Leptirica92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/21 [ chat] (18.10.2021 15:09:34)
|
Bubo i ja virkam, ali nemam neskog vremena piskarati. I ja sam sanjala da sam se porodila i da je beba htjela cuclu 😅😅 Muke moje, jer ni muz ni ja nismo htjeli ni cuclu ni flasicu nikad 🤦♀️ I tako ja sad istrazujem kako zavarati bebu, pa mi i na san doslo 🤣🤣🤪 U petak sam bila na kontroli, CTG ravan, nisam se pocela otvarat, ali je beba se posla spustat. Po doktoricinim procjenama, nece ona jos pa vidjet cemo.Nickname, brz oporavak :) Puno vitamina, cajeva i odmora. I mene je bas strah, pogotovo sad pred porod.Gaga, ja sam imala strasnih problema sa zeludcem cijelu trudnocu. Od 8 mjeseca sam krv ujutro povracala, bolovi nesnosljivi, kiselina me gusila. Nasla sam bila neke tablete u dm femi mama za zgaravicu, ali samo kratko pomogne. Na kraju sam doktorici rekla da povracam krv i da ne mogu vise. Dala mi je Omeprazol tablete i pijem svaki drugi dan, od tad mi je dosta lakse. I dalje imam poneku zgaravicu, ali one strasne bolove ne. Tako da posavjetuj se sa doktorom, jer i paracetamol ti moze naskoditi na iziritiran zeludac.Coconat, kakva je situacija kod tebe?Mahanje 🤗🤗
|
|
|
|