Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 9:59:27
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Kupljen prasak iz DM za beli ves i testiran juce. Nije los, mada sam i nakon njega ukljucivala nekoliko dodatnih ispiranja Ja pratim mere na kesici pa doziram prema količini veša i ne moram da ispiram dodatno. Npr. na punu mašinu od 8kg stavim 40-50g
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:45:54
|
|
|
|
dddaca
|
Ma to je do mene Milicicak, ja sam i persil dodatno ispirala, a na ovaj tek treba da se naviknem da doziram. u svakom slucaju hvala na preporuci
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:50:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam pre nekog vremena dobila na poklon neki DM-ov BIO, tečni, zelenkasto pakovanje. Stajalo, stajalo, ja i zaboravila na njega, i skoro se set_im, kada mi je nestalo deterdženta. Tačno je da je manje koncentrovan od Ariela i ostalih, ali ipak i njega kao i ostale stavljam manje nego što piše na uputstvu. Ja već odokativno znam koliko je potrebno, a da ne moram da uključujem dodatno ispiranje. Jer, kao što Daca reče, kada bih stavljala deterdženta prema uputstvu, morala bih da uključem bar 2 dodatna ispiranja, što mi je bzv, em trošim nepotrebno struju em habam veš i mašinu. Zato već godinama stavljam manje deterdženta, i ništa ne fali, uvek se lepo opere, a nema potrebe za dodatnim ispiranjem.
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.8.2022 14:04:39 >
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.8.2022 10:57:03
|
|
|
|
dddaca
|
U pravu si sto se toga tice, realno ni ves nije nesto preterano zaprljan. Jednom obuces i bacis za pranje. Ali treba se priviknuti na novu dozu. Po uputstvu 35g ili manje od 50 ml za ovaj moj
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:35:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja godinama koristim eco egg. Bas sam zodovoljna. Omeksivac ne koristim.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:54:49
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sam koristila i dok je bila beba.Bogu hvala nikad nije bila alergična.Nisam menjala.Koristila sam beli duel.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 11:58:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moja deca su atopicari,pa mi je sve ostalo lutrija. Beli Duel,jel sensitiv? Nama je dermatolog rekao,iskljucivo prsak Merix,baby sapun. Tesko sam ga pronalazila i onda,nekako i odustala od praska za ves.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 12:01:37
|
|
|
|
flamingos
|
Da,taj beli Duel.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 30.10.2023 12:36:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala ti. Svraticu danas u kucu hemije da pogledam. Koristili smo Fitaky,ne svidja mi se. Probala sam neki iz DM-a kao bolja varijanta,da ne napisem,zdravija opcija za kozu. Probali smo i Frosch. Nista posebno,ne opere mi lepo fleke -eco egg ne ukloni fleke.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 10:11:47
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu.U moru omekšivača valja prepoznati dobar.E sad,zavisi i do kože.Bogu hvala,pa moje dete nije alergično.Po mom mišljenju bohor,lenor(i to plavi) ili duel.Sad,zavisi ko šta voli.Te sam koristila,pa zato o njima i pišem.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 12:12:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 14:29:30
|
|
|
|
flamingos
|
Njega nisam koristila.Svakako vredi probati nešto novo,pa odlučiti.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 31.10.2023 16:20:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo. Srecko, ja odavno ne koristim omeksivac. I gledam da koristim zdrave, ali ti zdravi npr.ne mogu da se koriste za fleke.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 1.11.2023 7:28:54
|
|
|
|
flamingos
|
Kod nas se koristi samo ono što je provereno.Naravno,ima dece koja su i alergična,pa svako zna kako i šta da koristi.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 1.11.2023 10:05:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Srecko47E Meni je Chicco bli ,nezamenljiv. Sa njim perem zavese. U sustini,omeksivac kloristim za jorgane,zavese,cebad...Obozavam da mirise! Odeca-gledam da je sto prirodnije,jer uz decu atopicare,lutrija je. No,uvek volim da kupim i probam nesto novo. Srecko, ja odavno ne koristim omeksivac. I gledam da koristim zdrave, ali ti zdravi npr.ne mogu da se koriste za fleke. To sam i ja primetila. Fleke resim sa onim sapunom iz DM-A delimicno,mora ipak prasak. Kad god imam vremena,pravim domaci prasak za ves.Drzim ga u staklenim bocama i ide po cep do dva,direktno u bubanj. Porucim kod baka sa pijace domace sapune,narendam.Ma milina. Mnogo bolja opcija,pogotovo za one,cija deca imaju atopijski deramatitis ili neku reakciju na kozi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Kucni ljubimacsubotickaDa li ste za odrarastanje deteta sa psom?
Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 258Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!