RE: Korona virus 4.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Maraj -> RE: Korona virus 4.deo (6.2.2022 20:59:26)

PCR možete uraditi na aerodromu

vonavoj -> RE: Korona virus 4.deo (6.2.2022 21:12:25)

Ovaj omikron uopste nije blaza varijanta korone..jedino sto ne ide na pluca,kao pre..mm i dalje ima temp..grlo ga boli,kad je prvi put imao koronu bilo mu je mnogo lakse...bio je malaksao i temp..sad je i zapusen..i grlo ga bas steglo..i 3 dana temp..

daca77 -> RE: Korona virus 4.deo (6.2.2022 21:25:20)

Von, u pravu si...mada, prvih 5 dana sam bila bukvalno bez simptoma, samo zapušen nos bez curenja. Ali, od 5.dana krenula T i kašalj i evo ne progledah.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 8:16:12)

Devojke, kako ste?Von, kako je muž? 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 8:51:24)

Nadam se da ste svi dobro jutros... 

vonavoj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 8:56:40)

Kilav je bas..nema temp..ali je pun slajma...samo ide i pipa se gde ga boli,kaze ledja me bole kad se zakasljem..misici verovatno. Sad krecem u neprekidno zvanje doktorke,da vidimo sta dalje..

Maraj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 9:03:20)

Daco, sta si uradila sa bolovanjem? Na koliko dana otvaraju bolovanje?

dddaca -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 9:05:26)

Von, posalji joj poruku ako ne uspes da je dobijes.

vonavoj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 9:08:39)

Upravo sam joj poslala..kaze radi popodne..da zovem neku drugu..

To je retkost da mi se neka dr javila na sms,i ranije sam slala. Lepo cu da sacekam popodne,i nju opet nazovem..😂😂

flamingos -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 9:47:02)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nadam se da ste svi dobro jutros... 

Isto.

dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 10:10:07)

Von, meni liči da je on pokupio možda Delta soj, a ne Omikron. Njemu je i brzi test bio pozitivan?

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ovaj omikron uopste nije blaza varijanta korone..jedino sto ne ide na pluca,kao pre..mm i dalje ima temp..grlo ga boli,kad je prvi put imao koronu bilo mu je mnogo lakse...bio je malaksao i temp..sad je i zapusen..i grlo ga bas steglo..i 3 dana temp..

vonavoj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 10:10:59)

Da,odmah sutradan..

dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 10:12:54)

Zatš što su meni rekli doktori da brzi test teško detektuje Omikron, ne znam da li je tačno.

Par mojih klijenata je ovih dana dobilo i fluoronu, grip+Omikron, i baš su bili slamljeni, a T im je baš dugo trajala.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 10:59:34)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Zatš što su meni rekli doktori da brzi test teško detektuje Omikron, ne znam da li je tačno. 

I mene to cudi. Ja bih rekla, da se Omikron na brzom testu odmah detektuje. 
Von, kako je tm jutros? 

Leptiric123 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 11:31:32)

Dobar dan zene

Ja bas nasla temu kojom cu se vratiti na forum posle toliko godina[sm=smiley13.gif]

Nadam se da ce svima proci kovid brzo i lako.Kao sto neko napisa ne znam kako li je ovima da tezom klinickom slikom,mene je sa laskom rasturilo...napravim 20 koraka i moram da legnem.

Sto se tice testova mislim da su se pomesali sojevi sad pa nekome pokaze brzi nekome pcr...znam slucajeve i za jednu i za drugu varijantu...a i neke kojima od 4 ukucana 3 su + jedan ima temp i sve simptome i svi testovi pokazuju -

Samo da preguramo i da ovo vec jednom prestane.

dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 12:10:53)

Kazu da je Omikron uveliko mutirana verzija kovida pa ga zato  testovi ne registruju, posebno brzi, jer su oni pravljeni za ranije sojeve. Tako su meni objasnili doktori i kao laiku mi deluje logivno, a da li je tacno, ne znam.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

I mene to cudi. Ja bih rekla, da se Omikron na brzom testu odmah detektuje. 
Von, kako je tm jutros? 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 13:45:04)

Dunja, ja ovo zakljucujem na osnovu naseg slucaja. Svi su bili pozitivni na antigenskom. Osim svekrve koja je cas plus cas minus. Ali, ona se testirala kasno, 5 dana posle svih nas.

Ko ce ga znati vise... 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 13:54:57)

Leptiric, kako si sad? 

daca77 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 14:27:58)

I meni je brzi test bio + i to bukvalno za pola min. Ostali su čekali po 10-ak i više min.Moram reći da sam danas ok.. kašalj je prisutan, ali ne nešto zabrinjavajuće.Maraj, dobila samo još 2 dana bolovanja...i sutra ponovo višesatno čekanje doznake.Leptiric, lepo je videti te ovde posle više god.,rekla bih ...

dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 14:29:18)

Ko će ga znati, možda ste zakačili Deltu, jer ti i jesi imala malo jače simtpome, u odnosu na Omikron.

Dunja, ja ovo zakljucujem na osnovu naseg slucaja. Svi su bili pozitivni na antigenskom. Osim svekrve koja je cas plus cas minus. Ali, ona se testirala kasno, 5 dana posle svih nas.

Ko ce ga znati vise... 

daca77 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 14:30:03)

Zaboravih, a jel ovo naša Maslacak govorila nešto o covidu, pre 2 meseca? Videla na yuotube...

dunja RR -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 14:30:52)

I kod tede daci bih rekla da nije Omikron, nego neki prethodni soj, oni su i dalje prisutni, jel da, verovatno manje, ali ih ima?

IZVORNA PORUKA: daca77

I meni je brzi test bio + i to bukvalno za pola min. Ostali su čekali po 10-ak i više min.Moram reći da sam danas ok.. kašalj je prisutan, ali ne nešto zabrinjavajuće.Maraj, dobila samo još 2 dana bolovanja...i sutra ponovo višesatno čekanje doznake.Leptiric, lepo je videti te ovde posle više god.,rekla bih ...

Maraj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 15:18:26)

Daco, koliko su ti dali prvi put ? Sada čini mi se daju manje dana bolovanja nego ranije. A neki ljudi i sada "zaglave"

vonavoj -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 15:18:54)

Maraj,sad je 7 dana bolovanje..

jess021 -> RE: Korona virus 4.deo (7.2.2022 15:38:31)

Ja sam danas malo bolje, radim od kuće iako se pitam što nisam otvorila bolovanje. I meni je antigenski bukvalno odmah bio pozitivan i simptomi su mi isti kao prošli put, tako da nemam pojma koji je soj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>