Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 17:11:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, bice opet posla. 🥰
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 18:50:45
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo mame. Da vam mahnemo i mi. Kako ste? I kod nas ova dva dana malo toplije pa smo malo i proset_ali. 🙂Mama Jo bice posla. Cime se bavis? 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 21:43:47
|
|
|
|
dddaca
|
Samo da se javim i sve da pozdravim. Nismo kod kuce, pa internet skoro da ne koristim. Ne mogu da kucam na telefonu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 22:34:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cao dddaco, kako ste? Nema te nikako.. Mi napokon dobili istorijski skafander. I super je. Isli da ga isprobamo odmah 😂. M je odusevljen.A i super mu stoji.Danas mi je citao neku pesmu iz citanke par puta mnogo mu se svdela.A vidim ja da se on smirio i nesto muva a onda dolazi i kaze "ovaj decak je sipao mleko na tatin sat".. i onda mi je procitao pesmicu. Bas me prijatno iznenadio..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 23:37:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mirko, mnigo cudan osecaj kad vise n traze da im citamo, zar ne 😊 Ika cita Ameliju Zubic ovih dana. Upravo sam dobila izvestaj o Jetijima u kombinezonima, cupavim Jetijima, babi Klemensu koja puni 355 godina i ako hoces da joj cestitas rodjendan morate da se udarate guzama onoliko puta koliko godina puni 😂 o bundevama ludajama i jos kojecemu 😂 Sutra mi je prvi radni dan u ovoj godini. Ajd nazdravlje 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 23:57:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni moje ne traže, ali ja ponekad volim da se sa njima zavalim u krevet i da zajedno čitamo. I one to vole. Ajde T je velika, ali S je jos malena. Mirko, cika Jova Zmaj ima genijalne pesme. To je njegova pesma.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:26:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao Ivanka, dobar nacin da se cestita rodjendan 😂😂😂. Pa srecan prvi radni dan 🥂.. Sanjice,da ta pesma. A secam je se i ja iz skole. A sto se citanja tice, citamo sada 4.deo Pohod na zveri sada Tagus covek-konj.Uglavnom zajedno, nekad samo ja, ponekad on sam, ali ne bas cesto. I danas me je iznenadio..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:28:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kukuuuu pa ja se sad set_ih da je zbog te pesme Iva htela da potopi neki kompas u mleko 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:34:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad smo vec kod serija (sebe da pecnem) ova je odlicna. Ko voli Grcku. KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:35:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I omasila sam temu htedo da pisem u kafani
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:49:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Kad smo vec kod serija (sebe da pecnem) ova je odlicna. Ko voli Grcku. KLIK Volimo Grcku, pogotovu kada smo mi u njoj 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 0:55:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
U to ime Καλινικτα (Лаку ноћ)
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 7:49:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mi kasno legosmo,a rano ustadosmo.Da popijem kafu,pa da zamesim picu za doručak.Kasnije da odemo do crkve.Ivana,ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 8:49:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, jutro. Hvala na pitanju, bolje. 😀 Al sto ne mogu da se razbudim, nikako. I ja bih kao Ivanka, u Grčku!
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 8:53:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja ne znam gde se nalazim. Legla sam u 2. Sad čekam da pocne Liturgiju. Srecan praznik svima. Bog se javi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 9:29:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jutro, jutro. Hvala na pitanju, bolje. 😀 Al sto ne mogu da se razbudim, nikako. I ja bih kao Ivanka, u Grčku! Idemooooo 😊
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.1.2022 9:30:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 9:31:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Uspavah se za posao Ne znam kako ćemo ustati kada Marko bude išao pre podne u školu. Inače, učiteljica nam ima koronu tako da ne dolazi sl. sedmice. Danas imam zakazano kod fizijatra, držite mi fige da ne moram na operaciju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 9:46:55
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jao Ana, pa zar i ta opcija postoji? Hajde javi šta su ti rekli, nadam se da će moći da se sredi samo terapijom. Moje veliko dete ostalo sinoć kod babe da spava. Ja treba da idem do banke i do SUP-a, znači sledi mi čekanje u redovima danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 10:05:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, posle MR su mi rekli da je i to opcija ali da će fizijatar i ortoped doneti odluku. Danas idem kod fizijatra pa ću videti. Ono što znam je da lečenje dugo traje a od samog stanja tetive zavisi da li je potrebna i hiruruška intervencija. Bravo za tvoje veliko dete
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 10:39:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, držimo fige. Ivanka, baci me u sentimentalno raspoloženje! Milence, srecno u cekanju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 10:42:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Milena, posle MR su mi rekli da je i to opcija ali da će fizijatar i ortoped doneti odluku. Danas idem kod fizijatra pa ću videti. Ono što znam je da lečenje dugo traje a od samog stanja tetive zavisi da li je potrebna i hiruruška intervencija. Bravo za tvoje veliko dete Anci, srecno😘
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 11:52:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, srecno kod lekara. Sve sto moze bez operacije dobro je. Ne znam koja tetiva je u pitanju. Noga? Ivana, mene Surda vecito baca u trans i zamisljam se ispod palme na obali mora sa koktelom u ruci 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 12:00:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanka, u kafanu pa da stavimo Tomu i Ispod palme na obali mora 😁
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 13:31:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma sve moze u ove tmurne zimske dane 😊 Samo da obasjamo 🌅
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 19.1.2022 14:22:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo mene. Ivanka, tetiva ramena. Prvo idem na fizikalnu pa na kontrolu za 3 nedelje. Ako nema boljitka onda moram kod ortopeda a on će odlučiti šta dalje. Zakazala sam odmah i fizikalnu terapiju, kod mene u kraju ima privatna ambulanta. Idem danas u 18h.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
brak bez ljubaviafroditaDa li biste ziveli u braku samo zbog dece?Da (
28%)
Ne (
72%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!