Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 17:06:29
|
|
|
|
amelia
|
Anim nisam ja u srbiji ali naravno da ima i ovde pogledacu po marketima. Ja sam jednom kupila jedne maramice da obojim crni ves za ove nisam znala
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 17:06:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi te maramice za skupljanje boja kupujemo u Tempu ili Metrou. Mislim da ih ima u svakoj bolje opremljenoj radnji. Nisu losa stvar.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 17:09:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: amelia Anim nisam ja u srbiji ali naravno da ima i ovde pogledacu po marketima.] amelia nisam ni pogledala odakle si , samo sam napisala kao podrazumeva se da si odavde
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 17:29:40
|
|
|
|
amelia
|
Dosla sam ovde u it kad sam se udala sad na leto 5 godina nego mame zanima me jedna stvar omeksivaci ne znam da li svi ali kokolino koji ja koristim za sina pise da ga stavljas na zadno pranje tj ispiranje i da nije potrebno nikakvo dodatno ispirane jer to je svrha omeksivaca da bude ves mekan i da mirise ja sam probala i jednu opciju i drugu.kad ga ne ispiram mnogo je ves mekaniji i mirise na kilometrima preterala sam ali stvarno mirise i jako lep osecaj ali me strah neke reakcije da ne napravim ma kozi bebici. Zanima me da li ispirate ves nakon omeksivaca ili ne?
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 17:33:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Amenija, koliko ima tvoj sin? I ja koristim kokolino, a ne ispram dodatno ves. Tako i za nas, tako i za decu od kad su rodjeni.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 3.3.2016 18:07:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam samo prvih mesec, dva koristila omeksivac deciji. Nisam stavljala dodatno ispiranje. Posle sam presla na obicni omeksivac i ni tada nismo koristili dodatno ispiranje.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 17.6.2016 13:23:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Perem sareni sve zajedno mada je to najvise uvek decijih stvari, obuceno jednom u vrtic i uflekano necim, tako da nasih (moje i mm) stvari uvek ima jako malo. Uzela sam Chicco omeksivac i stavila vrrrlo malo , tu su upale i dve bele majce mm, kaze da mu uzasno mirise i da vise ne ubacujem Nego me interesuje do kada ste platnene pelene peglale? Ja njih stvarno jako puno koristim, za pod glavu u kreveticu, na krevetu, kad ga uzmemo za na rame , za bljuckanje, u kolicima...ma svuda. Za povoj jos najmanje
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 19.6.2016 13:24:59
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Amelia, koliko ima tvoj sin? I ja koristim kokolino, a ne ispram dodatno ves. Tako i za nas, tako i za decu od kad su rodjeni. Ja tek sada vidim poruku sada ima 9 meseci ali od kad se rodio ja ne ispiram jer mi tako ves bude mekanijii i extra mirise ali sam se pitala da mozda ne treba tako i da treba da ispiram pa rekoh da pitam. Koje boje korostis ? Ja plavi jer pobogu je bio decak pa sam sve plavo kupovala i cucle flasice hahaha
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 23.2.2017 19:08:07
|
|
|
|
Dragce86
|
Chicco deterdzent i omeksivac i nema zime ;)
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 23.2.2017 19:10:46
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Chicco deterdzent i omeksivac i nema zime ;) A ves masina?
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 23.2.2017 19:22:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
sad sam pocela da koristim zuti duel, mada mi je bebi silan i dalje naj bolji i Chicco naravno!
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 23.2.2017 19:29:57
|
|
|
|
Duškić
|
Anck, i ja volim ove tetra pelene....i peglam ih sve.. Bebac ima 7 mes. A kad ga nosim on voli.da glocka pelenu, zbog zubica..A i pod glavu mu stavljam. I kolica kad ga vozim a zadrema prekrijem. Ma zakon su
< Poruku je uredio Duškić -- 23.2.2017 19:31:52 >
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 23.2.2017 19:38:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos peglas, ja sam to prestala cini mi se sa 3 -4 meseca. A koristim jos uvek samo za pod glavu na krevetu.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.3.2017 5:43:54
|
|
|
|
sonjii
|
I kod nas su tetra pelene nezamjenjive.Ispod glave na krevetu, ispod glave u kolicima..Ako ostalo i ne stigbem da ispeglam, one su bavezno peglane. Od svog treceg mjeseca ne zaspiva bez pelene.Imamo jednu sarenu na dinosauruse i ona je obavezna u rukici kada zadrijema.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 15.3.2017 7:46:44
|
|
|
|
Mariya
|
Ja tetra pelene peglam dokle god ih koristim, znači do neke 2.godine... A što se tiče pranja, sad sam prešla sa praška na tečni persil sensitive jer iz nekog razloga više ne može da se nađe baby duel, a on je bio majka za fleke,nema šta nije oprao,a persil baš i ne I naravno,neizostavni beli chicco omekšivač.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 15:04:15
|
|
|
|
Dragce86
|
Pa u masinu na 60C, mali_misu, posebno naravno i nema zime! Nikad nam nije bilo problema, sad cak koristim samo Chicco deterdzent bez omeksivaca jer mi je nestalo
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 15:07:34
|
|
|
|
Duškić
|
Ja tetra pelene u lonac kad idam vremena i odkuvam bas budu snezno bele . A persil neki sa lavandom koristim trenutno.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 16:18:18
|
|
|
|
Dragce86
|
Svi ti deterdzenti su slicni. Ako dete nije preosetljivo, svejedno koji ce se koristiti.A tetra pelene sam peglala samo po izlasku iz bolnice par dana i to je to i nista joj nije falilo...
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 16:18:51
|
|
|
|
krin 40
|
Kao i dok nismo dobili bebu.Nikakav poseban tretman.KoristimAriel i Tide.Čeličimo se😎
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 16:19:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebin ves na 60 ili 40 stepeni. Deterdžent koristim isti koji i nama. Omeksivac Chicco, Duel bebi ili nas. A desi se i da ubacim njenu garderobu sa nasom.
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 22:38:57
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja nisam jos mesala njen i nas ves, ipak je njeno mnoogo cistije, mozda kad poraste ali za sad ne.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 22:42:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Ninin ves perem posebno,obican prasak a omeksivac rozi cocolino od kako se rodila.Nama menjam,njoj ne.Mnogo mi se svidja miris.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 22:55:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ja perem zajedno sa nasim,nas prasak i omeksivac. Uvijek kad vidim naziv teme pomislim kako ga perem,potrpam u masinu,stavim prasak i ukljucim je
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 6.7.2017 23:47:33
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Uvijek kad vidim naziv teme pomislim kako ga perem,potrpam u masinu,stavim prasak i ukljucim je Aahahahaha, pa tako se veš i pere Ja ne mešam njihove i naše stvari, mislim da ni neću dok god ne porastu.
|
|
|
|
RE: Kako prati bebin veš? 14.7.2017 18:18:43
|
|
|
|
dddaca
|
Ja i dalje njen ves perem odvojeno, mozda eventualno ubacim neku moju maicu posto su one skoro ciste, ne nosim ih dva puta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?