Didy -> RE: Korona virus 4.deo (26.12.2021 21:35:20)
|
Moj Stefan je imao 37,2 i 37,5 jedno veče. Grlo ga malo bolelo, ne bih nikad rekla da je korona po simptomima, ali sam ga srećom izolovala odmah i testirala. Maslačak, razumem te o čemu pričaš i razumem zašto nećeš da se oglašavaš više. Ja sam prestala da ulazim u verbalne duele. Ne vredi. Žao mi je što kod nas nije više ljudi vakcinisano da završimo s koronom u nekoj skorijoj budućnosti, da se izgradi kolektivni imunitet i da počnemo normalno da funkcionišemo. Po meni je svako ko se nije vakcinisao krajnje sebičan i ne razmišlja o kolektivnom imunitetu i o drugima. Ne vređam nikog lično, ovo je forum, kako kažete, pa tako i ja iznosim svoje mišljenje. Nažalost, bilo je dosta smrti u mom širem okruženju i svi su bili nevakcinisani ili su imali teži oblik korone sa posledicama manje ili više ozbiljnim. Mi smo generalno jedan neprosvećen narod koji više veruje u teorije zavere, vračare, priče rekla-kazala i ostale primitivnosti. Meni generalno ta opšta zatucanost jako smeta, ne samo po pitanju korone, već i mnogih drugih tema i to je jedan od razloga što mi je žao što se nismo odselili iz Srbije. Takođe bih uvela propusnice 24h za sve i jedan objekat, osim prehrambenih. Koga nije briga za kolektivni imunitet, nek sedi kod kuće. Vakcine su civilizacije tekovina, toliko smo ih primili do sada, ne vidim potrebu da se oko ove jedne sad diže tolika drama. I ne, ne prihvatam odgovor da nije dovoljno testirana kao validan.
|
|
|
|