Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 8:07:13
|
|
|
|
flamingos
|
Roštilj sam poručila,tortu sam juče napravila da mi moje dete peva"Divan dan"i da duvamo svećice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 8:07:52
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ovde srecan rodjendan flamingos i neka ti se sve zelje ostvare ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 8:11:45
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,hvala.Rođendan ko rođendan-stariji smo za godinu dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 8:50:39
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Flam srecan rodjendan Milena, super. Odmaraj jos malo dok mozes. I ja se bas pitam sta je sa Flam, nema ni nje da se javi Ostale mame, kako ste? Sanjice, nadam se da se kasalj smiruje i da inhalacije pomazu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 8:53:54
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Daco,da ste živi i zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 9:11:37
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I mi smo poceli sa inhalacijama, bas onaj suv kasalj i to odjednom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 9:14:05
|
|
|
|
flamingos
|
Dragice,hajd da pomogne inhalacija i da budete dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 9:17:14
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa nadam se d ahoce. Cim krene skola i ova promena vremena odmah nosici, grlo. Ali hvala bovu nije nista strasno. Sanjice kako je kod vas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 9:20:44
|
|
|
|
flamingos
|
Tako je i kod nas bilo.Čitavo leto zdrava,čim krene u školu eto-nosić zapušen itd.Bogu hvala valjda je stekla imunitet i sad smo super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 10:34:58
|
|
|
|
Tiziana
|
Evo i ovde da pitam, jel to neka nagradna igra u toku kad je pootvarano ovoliko nekih tema? Bas je smor..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 11:58:40
|
|
|
|
dddaca
|
Da Tizi, ima Dragice, ispratite vi taj suvi kasalj i ako ima i T pravac kod lekara. Ne bih da panicim, ali mnogo dece je pozitivno. Bolje proverite sa dr na vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 12:07:53
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da, bas sad kazem da ispratimo sta je, jer bukvalno nocas malo i od jutros malo ali bas taj suv. Odjednom, ni iz cega
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 12:40:54
|
|
|
|
flamingos
|
Da Daco,sve je više dece pozitivno.Lepo provedite nedelju.Ovde je prijatno vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 13:38:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Evo i ovde da pitam, jel to neka nagradna igra u toku kad je pootvarano ovoliko nekih tema? Bas je smor.. Da, Tizi jeste. Dobar dan. Srecan praznik svima. Mi sa službe, pravac na rucak. Kasno smo se vratili, tako da smo odmah ručali. Dan je prelep. Samo nek ovako potraje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 13:41:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Meni je npr baa zanimljivo. Sve je stvar perpektive
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 15:17:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dragica, ne videh tvoje pitanje. Odlicno smo. Čak je i meni bolje i ako sam mislila da sam i ja gotova. Verovatno organizmi reaguju na ono tmurno vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 19.9.2021 18:03:28
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Super, samo kad je bolje 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 6:40:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Odoh ja polako na posao, a tako bih lezala kuci 😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 7:27:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. I ja bih vrlo rado ležala, ali mora da se radi. ☹️ Izgleda je sinoc padala kišica. Opet je tmurno.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 7:35:16
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro... Da nesto je tmurno jutro, krecu takva jutra verovatno. Srecan pocetak radne nedelje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 8:08:08
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jutro i od mene. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 8:13:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Decica krenula u skole i vrtice pa vec slinavi, kaslju... A mi mame se borimo... Ukratko 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 8:22:13
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mi nismo isli cele prosle nedelje u skolu. Alergijska reakcija, morali smo i pumpicu da koristimo 10 dana.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 8:26:18
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da, nesto uvek... Mi smo krdnuli lepo i sad kasalj. A prosle nedelje bas dosta dece nije bilo pa mame kazu alergija. Sad je ambrizija jel da?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 8:38:13
|
|
|
|
Queen Lady
|
Kod nas je na zalost svasta nesto. Mesavina trava, grinje, kucna prasina... Svakog septembra i na prolece imamo isti problem. Traje 7-10 dana. Ali sta da radimo, kako je bilo dok je bio mladji, sada mogu da kazem i da je super.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Prvi znaci trudnoćeVVVVPrvi znak koji mi je rekao da sam trudna:Izostanak menstruacije (
73%)
Poremećaj mirisa/ukusa, želja za određenom hranom (
4%)
Pospanost (
13%)
Nervoza/depresija (
3%)
Mučnina i/ili povraćanje (
2%)
Malaksalost i vrtoglavica (
4%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!