Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 10:52:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Upravo o tome se i radi. Ja dolazim ranije i odlazim kasnije jer svi "imaju obaveze". Makar sedela kod kuće i ne radila ništa to je moje vreme. Moje. Ne trošim ga da bih udovoljila drugima i radila umesto njih. Od pre nekih 4 godine ih imam i ja. Ništa ne komentarišu kad kažem da ne mogu, nemam kad, imam nešto drugo planirano. Korona me poremetila, imala sam finu ponudu za posao i odbijem. Budala sam neopevana.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.12.2023 10:54:07 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 13:47:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko je OPET bolestan
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 14:20:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Marko je OPET bolestan 😔 Joj, šaljemo mu pozitivne vibracije da mu sto brze bude bolje, a mami i tati još pozitivnije...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 14:22:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Izludjuje me sto imam 2 vrste belih lampica na jelki i nisu sinhronizovane kad se ukljuce u isto vreme. 😡 Znam da je problem glup da gluplji ne moze biti ali...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 16:02:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, to bi i mene izluđivalo ja sam prošle godine kupila novu jelku i sve ukrase i lampice. Prelepe ukrase sam kupila u Kenguru i Metrou a lampice sam kupila u lidlu. Dve kutije lampica, 50m dužine svaka. Namestim ih da ne trepere već samo da sijaju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 16:02:34
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Ana RR Marko je OPET bolestan 😔 Joj, šaljemo mu pozitivne vibracije da mu sto brze bude bolje, a mami i tati još pozitivnije... Hvala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 16:52:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja namestim da sijaju, ao nda neko prodje pa ih iskljuci i poremeti ih 😊 Razmisljam se da kupim nove ☺️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 17:07:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene je najveći problem Marley koji voli da se češe o jelku haha samo prođe i poremeti mi grane
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.12.2023 17:22:26 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 17:34:42
|
|
|
|
Kata90
|
Sta reci meni se i Ognjen razboleo,poludecu.....od ovih virusa...a mali mi je na antibioticima.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 25.12.2023 18:27:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod mene je najveći problem Marley koji voli da se češe o jelku haha samo prođe i poremeti mi grane Poznanica ima svog Marley-ja 😍😍😍 Pa ja sam se zaljubila u njega!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 26.12.2023 0:34:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aaaaa pubertet i pubertetlije!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 28.12.2023 10:06:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pocinje da me izludjuje cinjenica da kolege cekaju na mene za sve. Nema me dva dana,saceka me strvolj. Bukvalno imam zelju za zakljucavanjem kancelarije.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 28.12.2023 10:31:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srećko, ja sam ladno preksinoć rekla "to nije u opisu mog posla" 😊 Malo u šali, malo ozbiljno. Koga zanima, potrudiće se da nauči. A ne da ja "moram" da odradim posao za nekoga a ta osoba samo da pridje. E sad će ta osoba morati da se potrudi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 28.12.2023 10:34:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije meni teško ni da pomognem ni da objasnim kome šta treba. Naprotiv. Ali da trošim svoje slobodno vreme dok se taj neko šeta i ide na kafe, nema toga više. Inače, presudni momenat je bio pre 2 godine čini mi se, "ajde odoh ja na kafu sa drugaricom dok ti to završiš" 😕
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 11:23:55
|
|
|
|
nata11
|
Masina za ves ne greje vodu. Usisivacu treba novi filter iako je pod garancijom. Nismo imali slobodne dane za praznike osim ona par dana obavezna Zakonom. Sta jos da dodam. Porodicni problem sa roditeljima. Lepo sam pocela ovu godinu.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 11:31:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nato, pu pu pu, da se sve resi kako treba. I mi smo sinoc imali problem na poslu, pokusali da me uvuku u resavanje problema, samo sam se tiho izvukla. Znam da cu danas biti prekorena sto nisam uskocila, ali, znali su za problem jos juce ujutru i nisu ga resili. Kao i obicno, pozvace mene (kao sinoc) i "zamoliti" da uradim to i to ali ja sam bila gladna i otisla da jedem. Ne resavam probleme uprave u slobodno vreme dok su oni kod kuce u toplini doma svoga. Ne zanima me vise. Zelim da se oslobodim ove toksicne atmosfere, lose utice na mene. Ne dopadam se sebi kad moram da budem gruba da bih nekome stavila do znanja da mi ne odgovara nacin na koji se ophode prema meni. Iako sam vec nekoliko puta naglasila ali nastavljaju po starom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 11:46:35
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,biće bolje.Tek je počela 2024.Hajd da rešite porodične probleme.Život je takav...Kod nas je jedina novost da mi je na Badnji dan crkao mikser.Koliko sam umutila fil za tortu i-ne radi.Doduše,dosta sam ga i koristila.Imam drugi,tako da se ne stresiram.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 11:50:49
|
|
|
|
17 joka
|
Nato posle kise dolazi sunce bice bolje samo pozitivno 😘
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 14:23:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Rekoh ja da ću biti kriva za sve. Pokrenula se lavina.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 14:29:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Iv-sta te boli uvce,pravi se blesava.To najbolje danas prolazi. Ujedno,ako mozes,menjaj posao.Toksicna okolina,losi ljudi,los kolektiv...Zasto da trpis,ako mouzes da pronadjes nesto drugo. Ja sam u tom fazonu,jer me ovde trenutno drzi samo ok odnos sa kolegama. Elem,mi se smrzavamo danima. Trenutno je napolju -10,kod nas u kancelarijama tek neki stepen iznad 0. Klime ne mogu da zagreju. Zale se klijenti,negoduju... Direktor rece da imamo grejanje i tacka. Ja sam bolesna od oktobbra do maja-i to gnojne angine teske.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 15:19:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecko, tako i radim, samo se povucem. Ranije, kada sam uskakala da resavam probleme u hodu nikad nista nisam dobila za to. Samo hvala. Trosila svoje vreme. Sad vise toga nema. Sinoc nisam ni pitala sta je na kraju bilo. Samo sam se okrenula i izasla.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 15:32:43
|
|
|
|
17 joka
|
Ike, nemoj se vise opterecivati nova godina i nadji novi posao sigurna sam da mozes znam koliko je iscrpljujuce biti na poslu koji volis a sve drugo i drugi unistavaju tu lepotu jednostavno menjaj zbog sebe i svoje porodice to nezadovoljstvo utice mnogo na sve😘
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 15:52:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trazim Joko ali nema nista na vidiku... Zato sam tu gde sam dok mi trpilo ne pukne. 😊Zato se i sklanjam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 16:29:15
|
|
|
|
17 joka
|
Bice uskoro sigurna sam 😊 namestu se sve u zivotu u pravo vreme
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 11.1.2024 16:48:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Bice uskoro sigurna sam 😊 namestu se sve u zivotu u pravo vreme Tome se i nadam i cekam mojih 5 minuta 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?