Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 16.1.2022 22:36:41
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,odgledah i ja kviz.Super je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 9:39:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. I moj muž sređuje sa decom njihovu sobu. Ja cesce, ali i on voli da se zavuce. Posebno kad shvati koliko svega ima u njihovoj sobi.🤣 Ja sam se probudila ranije. Deci cu da pecem palacinke. One jos spavaju. ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 9:45:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro. Mi napokon ustali pre 9h. Da covek ne poveruje. E sada ako ne padnemo oko 12 - 13h bice super. Dok se vratimo malo u normalan ritam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 10:39:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Konačno pijem kafu. Nešto sam umorna, sinoć smo zaginuli, bili nam kumovi. Popilo se dosta, sad sam sva na 3 ćoška
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 11:08:16
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam mahnem i odosmo do grada.Anđeli sutra dolazi drugarica.Ostaće i da prespava kod nje,pa idemo koje šta da pazarimo i do biblioteke da svratimo.Kad se vratim da napravim neki rolat sa piskotama i malinama.Nema namDace.Daco,gde si?A što se tiče sređivanja sobe-to nas dve radimo.Želim vam uspešnu radnu nedelju.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 12:05:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobro jutro. Konačno pijem kafu. Nešto sam umorna, sinoć smo zaginuli, bili nam kumovi. Popilo se dosta, sad sam sva na 3 ćoška Rekoh ti da manje pijes🤣
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 12:19:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha što je najgore i nisam puno (nisam ja neki kapacitet hahaha) ali me smlatilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 16:32:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Ja sam do sad bila na poslu. Samlevena sam. A i nešto depresivna 🙄. Treba da se farbam kad dodjem kuci, a nemam pojma da li cu imati snage.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 19:03:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste žene? Ja ne stajem sa ucenjem.Ivana ni ja nista nisam bolja. Plus mene i mm je sad smlatio stomacni. Ne znam da li da placem ili da se smejem. 🤣Treba da idem kod mojih na slavu, ali opet tamo neka dešavanja. Vise stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 19:38:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, kako je prosao dan? Jesi li prosetala da prodje? Dobra su ta obaranja, najbolja bar znas sta te smlatilo :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 19:51:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobar dan. Ja sam do sad bila na poslu. Samlevena sam. A i nešto depresivna 🙄. Treba da se farbam kad dodjem kuci, a nemam pojma da li cu imati snage. Ivana.❤.Jesi li se ofarbala?Ja tek sad sedoh.Da vidim šta ste pisale,da nešto ne propustim.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 20:50:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ej, znate da sam se ofarbala dan pre prvih simptoma i boja se izoblicila sroz uzasna je, moram da se prefarbam.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.1.2022 21:01:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 20:53:39
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Uspavljujem bebca, pa da čitam M pred spavanje. Ona ne može bez mene da zaspi. A poslednjih nekoliko dana i baš rano prelazi kod nas u krevet i bije nas u snu 😁 I ja ću večeras da učim, uzela sam neke kurseve preko LinkedIn-a. Volela bih da promenim posao na jesen, pa se spremam polako. Ivančice, hajde da se osećaš bolje što pre ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 21:04:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oooo dusa mala Nije vise bebac
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.1.2022 21:07:36 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 21:53:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ana, kako je prosao dan? Jesi li prosetala da prodje? Dobra su ta obaranja, najbolja bar znas sta te smlatilo :) Evo sipala čašu vina klin se klinom izbija Nema šetnj za mene danas, ponedeljak je, još uvek bacam pogled na posao jer kolege nemaju pristup svemu pa moram da uskočim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 22:04:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nadam se da je dobro i pitko 🍷 Sto smo mi za Bozic pili lepo belo, neko grcko. Sto mi prijalooo, i razbih casu taj dan. 😁 Najedoh se ko prase sad. I neke medenjake pride.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 17.1.2022 22:15:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Obožavam grčka bela vina, suva. Sad pijem neko špansko belo, fino je, pitko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 6:39:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro, devojke. Hvala vam sto mislite.Ivanka, meni je kosa uzas posle korone. Boja mi je nikakva, a uzasno je suva. Nikada u životu mi nije bila ovakva. Čak razmišljam da se i prefarbam u tamno. Inače volim plavo. Nemam pojma sta cu raditi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 8:53:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivana,jesi li dobro?Ostale mame?Pijem kafu i odoh da završavam jedno po jedno.Anđelina drugarica stiže u 17 h.Mama je dovozi,a sutra je mi vraćamo.Nisu baš blizu nas.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 8:58:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Konacno juce malo sunca. I, danas je vedro.Izvadila sam pitu da se pece dok moji pilici spavaju. Možda odvedem decu na klizanje, ako mi bude bolje sa stomakom. Imamo i zubara danas. Moramo da zavrsimo zub. Trebalo je to ranije da obavimo, ali uhvatila nas je korona. Danas imam i sednicu, ali online. Odoh da radim nesto korisno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 14:49:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav mame 😊 Ja nisam bas davno pisala. Prvo da vam svimapozelim sve najlepse u ovoj godini 😍 Nedostajete mi bas, ponovo sam tu kao pre ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 14:50:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O mama jo, radis li?
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 14:57:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne vise Sanjice, zavrsila sam jos od kad je raspust poceo, malo vise od mesec dana sam radila. To je to za sada sto se tice skole. Eventualno ako neka zamena opet bude.. Sad sam ponovo na pocetku, na birou, trazim... Ozbiljno razmisljam o prekvalifikaciji jer ovako stvarno nema vajde.
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 15:14:42
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde si ,mama jo? Kako si?Srecni praznici i vama. ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/22 18.1.2022 15:24:15
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo.Takođe,sve najbolje vam želim u Novoj godini.Kako ti je mam?Pozdrav.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ImeSasa.PAleksandar (
45%)
Filip (
37%)
Despot (
16%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!