Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 27.1.2024 11:43:07
|
|
|
|
17 joka
|
Srecko bas tako mada smo za sve to sami krivi nazalost i sve gore vreme dolazi ☹️😓
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 29.1.2024 12:12:46
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se. Sami smo krivi i pricam namerno u mnozini,jer nije pojedinac kriv. Evo banalnost,sedim sa uzasnim bolovima u staomaku,ne idem kuci. Zasto? Zato sto sa luda koja je radoholicar i mislim da ce firma da propadne bez mene.Bukvalno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 31.5.2024 13:18:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bože daj mi snage da okrenem drugi list i napujdam ove oko sebe u 3............... 😡😡😡😡😡😡😡😡 Saznala sam nešto i sad sam besna kao nilad u životu! P. S. Nije vezano za porodicu ❤️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 7.6.2024 21:12:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pre neki dan se pokvario bojler, danas frizider, nervoza za mene, divota za mm koji se odlicno zabavlja popravljanjem 😂
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 13.9.2024 13:11:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Boze, daj mi snage molim Te! Pokaži mi put da odem iz ovog toksičnog okruženja ljudi koji samo na sebe misle a onda kad ja hoću da mislim na sebe, ja sam kriva jer očugledno njih ugrožavam. I to mi se nabija na nos.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije XII... 4.10.2024 18:40:53
|
|
|
|
Kata90
|
Znači ja cu izludeti vise od gostiju,kako sam dosla kuci sa posla odmorila nisam......em mi kasni mestruacija 🫣😖neznam vise ni sta da mislim.Nije mi uopste do druženja...
|
Anketa
Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16
Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили: