Coconut -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/21 [ chat] (7.10.2021 5:54:21)
|
Bubice,i meni se slicno desava evo i juce uvece stezanje stomaka,beba nemirna i bas boli kad se mrda.Cini mi se kao da se gura dole,moguce da se spustila jer tesko hodam.Opet i oni bolovi povremeni,mada juce sam i vise set_ala pa moguce da je i to uticalo,pa kad sednem jedva ustanem 😑 dok se ne pokrenem nekako opet.Pregled imam tek za 10 dana a u ponedeljak analize sve.Prvi put mi traze i korpokulturu ili kako se vec zove,ne znam sto ili se nesto menjalo a pojma nemam pa i to ulazi u normalne analize za porodjaj pored testa na zuticu,briseva i tako to.Malaraja,ne prekidaj dojenje ni kad je veca temperatura.Sto kaze Milena tako dobijaju antitela za sve bolesti.Dude moji nisu koristili,nisu hteli a nisam ih ni silila da ih prihvate.Normalno je da hoce stalno da sisa, pogotovo prvi mesec ne zato sto je beba gladna vec tako navlaci sto vise mleka za ubuduce kako raste,imas i skokove u razvoju kasnije kad isto stalno hoce da sisa ali ne zbog gladi vec tako navlaci vece kolicine za ubuduce.Grceve neke bebe dobiju vec posle nedelju dana,tako da ko god da je rekao posle mesec dana da krecu grcevi nije u pravu.Sad na pocetku samo krevet,mazi se sa bebom i nek sisa koliko god hoce,nece to trajati dugo ali ako hoces iskljucivo i samo da dojis mora tako.Kasnije ce ti biti lakse,videces ☺️Leptirice lako je njima da se zezaju sto hodamo kao pingvini ili sestari ili kako god,oni ovo ne bi izdrzali,izumrli bi kao vrsta 😂Milena,super da je sve kako treba,koliko je napredovao? Mahanje 🤗
|
|
|
|