dddaca -> RE: Korona virus 4.deo (26.12.2021 12:01:57)
|
Maslacak meni je zao sto ne zelis da pises na ovu temu jer meni, a verujem i vecini drugih clanica tvoje misljenje zaista znaci. Ono sto mene nervira u celoj ovoj prici je pritisak na temu korone u medijima. Ne samo na temu vakcinacije, vec je sve korona. Korona, korona, korona, kao da se nista drugo ne desava i kao da nema drugih bolesti. Nacin na koji se to prica, predstavlja, dodatno opterecuje, stvara strah kod ljudi. Letos gledam coveka koji sa sve rukavicama i maskom na 35 stepeni ide ulicom. Nije ni u zatvorenom prostoru. Ali njemu je negde u podsvesti da mora da se zastiti, da ce ga to mozda ubiti, jer poslednjih godinu dana samo o tome slusa. I tome su sve mediji krivi. E to mene nervira. Uterivanje straha, nacin na koji se prica o tome. Ne kazem da ne postoji, ne kazem da je izmisljeno, mi smo imali laksi oblik i opet kazem, mozda je i vakcina doprinela tome, ne znam. Ali licno poznajem ljude koji su bili u izuzetno teskom stanju i koji su se jedva izvukli. Sanjice, nisam znala da vazi. Super onda uradi. Ja svakako ne bih mogla sa sigurnoscu da znam na osnovu rezultata posto sam vakcinisana.
|
|
|
|