Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.7.2017 21:54:21
|
|
|
|
degu
|
Ja kako kad, Teodorino sareno s nasim, belo perem s njegovim na 90. Ako nema naseg onda sav njihov operem na 60. Perem sa tecnim Persil sensitive, njima stavljam sode bikarbone i sirce umesto omeksivaca i duplo ispiranje. Nama stavim bebi omeksivac jer i Teodorine stvari nekad perem s nasim.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.7.2017 22:25:30
|
|
|
|
dddaca
|
Kako stavljas sirce i sodu bikarbonu? U kom odnosu i zar ne reaguju zajedno?
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 16.7.2017 1:14:58
|
|
|
|
MicinaMama
|
I ja ne mesam deciji ves sa nasim,jedino ako imam koju svetlu majicu pa ubacim sa njihovim ili ako imaju nesto crno pa ubacim sa nasim crnim vesom da se pere a toga nema mnogo,po koje helankice. Sto se tice proizvoda za pranje,koristim tecni detardzent za pranje vesa i to menjam.Ne uzimam uvek isti.Mada negde sam procitala da bas deci sa osetljivom kozom ipak treba prati sa praskom (sensitive)za ves.Posto tecni sadrze u sebi nekakav sastojak sto izaziva iritacije.Eh sada...primetila sam da neki izazivaju a neki ne. Posto sada imamo bebicu presla sam na bebi omeksivac,hipoalergenski SUPLINE.Bas lepo mirise. Belu odecicu,pamucne pelene i sipercice otkuhavam na 90° ostalo na 40°
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 16.7.2017 7:53:09
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Kako stavljas sirce i sodu bikarbonu? U kom odnosu i zar ne reaguju zajedno? Sodu bikarbo u stavljam u deo za prasak, sirce u deo za omeksivac. Reaguju zajedno
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 16.7.2017 14:39:02
|
|
|
|
dddaca
|
Izvini sto gnjavim, to ide kao omeksivac? Znaci prasak stavis normalno, a ovo kad masina zavrsi? U kojim kolicinama, htela bih da probam?
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 16.7.2017 14:46:48
|
|
|
|
degu
|
Stavim odmah sve, nisam probala da stavim naknadno, bude mekan ves i ne oseca se sirce. Ja to ono otprilike, malo sunem, recimo jednu rakijsku casicu, prasak normalno. I ne gnjaviiiis me
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.9.2017 16:41:30
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Moracu ovo da probam po tvom receptu Cula sam i pre za to ali nisam nikada shvatala ozbiljno.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.9.2017 16:43:56
|
|
|
|
krin 40
|
Ja kao i ostali veš.Oplemenjivač baby sensitive i to je to
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.9.2017 16:48:36
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ja bebanov ves perem sa Persil senzitiv gelom.. Takodje smo uzimali i Chicoo omeksivac i tecni detercent ok je miris.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 17:01:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bebin ves,po savetu dermatologa posle atopisjkom dermatitisa,prala sam sa Merix baby senstive (navodno najblazi je). Bez omeksivaca. Receno mi je da polako uvodim i omeksivac (ako zelim), tako da je kod nas trenutno Persil tecni i Silav sensitiv baby (generalno koristimo svaki omeksivac za bebe,koji nam tata donese-njemu dzuabe poslati sliku,uzme sta mu je prvo pod rukom :D ) Prvih nekoliko meseci sav njegov ves sam prala odvojeno od naseg,cak sam imala i posebnu kantu za ves da se ne mesa.Dok jednog dana nisam presekla i odlucila da necu bas toliko da ga drzim pod staklenim zvonom. Sada perem sve zajedno-naravno nista to nije prljavo i tome slicno,ali ne treba preterivati. Jedino vodim racuna da ne stavljam previse praska i omeksivaca.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 21:22:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Planiram da kupim neki sensitive prasak i omeksivac uskoro.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 21:38:00
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mi smo prešli na Chicco i omekšivač i deterdžent Lepo pere veš i lepo miriše, onako baš bebeći na puder za bebe.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 21:58:39
|
|
|
|
Maslacak15
|
ja sam koristila samo Persil sensitiv bez ikakvih omeksivaca. Njihovu gardarobu sam prala odvojeno dok su bili bebe. Nikada nismo imali problema sa kozom, ni alergije ni osipi....
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 22:32:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dermatolog mi je napomenuo da ne preterujem u smislu sve sensitive, no krenem od sebe da sam ja alergicna na sve zivo pa za svaki slucaj. Chicco prasak, da li je tecan? Nesto sam u fazi tecnih. Persil mi je ok.Blag miris (moze i bez omeksivaca,sta vise i nema potrebe za njim-ves bude bas ,bas mekan) i sto mi je bitno-skida sve moguce i nemoguce fleke.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 22:40:13
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Jeste tečan je Chicoo i ja sam krenula sa persilom ali mi sadi Chicoo super!
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.10.2017 22:49:49
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Tatjana malocas sam videla poruku,hvala ti puno,no iz nekog razloga nesto trokira sa slanjem. :) Verovatno sam videla,ali nisam obracala paznju pa sam skontala da je omeksivac.Bas cu uzeti za probu. Njihov omeksivac me je nekako gusio (iako sam bukvalno samo ja osetila miris).
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 4.10.2017 12:42:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Bilo koji prasak,trenutno bonux a omeksivac samo cocolino rozi od prvog dana tako.Bebine stvari perem posebno.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 4.10.2017 15:31:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj muz kaze da nisam normalna,jer svoje perem sa bebinim stvarima ali ostalo ne.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 4.10.2017 21:55:03
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Do god.dana sam sve na 60, belo iskuvavam, i obavezno sve peglam i sa jedne i druge strane. Posle god.-god.ipo neke stvari i na 40 stavim, a poneke perem i sa nasim, uglavnom nesto sto ne ide direktno do njenog tela. Koristimo Chicco tecni prasak i deterdzent i prezadovoljni smo.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 4.10.2017 22:23:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi vec neko vreme sve zajedno peremo. Prasak za ves i omeksivac koristim koji kupim, nema pravila.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 5.10.2017 22:49:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mislim da cu i ja tako da krenem,jer nisam za to da ih treba drzati pod staklenim zvonom.Sto vise vodis racuna,uvek im nesto fali.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 5.10.2017 23:05:11
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Za sada mi je u redu da perem njegov ves odvojeno,cak i kada nemam dovoljno stvari ja ubacim koji njegov peskir i to je to. Gledam danas ima svoju korpu za prljav ves,ima za cist ,haha da nije tako mali mogao bi komotno da zivi samostalno sve svoje ima
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 7.10.2017 9:36:33
|
|
|
|
medamisko
|
Bebin ves , tacnije za prvo dete, morala sam da kupujem neki u Dm bez mirisa i cega sve ne secam se, on bi se osuo i od mrvice omeksivaca. Bukvalno sve sam peglala jako dugo. A za moju malu princezu, tek po nesto. Koristila Chicco deterdjent i neki Duel.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 20.10.2017 16:58:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja ponekad ubacim omeksivac ponekad izbacim pa miksujem tako.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 20.10.2017 17:11:50
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 ja sam koristila samo Persil sensitiv bez ikakvih omeksivaca. Njihovu gardarobu sam prala odvojeno dok su bili bebe. Nikada nismo imali problema sa kozom, ni alergije ni osipi.... i dalje ovako i nas ves peremsa persil sensitive
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?