 31.5.2024 13:18:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bože daj mi snage da okrenem drugi list i napujdam ove oko sebe u 3............... 😡😡😡😡😡😡😡😡 Saznala sam nešto i sad sam besna kao nilad u životu! P. S. Nije vezano za porodicu ❤️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 7.6.2024 21:12:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pre neki dan se pokvario bojler, danas frizider, nervoza za mene, divota za mm koji se odlicno zabavlja popravljanjem 😂
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 13.9.2024 13:11:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Boze, daj mi snage molim Te! Pokaži mi put da odem iz ovog toksičnog okruženja ljudi koji samo na sebe misle a onda kad ja hoću da mislim na sebe, ja sam kriva jer očugledno njih ugrožavam. I to mi se nabija na nos.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 4.10.2024 18:40:53
|
|
|
|
Kata90
|
Znači ja cu izludeti vise od gostiju,kako sam dosla kuci sa posla odmorila nisam......em mi kasni mestruacija 🫣😖neznam vise ni sta da mislim.Nije mi uopste do druženja...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?