Didy -> RE: Korona virus 4.deo (3.2.2022 11:25:38)
|
Ja prvi put čujem za te sve lekove koje navodite. Ako sam dobro razumela, naši lekari ništa od toga ne prepisuju kad dobiješ koronu? Znam da neki koktel vitamina prepisuju, eventualno neki antibiotik (nije ništa od ovoga što ste naveli). Znam da je mm dobio neku gomilu svega u aprilu kad je imao koronu, ali nisam ni pogledala šta je, on je to kao nešto pio. Stefan kad je imao koronu, dr nam je rekla - Šta ste došli da nam pravite gužvu, vidite da gotovo nema nikakve simptome i dala mu samo septolete, a za Sofiju nam je samo preko telefona rekla da se izoluje na nedelju dana i da ništa ne treba. Ja i dalje smatram da je imunitet najvažniji i da se on gradi tokom života. Ja npr. imam mnogo bolji od mm, a i deca imaju bolji od njega, Sofija jači od Stefana. Neki dan me je drugarica zvala, pita šta radimo, kažem ja da Sofija verovatno ima koronu, mi ostali ništa. Kaže ona meni - Treći put ti ukućani imaju koronu, a ti ništa. Tebe ćemo jednog dana morati plinom ubiti. 😀 Ne znam da li sam pisala negde, tad kad je mm imao koronu u aprilu prošle godine, drugarica mi preporuči kapi divljeg origana za imunitet. To je najjači prirodni antibiotik. Pogledajte baš na netu ima spisak na koje sve bakterije deluje i koje sve zdravstvene tegobe rešava. Ljudi su kandidu rešili samo s njima npr. Otkako ih imam, nisam uopšte bila bolesna. Ako oset_im da sam umorna, malaksala, onaj osećaj "kao da ću se razboleti", koristim te kapi par dana (nakapaju se 2 kapi 3 puta dnevno u kašičicu maslinovog ulja i popiju, pa zaliju vodom jer je ljutkasto). Od ranije sam tako povremeno koristila propolis i med, a sad sam i te kapi origana dodala, a u kući svakog dana napravim 2-3l limunade s narandžom i medom i to svi pijuckamo. Stavim 1 narandžu, 2-3 limuna i punu kašiku meda. Leti dodam i svežu nanu, kockice leda, bude baš osvežavajuće.
|
|
|
|