Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 12.11.2021 17:26:45
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao, mame! Kod nas ceo dan buka, uvodimo gdejanje na gas, pa se buši i lupa, ali ne smeta nam. Išli smo nas troje malo u park, M se izigrala, a i V bio malo budan, do sada je svaku šetnju prespavao. Ivanka, sad će to brzo da prođe sa pravom terapijom. Baš joj dugo traje. Sanjice, uživaj kod mame 🙂 Malaraja, kako ste vas dvoje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 12.11.2021 22:15:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bas sam umorna. Iscrpelo me ovo ustajanje rano za lekara i rad do kasno uvece. Ne mogu da se naspavam. Sutra me ceka mnooooogo posla 😔 Valjda cu sve da stignem. Ako nista drugo ima da upregnem ove moje u ispomoc 😊Zelim vam laku i mirnu noc.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 8:55:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro.Ivanka, tvoja devojčica je bolje? Milence, mi se grejemo na gas i meni je to skroz dobra varijanta.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 9:01:48
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Milens,super,rastite i uživajte.Ivanka,srećno danas.Kako je Ivka?Malaraja,Bambino,ostale mame,kako ste?Želim vam prijatan vikend.Pijem kafu,spremam doručak i upržavam fil da zavijem sarmu,pa odosmo u skitnju sa prijateljicom i njenom ćerkicom.Da prošetamo i do Stop šopa,Lidla...Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 9:09:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Nema malaraje da se javi. Nadam se da su izasli. Opet sam jako lose spavala. Uskoro mm dolazi po nas. Mirise nesto lepo iz mamine kuhinje. ❤️Od ponedeljka škola. Grrr
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 9:36:52
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro. Okej smo, hvala na pitanju. Pokvarila nam se ves masina pa sada trazimo da probamo da popravimo, pa ako nista ne uradimo moracemo kupovati novu.Mi smo se grejali na pelet, ali kako je mnogo poskupeo gledamo kako da povezemo kotao na drva. Drva imamo nasa, pa ne moramo da kupujemo. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 13:40:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bambino, javi koliko kosta nadogradnja za drva. Mi imamo kotao na cvrsta goriva sa mogucnoscu nadogradnje za pelet. Traze nam od 800-1600e, zavidlsi da li su delovi original ili pravljeni. Uglavnom, svi savetuju da gorionik bude original (kum menjao 3x prosle zime). Torta gotova, bacam se na kolace 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 16:29:50
|
|
|
|
Bambino1
|
Ivanka mi vec imamo kotao na cvrsto gorivo od ranije, pa necemo nadogradjivati, a mm sve sam povezuje, bavi se time tako da nas kosta samo materijal neki ako bude trebao. 🙂Maksimalno ekonomicno resenje. 🙂Kako napreduje pravljenje kolaca? Za slavu pretpostavljam?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 16:43:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi smo kupili novi kotao pre 2 godine, s namerom da ga dogradimo za pelet.Ali, sudeci po ceni peleta, cekacemo jos na to 😊 Da, za slavu. Nista mnogo, samo mi domaci na slavi. Ne zovemo nikoga ni ove godine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 13.11.2021 19:34:44
|
|
|
|
Bambino1
|
Jeste bas preskup. Ni mi ove godine ne slavimo, samo mi ukucani. Mada mi ne slavimo iz drugih razloga, ovako nemamo puno gostiju, njih 10ak..🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 7:50:06
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Sanjice, i ja kažem grrr za školu od ponedeljka. Tako nam je lepo bilo ovih dana kad smo svi bili kod kuće. I meni je bilo mnogo lakše. Čekamo mesec i po pa ponovo ☺️ Kako ste, mame? Ja kuvam kafu, gledam kroz prozor. Lep je dan. Nadam se i ja da su Malaraja i bebac izašli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 8:24:41
|
|
|
|
tacatic
|
Nedelja# odmara se. Ko voli posao neka izvoli. Mi danas odmaramo, a lep ce biti dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 8:53:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A ovde nebo plavooooooooooo, oterao nocas vetar sav smog 👍😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 9:00:36
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro mame. I kod nas lep dan, jos malo duva vetar ali ce valjda stati. Ja spremam dorucak. Danas dan za odmor. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 9:25:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Samo da vam mahnem i odoh da nastavim gde sam stala.Svašta me još nešto čeka.I ovde greje sunce,ali duva vetar.Malaeaja,nadam se da ste izašli i da ste dobro.Ostale mame?Uživajte u nedelji.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 9:25:14
