Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 17.11.2021 11:29:42
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan! Ni ja nisam sjajno spavala, evo vec drugu kafu sam popila od jutros, i dalje sam nikakva. Flam, ne znam da li ide drugi dan da cestitam slavu, ali propustih juce. U svakom slucaju lepo provedite i danasnji dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 17.11.2021 14:43:55
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Malaraja, jeste li obavili pregled? Mi išli da podnesemo zahtev za pasoš za V. Naleteli na neku nadrndanu službenicu, odavno nisam srela neprijatniju osobu. Ali dobro, važno je da smo to završili. M crta, V siki, ja gledam kako nam je prašnjava kuća 😂 Pašće sređivanje posle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 17.11.2021 21:13:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Kako ste? Rasklonih sve u kuhinji i usisavala sam. Nemam kad. Sas sedoh da ucim. Previse sam umorna.Baka iznad nas vise nije tu. ☹️ Kad smo se vratili od mojih u subotu, vidim mracno u stanu, zvonili smo na vrata. Nemam koga da pitam. Međutim, sretnem komsinicu koja ide kod njene cerke da pita gde je baka. Pomislila sam da se nije razbolela, pa su je smestili u bolnicu. Nije mi javila nista. Sad sam joj poslala poruku i kaze da je kod druge cerke u gostima. Daj Bože da je tako, mada cisto sumnjam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 17.11.2021 21:55:41
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,drago mi je da ste dobro.Hajd i da se nosić otpuši.Daco,hvala na čestitkama za slavu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 7:03:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Da vam mahnem! Flam, srecna slava sa zakašnjenjem! Ljubim vas sve!
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 8:55:33
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Mašem i ja, nadam se da ste svi dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 9:19:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem i ja. U guzvi sam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 9:20:18
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala Ivana.Nadam se da ste svi dobro.Milena,kako su mališani?Nato,jeste li dobro?Ostale mame?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 11:57:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, uzela aam rexultate iz higijenskog, pozitivna je na stafilokoku aureusci rezistentna na gomilu ab. A lepo sam im svima naglasavala da je pila 3 ab od juna. Idem posle 3 kod dr da pogleda.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 15:30:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Mnogo su iritantni ovi baneri koji izadju na tel i ne migu da se sklone
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 15:45:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Terqpija Amoksiklav i Hemomicin u nos pa da se ponovi bris. Odo kuci na giros 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 16:41:02
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,biće to sve ok.sad kad imate terapiju.Dobaci giros.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 17:02:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema giros, spakovah u stomače 😊 Pored pečenja i svega od slave meni giros zamirisao 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 17:08:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajte na Bajadere 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 18:37:50
|
|
|
|
Milena18
|
Mmmm... bajadere, može 😁 Ja išla do prodavnice i to sama 😂 Baš mi je prijalo da budem malo napolju. Nema Malaraje, nadam se da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 20:10:26
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo mame, evo i mrne, da vam se javimo. Hvala na pitanju dobro smo svi. Radim neku smenu da nemam pauze nikako, ujutru dorucak, pospremi, pa posao, posle posla vecera, sredi bebu, dok sredim sebe vec sam zaspala. 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 18.11.2021 21:43:50
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ajte na Bajadere 😊 Može.Milena,i ja se nadam da je sve u redu sa Malarajom,njenom bebicom.Bambino,super kad ste dobro.Odmarajte.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 8:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро јутро. Мах, мах
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 8:38:01
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Nešto sam loše spavala.Da popijem kafu,pa odoh da peglam,sređujem stan itd.Moram i do pijace da odem.Nadam se da ste svi dobro.Pozdravljam vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 13:46:09
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan, kako ste? Ja sam ovih dana kao da me je voz pregazio. Bas nemam snage nista da radim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 15:33:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
dddaco, nisi jedina. Verovatno je do vremena. A i jutros je bilo pomracenje meseca. Možda i to utice.Konacno petak. Moji spavaju. T je u školi. Ja sam malo dremnula. Nakupila sam se hladnoce u selima.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 20:47:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Svecano objavljujem da je vecernja temperatura, posle 21 dan, konacno 36.5 👍 Slavimo Amoksiklav! 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 19.11.2021 22:51:36
|
|
|
|
flamingos
|
Super Ivanka.Baš mi je drago.Odmarajte i uživajte u vikendu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 20.11.2021 8:43:08
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Mi jutros poranili. U stvari dete poranilo, a onda nista od spavanja. Sad razmisljam sta cu za dorucak i rucak. Ivanka, super kad ste nasli uzrok temperature. Bice sad bolje. Kod nas crveno glo vec neko vreme. Popila jednu turu antibiotika i posle nekih desetak dana joj uradim bris. On negativan, a ona se i dalje zali na bol u grlu. Sanjice, ne znam da li je zbog pomracenja meseca, ali juce sam tako lenja bila, da nista nisam mogla da uradim. Nadam se da ce danas biti bolje Malaraja kako je beba? Ostale mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 20.11.2021 8:44:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa odoh da spremam doručak,ručak.da sredim stan.Čeka me i peglanje.Nadam se da ste dobro.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?