Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 21.1.2022 22:59:10
|
|
|
|
Tiziana
|
Pa tebe Ana kad potera, bas te potera!Mene hvata isijas od drugog poridjaja, kao da sam tad nesto ukljestila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 9:09:20
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan! Mi i jutros poranile. Pitam se da li cu se ikad naspavati i odmoriti. Ana, nadam se da ce tretmani pomoci. Ivana, supeeer! Rekla sam ti da ce joj se svideti. Pa koja devojcica ne masta o tome da bude balerina Tizi, srecno na klizanju. Nisam klizala godinama. Tacno bih se ili razbila ili ukocila kad bih ponovo pokusala Ostale mame, kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 9:45:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Dddaco, ona je bas druzeljubivo dete. I dete od akcije. Non stop bi da se negde ide, da nam neko dolazi, da se skace, nesto desava 🤣. Ja nisam bas za obaveze pre sedme godine, al je dosadna postala vise. Ove godine nema ples u vrticu pa sam joj zato obecala da cu je negde voditi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 10:05:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro ili dobar dan. Kako za koga.Ja sam samo doruckovala i, vratila sam se u krevet. Cele noci mi je bilo hladno. Ni sada mi nije bolje. Moje spavaju. Vec nekoliko noci spavaju zajedno. ❤️ Kaže Sofi do škole, posle ce svaka u svoj krevet. Počinje školа.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 10:27:05
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Ivana,bravo za balet.Tizu,srećno na klizanju.Ovde pada sneg.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 11:37:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I kod nas pada. Fino je vec napadao. Volim sneg, al kad ne moram nigde da idem 😁
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 12:03:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Za sat vremena, koliko sam bila na terapijama, sneg mi je potpuno zatrpao auto 😲 neverovatno kako veje. Što je najgore, kod nas još uvek ima debelog leda na ulicama koji je sad prekriven snegom tako da je baš zanimljivo voziti 😅😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 14:13:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, bukvalno za pola sata u povratku iz grada nisam imala gde da zgazim. Mm ne moze na sluzbu, jer je nase brdo neocisceno. Bas je puno napadalo snega. A sinoc mu bas kazem da istera auto kod kancelarije i jutros je zaboravio kad je isao na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 22.1.2022 16:11:55
|
|
|
|
dddaca
|
Napadalo i kod nas. Vozila sam dete na drugi kraj grada u neku igraonicu, na rodjendan, a ja otisla u kupovinu. Kad sam izasla iz trznog centra, kao da sam usla u drugo godisnje doba. Za nepuna dva sata sve je bilo belo. I sto je najgore, zaboravila sam da nesto kupim, tako da cu morati opet da izlazim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 23.1.2022 9:54:10
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.I ovde ima dosta snega,i još uvek pada.Da spremim ručak,sredim stan itd.Od sutra škola.Prođe raspust.Nadam se da ste dobro.Želim vam prijatnu nedelju.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 23.1.2022 11:16:45
|
|
|
|
dddaca
|
Kod nas ne pada vise. Jedino sto je sinoc palo sam ja Morala da izadjem do prodavnice i samo polete noga. U delicu sekunde sam se nasla na ledu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 23.1.2022 13:34:28
|
|
|
|
flamingos
|
Au Daco.Nisi se povredila.Ovde više ne pada sneg.Otapa se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 23.1.2022 21:22:16
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro vece devojke.Prolete vikend kao da ga nije bilo. Sutra skola. Jedno dete ide, drugo sutra preko classrooma pa prekosutra ide. Krece zurka🎉🎊 Isli na klizanje. Ja sam samo isprobala nove klizaljke pa mi ih je cerka preotela 😂 fantasticne su. Skoro da same idu🤣 Deca su se izjurcala, nisu stali 2,5h. Bilo ih je dosta, umalo cak da izbije incident sa drugom grupom dece, ali su se na kraju svi zdruzili jer se ispostavilo da je u toj drugoj grupi bilo dete mog druga. Sve u svemu dosli su rumeni, tadovoljni i umorni kuci. Ako budemo stigli icicemo i tokom nedelje, uvece,mada sumnjam..moracemo da cekamo vikend Sl nedelje prognozoraju neki debeli minus. Bice frka ujutru do posla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 6:14:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Tizi, super za klizaljke 😀. Vidim da je napolju mnogo hladno, temperatura u kuci mi se bas spustila. Nocu isključujem grejanje jer nam bude mnogo vruce u spavacim sobama.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 7:50:47
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Tizi,bravo za klizaljke i vas.Da popijem kafu i odoh da uradim ultra zvuk dojki.Imam zakaazano u 8:30.Dečice,želim vam srećan povratak u školske klupe.Da budete odlični učenici,da nižete uspehe,ali na prvom mestu da svi budete zdravi.Mame,nadam se da ste dobro.Srećna radna nedelja.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 7:57:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.Tizi, ja imam rolere, ali one imaju dodatak za klizaljka. Mm mi je kupio prosle godine. Nisam jos isprobala klizaljka. A rolere jesam i jedva čekam prolece. Odvela sam Sofi u školu. Napolju je ledeno. T ide posle podne, ali ima prvo muzicku. Posle ima hor povodom svetog Save. Samo da potraje škola.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 8:53:16
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Au Daco.Nisi se povredila.Ovde više ne pada sneg.Otapa se. Nisam Flam, pala sam na meko I mi jedva ustali jutros.Treba da odem do prodavnice i nesto da zavrsim po gradu, a ne mrda mi se iz kuce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 12:51:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Tekst je pisala inače naša Buba Mira. IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: dddaca Sad procitah ovaj tekst sa pocetne stranice Izvinite, ali ona i ja smo kompletna porodica! 💙💙💙
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 12:57:02
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,pročitah i ja tekst sa početne stranice.❤A što se tiče pada,bitno je da se nisi povredila.Napolju je ledeno.Jadni ovi ljudi koji čekaju da se testiraju napolju.I zdrav čovek da stoji toliko dugo na hladnoći ima da se razboli,a kamoli oni.Završih.Sve je odlično.Redovna kontrola za godinu dana,a mamografija kad napunim 50.Ispazarih,uvek nešto fali.Moje dete obožava voće.Kupih joj kivi i mandarine.Da se spremamo za školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 21:05:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро вече и лаку ноћ. Напољу је ледено. Спремили смо децу за спавање, али мозгамо да ли да спавају у дневној. Ми се грејемо на инвентар климу, а напољу је дебео минус. Није ни у кући баш топло, као кад људи имају централно грејање.Кад је овако хладно душа ме боли због бескућника и напуштених животиња. Сутра устајем у 6. Ко зна како ће тек сутра да буде.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 21:11:22
|
|
|
|
Bambino1
|
Sanjice ja ustajem u pola 5, tako da te razumem. Mi se grejemo na drva, ali se preko noci ohladi i onda mi se ujutru ne ustaje. 😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 21:17:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Бамбино, јао па теби је још горе. Кад легнеш кад тако рано устајеш?
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 24.1.2022 21:31:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Bambino, u pola 5 nije mi dobro od same pomisli...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?