Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 22.11.2021 9:40:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao dddaco, kuhinja. Pa ako udjem u kuhinju zaboravim se. Sto se tice druženja. Ni moje ne stižu. Jedino vikend ostaje, ali T tada provodi u ucenju za celu nedelju. Redovno uci lekcije. Ove nedelje samo neke kontrolne. S je jos opustena. Sta ima drugi razred da odradi. Za pola sata je gotova. Ja sam celo pre podne sama. Tako da koristim vreme za ucenje. Rekao mi je mm da se ne prevarim slucajno da nesto radim po kuci😁Ja u pauzi skinula vrata od tuš kabine da ih oribam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 22.11.2021 11:49:57
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo mame. Fino je na poslu, danas sam druga smena, pa nemam mira. Malisa je kuci sa tatom, sinoc imao bas visoku temperaturu, pisala sam vec u temi za to. Lepo je vreme i kod nas.Sanjice sta studiras ako nije tajna? Svaka ti cas_t kako postizes sve obaveze i da pored toga ucis. Saljem 😘 svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 22.11.2021 11:53:19
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Rekao mi je mm da se ne prevarim slucajno da nesto radim po kuci😁Ja u pauzi skinula vrata od tuš kabine da ih oribam. Kaze i meni moj, ali dzaba mi sve to, kad znam da nece sama kuca da se sredi. Opet sve mene saceka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 22.11.2021 14:42:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala sto mislite!! Jos uvek mi je zapuseno, ali ne boli. Mislim da je bolje za nijansu. Stavljam svašta nešto 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 23.11.2021 9:14:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivana,jesi li dobro?Ostale mame?Evo zamesila sam testo za kiflice i sedoh da popijem kafu,pa odoh u kuhinju.Vreme je užasno.Danas nećemo nigde.Dete ne ide u školu.Dan škole je danas.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 6:15:05
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Idem i da koje šta ispazarim.Uvek nešto zafali.Bambino,jeste li dobro?Ne javlja nam se Malaraja,nadam se da je sve u redu.Nema nam ni Dragice.Takođe se nadam da je i sa njenom zaovom sve ok.Ostale mame,jeste li dobro?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 7:22:15
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Kako ste? Nocas je izgleda bilo hladnije nego prethodnih noci. Razmisljam sta cu sa cvecem. Da li da ga nosim kod mojih ili da mi jos stoji na terasi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 7:24:45
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,mislim da bi bilo bolje da ga skloniš.Noći i jutra su baš hladna,dan kratak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 7:53:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Dobro jutro! Kako ste? Nocas je izgleda bilo hladnije nego prethodnih noci. Razmisljam sta cu sa cvecem. Da li da ga nosim kod mojih ili da mi jos stoji na terasi. Dobro jutro. Odvela sam decu u školu. Ja sam bas umorna. Sad me boli uvo od hladnoce. Nisam jutros nasla kapu. Bila sam pospana. Dddaco, ja sam moje cvece vec unela. Jos kad su pocele one kise. Bilo mi je žao da kisnu. Sad je vec vreme da ga unosis, jer su jutra ispod 0.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 7:57:51
|
|
|
|
dddaca
|
Pa racunam da je preko dana jos toplo. Dobro, ne toplo, ali u plusu. I nema tu mnogo cveca. Nekoliko saksija na terasi. A ono jos uvek cveta pa mi zao. Kad se setim uvece navucem kese preko njega, da ga zastiti od hladnoce, pa ujutro skinem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 8:01:57
|
|
|
|
nata11
|
Daco mozes umotati agrilom. To je materijal koji ima u polj apotekama i garden centrima.
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 8:09:09
|
|
|
|
dddaca
|
Nato, nisam ni znala da ovo postoji. Hvala. Evo sad potrazih na netu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 8:30:58
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobro jutro. Ja jutros spremila dorucak, dala bebi lekice pa na posao, stigla jos pre sat vremena. Bolje je, nema temperaturu, oko 37,2 i nije se pela vise, videcemo danas kako ce biti. Kako ste vi? Ostale mame?I ja razmisljam da unosim cvece, cvetalo je do skoro, ali jutros je bas bio mraz.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 12:21:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Da se javim samo. Mrtva sam, a tek je sreda 🙄 uho mi je i dalje zapuseno. Makar ne boli.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 12:25:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, treba ti antibiotik sigurno. Meni je znalo samo da se zapuši a da bude upala. Ne zezaj se.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 12:28:15
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Ivana, saosećam sa tobom. Pre dve godine mi je uvo bilo zapušeno dva meseca i to tako gadno da sam svoj glas čula izobličeno. Nadam se da će tebi brže proći. Bambino, šta je sa bebom, neki virus iz vrtića?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 12:36:20
|
|
|
|
Bambino1
|
Virus, upala oba uha, u nedelju i ponedeljak imao temp 40. Kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 13:33:46
|
|
|
|
ivaMark
|
Ivana, i meni je tako kao Mileni bilo...bas je dugo trajalo, zapuseno uvo..mislim da je bila upala uha u kombinaciji sa sinusima, morala sam kod dr, antibiotike pila. Jos danas i L krece u skolu. Poslednji put je bio 5.novembra... izdrzasmo. Prvo karantin zbog uciteljice, pa zbog J, onda i L pozitivan i danas je kraaaaj..konacno. sada sest meseci slobode, dok ne odluce drugacije.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 15:41:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добар дан. Ивана, мораћеш код др. Ја морам за следећи зуб код зубара. ☹️ Ух што га не волим. Моје девојчице уче. И ја седох да радим. На брзину сам себи и мм спремила ручак.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 15:55:46
|
|
|
|
dddaca
|
Jooj zubar. Treba i ja da idem, a samo odlazem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 16:28:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobar dan. Da se javim samo. Mrtva sam, a tek je sreda 🙄 uho mi je i dalje zapuseno. Makar ne boli. Idi na ORL, za svaki slucaj. A sto sam ja bila gladnaaaaaaa 😊 Sad jedem medenjake iz Lilda, cudno jedno da mi se svidjaju 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 16:33:05
|
|
|
|
dddaca
|
Ivanka sad me podseti da kupim cajne kolutice u Lidlu. Bas su dobri
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 16:53:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Njih voli mm, njemu Lidl preko puta posla pa se navukli 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 17:12:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Jooj zubar. Treba i ja da idem, a samo odlazem. Што би рекао Балашевић "Не волем". немој да одлажем. Ја сам све одлагала због короне, и сад морам неколико да поправим.
|
|
RE: Razgovori mama 11/21 24.11.2021 17:31:11
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,Iva,kako ste?Ivana,mislim da bi trebala da ipak odeš kod doktora.Daco,na samu pomisao zubara hvata me jeza,dok moje dete nema tih problema.Nikada se nije plašila zubara.Ivanka,daj ovamo medenjake.Sedoh malo da vidim šta ste pisale.Odoh u kafanicu da vas častim.❤
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?