Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 9:12:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Lady,kako su stariji biće im jači imunitet i lakše će da prebrode.Srećan počerak radne nedelje.Tmurno vreme.Kiša je padala.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 9:12:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I, pa i danas imamo zurku... Sanjice srecan rodjendan 😍❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 9:40:38
|
|
|
|
Queen Lady
|
Znam Flam, ali treba sacuvati zivce dok im ojaca imunitet. Sad je i odlicno, kakav je bio do pre dve godine.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 9:52:54
|
|
|
|
flamingos
|
Lady,apsolutno te razumem.Mogu misliti sa dvoje dece kako je.Mi sa jednim,pa znam koje su to muke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 9:57:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga I, pa i danas imamo zurku... Sanjice srecan rodjendan 😍❤️ Hvala Dragice. 😊Evo izvadila sam tortu. Spremam rucak. Pa juris na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 10:08:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Turbo svuda, na sve strane. Bar za rodjendane kad bi imali slobodan dan 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 10:35:45
|
|
|
|
Bambino1
|
Srecan rodjendan i od mene. 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 11:30:17
|
|
|
|
Queen Lady
|
Srecan rodjendan i od mene.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 16:45:37
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan, ne stizem nista danas. Cak ni da procitam sta ste sve pisale. Nadam se da ste sve dobro i decica takodje. Sanjice srecan rodjendan i ovde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 16:51:55
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,dobro smo.Klasika.Dete u školi.Išla sam da poplaćam račune.Žurih da ne padne kuša.Baš je grozno vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 18:22:43
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Daco, naidju takvi dani. Kako ste mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 19:27:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je brrrr,smrzoh se danas. Cim sam dosla kuci ukljucih grejanje. Tj. muz prvo ozracio radijatore. A crkao mi donji grejac na rerni pa je i to menjao. Jedva je uspeo. Naravno da je crkao onaj sto je teze zameniti 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 19:29:25
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja se smrzoh danas, bas. I bas se nesto osecam bzvze ceo dan. Zaglavila u kuhinji, i sva sam nesto osamucena. Jedva cekam da polezemo 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 20:35:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, i meni je danas brr. U stanu ne toliko. Spakovala sam se u krevet. Ne mogu vise da gledam. Sutra bas rano ustajem. I deca su otisla na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 21:08:22
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I moji polegali, i ja cu uskoro mada imam svasta da radim. Ne znam hocu li biti u stanju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 20.9.2021 21:33:21
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,kod nas je toplo u stanu.Dete večeralo,napisala domaći i sad se tušira,pa u krevet.Sutra pre podne u školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 6:12:18
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem jafu,pa spremanye za školu.Da odem i do Maxija.Kad dođem ručak itd.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 7:08:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro svima. Svasta i danas imam u planu ali hajde polako dan je tsk poceo. Uzivajte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 11:55:27
|
|
|
|
flamingos
|
Tek sad videh šta sam napisala"pijem jafu"-hoću reći kafu.😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 11:59:40
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ahahaha, ja nisam ni primetila. Novo jafa pice, pa zvuci zanimljivo bas 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 13:22:02
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao, mame, šta radite? Jeste li sve dobro? Ja dovezla auto na tehnički pregled. A u toj ulici je baš danas vašar, naravno to nisam znala. Dvadeset_ minuta sam se vrtela po okolnim ulicama dok nekako ne nađoh kojim putem da prođem, sve zatvoreno. Ako se danas ne porodim, neću tamo negde do novembra sigurno 😂 Danas mi stižu i rezultati briseva, baš mi je neki dan uhhhh...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 17:11:09
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Milena, sta kazu rezultati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 18:44:58
|
|
|
|
Milena18
|
Dragice, hvala što pitaš, sve je ok, osim te bakterije koju vučem već tri meseca, od kad sam bila u bolnici. Nikako da je se rešim. Šta radite, mame? Moji otišli da kupe pernicu za vrtić, a ja se ušuškala i ne mrdam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 18:57:01
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,super kad je sve ok.I nasmeja me za ovo oko vožnje-sad ako se ne porodim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/21 21.9.2021 19:34:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro je Milena, resice se i bakterija. Samo odmaraj. I mi bili napolju, ja se smrzoh nesto, evo sedim u duksu i prsluku i pijem topli caj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?