vukosava -> RE: Sve više gojazne dece u Srbiji (29.11.2011 15:44:48)
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mene izluđuje moja sestra-"Jao šta da radim, Dunja ništa neće da jede" i stvarno, dođe vreme za ručak a Dunja neće da ruča. Zašto? Zato što je između obroka pojela pola kutije plazme, napolitanke, glodala jabuku i žvakala tofitu. Inače, pošto jelovnik moje sestre i zeta nije baš zadovoljavajući, tako i dete jede samo makarone, sarme, batake, kupus salatu, kifle i eurokrem, viršle, palačinke, pasulj i paštete. Pola kutije plazme = 350 kalorija. Jela je itekako [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVORNA PORUKA: bratzz Ja krivim najvise roditelje sto sam gojazna jer me nisu naucili kako treba da se hranim jer ni oni nisu znali staje najbolje. Ja imam isto kg ko i moja mama. I sve navike sam pokupila od nje. Hleb kao osnova ishrane, mama mi nije bas neka velika kuvarica. IZVORNA PORUKA: n i n a Isto kao mali moje drugarice!!! On čim ujutro ustane seda pred TV da gleda crtane, a na stolu neki filovani keksi i smoki, i on to gricka i do sat vremena.... Sinčić živi na štapićima, keksu i po kojem jogurtu... K'o mali Etiopljanin Moja sestra ima bebu mesec dana mladju od moje. Ja joj se pozalim kako mala nece da jede nista na kasikicu, ona mi kaze pa daj joj smoki... A to je kao nesto sto treba beba da zvace... Pa nek pije ovu formulu jos uvek, ne treba smoki. Njoj su nasli da je jedno dete osetljivo na gluten - cijaklija, ali ona i to ignorise, tipa sta znaju doktori. A jesu oboje tanki, moja mala zive vage koliko hoces i pored toga sto ne jede plazmu, smoki i slicno...
|
|
|
|