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! I kod nas prelepo jutro, nema ni vetra. Pratila sam vas ovih dana, citala, ali nisam stizala da pisem. Neke stvari se iskomplikovale pa nismo nigde otisli za raspust, a planirala sam bar 3-4 dana da otputujemo negde. Mada, ni vreme nam nije islo na ruku. Sad opet krece skola, ustajanje, ubedjivanje oko domaceg, pisanja, citanja Malaraja nadam se da ste dobro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 13:07:33
|
|
|
|
Malaraja
|
Zenice nisam se mogla javit, pusteni smo prije 3 dana sads se borimo sa proljevom. Da stvar bude jos gora moramo radit ultrazvuk mozga, u bolnici su rekli da je previse napredan, tj tonus misica mu nije u skladu sa njegovom staroscu. Sam drzi glavu, kad je ljut, gladan izvrce se u luk, sumnjaju na hiperonus mn je to slomilo jer sam procitala na internetu da moze dovest do cerebralne paralize. Ne znam kako cu psihicki sama sa sobom iskreno. Leptirice kupi kapi u apoteci za grceve, uzmi maslinovo ulje protljaj ruke da ga ugrijes i masiraj mi stomak u smjeru kazaljke, nakon toga ugrij gazicu i stavi mu na stomak. Kupi i cah Hippo od komorace pa mu dadni jednom dnevno. Sve to u kombinacij mi smo sa grcevima super, jos moj ima jace zbog antibiotika 🥰 ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 15:04:35
|
|
|
|
flamingos
|
Malaraja,žao mi je što prolazite kroz sve to.Nemoj da čitaš po internetu,samo sebe još više opterećuješ.Slušajte savete doktora,biće to sve dobro.Ljubim vas puno.Držite se,a ja sam ❤ i mislima sa vama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 15:49:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro.Ivanka, tvoja devojčica je bolje? Milence, mi se grejemo na gas i meni je to skroz dobra varijanta. Hvala na pitanju, bolje je. AB radi svoje. Sinoc bilo 37 ravno.Dr dala zeleno svetlo za skolu (kaze nije zarazna) tako da, posle 3 nedelje ide da vidi drustvo 😊 Mi rucasmo, giros, mmmmmmm, dok sam sve spremila i isprzila... 😊 Kaze mm, mnogo mi 2 punjenja (tortilje) 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 16:07:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan svima. Srecan praznik svima. Danas su sveti Vraci. Ja pozavrsavala rucak za danas i za sutra. Ostalo mi je jos da sutra smutim proju. Ide uz kupus sa mesom. Malaraja, nadam se da je sve ok. Nemoj unapred da se brines i da citas po netu. Znam kako ti je.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 17:44:11
|
|
|
|
Bambino1
|
Malaraja drzim palceve da sve bude okej. Sto rekose clanice nemoj citati po internetu. Ja sam u trudnoci citala gomilu gluposti po internetu, pa kada mi je pred porodjaj skocio pritisak malo dojtor kaze to je normalno a ja nocima nisam spavala jer sam citala gluposti na internetu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 18:04:56
|
|
|
|
Malaraja
|
Ma nisu gluposti, svjesna sam svega ima i izbocinu pri dnu glave, za sve je to kriv tezak porod i babice koje nisu reagovale na vrijeme. Dobio je krvarenje unutrasnje od povrede tokom poroda. Uzivaj te sa vasim bebicama, ljubite ih, grlite 🥰 i ne zalite se nizasta u zivotu zdravlje vas i njih je najbitnije sve ostalo dodje i prodje. Cuvaj te se😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 19:07:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Malaraja, stvar je u tome sto moze da bude, a i ne mora. Nemoj sebe da dovodis u situaciju da budes pod tolikim stresom. Mi drzimo palčeve da nista ne bude i uz vas smo. Ivanka, drago mi je da ste bolje. I moj sin sutra krece u skolu posle tri nedelje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 20:31:39
|
|
|
|
Milena18
|
Malaraja, je l'' bebac ima hematom? Evo ja sam dobila hematom na rođenju, lekari su bili naplašili moje roditelje, a baš mi ništa nije falilo. Što se hipertonusa tiče, kod ogromne većine beba to nije povezano sa nekim ozbiljnim oboljenjima. Kada idete na ultrazvuk mozga? Grlim te, probaj što manje da se sekiraš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 14.11.2021 20:44:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hipertonus može da izazove cerebralnu paralizu? Ja to prvi put čujem. I meni je sin bio jako napet i zgrčen ali smo samo radili vežbice i to je to. Ako ne umeš da razdvojiš informacije na netu koje su istinite a koje, bolje ne guglaj. Period sa bebom koji bi trebala da pamtiš kao najlepši, napravićeš horor. Ako treba razgovaraj sa nekim stručnim licem u vezi strahova, mene su posle prvog porođaja takve misli držale 9 meseci, tek onda sam uspela da se opustim. Sad mi žao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?