Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 21:37:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Milena jos, maaaalo 😊 Sako i jakna i ooet mi brrrrrrr 😳 A ima i nekih u sorcevima, izasli danas garant...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 22.9.2021 7:57:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pozdrav mame. Sta imate novo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 22.9.2021 9:06:04
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Kod mene klasika.Zamesih za mekike.Dete još spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 22.9.2021 10:03:45
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I kod nas klasika sve. Samo cim krenu ova tmurna jutra ustajanje iz kreveta mi bas tesko pada.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 23.9.2021 7:40:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro, kako ste zene, izdrzavate li?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 23.9.2021 10:07:22
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro i dobar dan.Konačno malo sunca,jeste zubato,samo kad nije tmurno i ne pada kiša.Moje dete još spava.Neka je,završila je sinoć domaći i sve u vezi škole.Da završavam u kuhinji.Idem danas još koje šta po gradu da pazarim i da vidim tašnu da kupim.Obećah da ću da svratim na kafu kod prijateljice koja ima svoj frizerski salon.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 23.9.2021 11:18:26
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan! Virnuh na kratko i vidim da se Milena porodila. Bas lepa vest, obradovah se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 23.9.2021 11:42:10
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, divne vesti 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 24.9.2021 7:40:47
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jutro mame, kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 24.9.2021 8:33:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Dobro je, treba se malo navici na ovu svezinu ujutru 😁 Kako ste vi Queen? Ostale mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 24.9.2021 8:56:46
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ok smo. Nije lose, cekm 15h, pa da bezim kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 24.9.2021 15:01:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar san.Do sad nije bilo struje,zato me nema.Pari,Nato,ostale mame,kako ste?Nadam se da ste svi dobro.Pokukovah kamaru sladoleda,na snuženju su.Prelep je dan.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 24.9.2021 15:50:02
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jeste lep dan jos je i petak. Hajde svi sto pre kuci sa posla pa da krene lep vikend 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 6:52:49
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Ja na bolničkom režimu, pa sam budna od 5 kada su mi doneli bebu. Žao mi je što ne može da bude sa mnom sve vreme zbog žutice, ali se ipak nadam da ćemo brzo kući. Veliko dete je bilo kod babe dva dana, juče je tata posle posla otišao po nju. Neće u vrtić ni sledeće nedelje, da se malo upozna sa bratom. Mnogo je ponosna, stalno ponavlja kako je lep, a on sav natečen i crven 😁 Nadam se da ste vi i dečica dobro. Šaljem vam grlišu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 7:46:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro svima. Milena, divno, seka ce ga maziti i paziti. Proci ce i ta zutica pa cete brzo biti kuci svi zajedno. Uzivajte u vikendu svi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 8:03:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Milena,ljubim vas puno.Uživaće beba pored seke,a i obrnuto.Evo pijem kafu,pa odoh čas do pijace,pa u kuhinju.Ostale mame?.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.Želim vam prijatan vikend.Mi ćemo,kad sve završim,u šetnju,toplo je.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 9:17:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Milence, brzo cete kuci😘 Ja odoh da teram sina da uci 😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 11:57:35
|
|
|
|
dddaca
|
Gde ste mame? Lep dan danas. Dovoljno mi je da pogledam kroz prozor i vec se popravi raspolozenje. Nadam se da ce da potraje jos malo ovakvo vreme. Milena jos neki dan pa ste kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 14:14:23
|
|
|
|
flamingos
|
Da,Daco.Sam pogled na sunce me oraspoloži.Evo konačno sedoh.Dete uči,pa oko 16 h odosmo u šetnju sa prijateljicom i njenom ćerkicom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 14:28:54
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo i od mene. Zelim vam lep vikend. Bas lepo vreme danas. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 14:59:31
|
|
|
|
Tiziana
|
Cao mame. Dan je predivan. Malo smo jutros zujali, sad cemo da rucamo, sin ide na utaknicu, a ja cu da pogledam malo nesto na Netflixu pa kasnije opet da idemo malo napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 25.9.2021 23:12:40
|
|
|
|
flamingos
|
Tiziana,da,prelep je bio dan.Čim sam sve završila izađosmo i tri sata smo bile u napolju.Šta radite mame?Ja gledam tv.pa ću na spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 26.9.2021 9:50:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobar dan svima. Nadam se da uzivate u nedelji... Mi se malo razvlacimo, pa smisljamo sta cemo danas i gde da malo smugnemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 26.9.2021 9:59:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.I mi ćemo danas u šetnju,samo da sve završim.Odoh mm da pravim tortu,doručak,ručak da spremim,pa da peglam,spremim stvari za sutra.Pre podne smo u školu.Moje dete još spava.Nadam se da ste dobro.Uživajte u nedelji.Pozdrav zvima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 26.9.2021 10:15:33
|
|
|
|
Bambino1
|
Dobar dan. I mi cemo danas dan da iskoristimo za set_nju i uzivanje u lepom vremenu. 🙂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?