Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 2.3.2017 14:36:44
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Emice i ja imam problem a mitiserima,i drugarica je kupila tu crnu masku. Obe smo probale u nikakav efekat nije imala maska. Boljim efekat ima običan neki piling nego ova maska. Probala sam sinoc da napisem, ali ne mogu sa moba. probaj za mitesere onu home made masku od želatina i mlijeka. Ima na netu recept. Super je, meni je diglo neke iznad usana... Jedna kašika želatina se pomiješa sa oko 2 kašike mlijeka i stavi u mikrotalasnu na nekih 10ak sekundi. Naneseš na lice i sačekaš da se osuši i povučeš. Nemoj previše da čekaš jer može da se stvrdne jako. U tom slučaju moraš da je opereš vodom.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 24.2.2018 1:06:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da,ta maska je sjajna. Razmera 1:1
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 24.2.2018 2:19:41
|
|
|
|
mama Jo
|
☺ probacemo
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 25.2.2018 1:41:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bolja stvar i od crne maske ali i on pinceta za mitisere provereno
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 12.7.2018 21:52:59
|
|
|
|
Rosita
|
Sta je dobro za pranje lica ako imam mitisere? To su oni potkozni beli. Nekad se pretvore u aknu. Pojma ja nemam sta meni odgovara. Ja nemam naviku da mazem kreme. Tek, tek uvece, reeetko. Preko dana cc kremu koristim. Vidim da je sanjalica pohvalila mixu anti imperfection. Mislim, trenutno perem lice bebecim gelom za kupanje, od kad je meni nestao za lice . Grozna sam. Slatkiše obožavan
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 11:41:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li ijedna od vas ili je nekad imala akne Ja vodim opasnu borbu zadnjih pola godine.Krme koje koristim ne pomazu,iako su svi drugi prezadovoljni. Ima li ikakav savjet
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 11:45:23
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je u borbi sa aknama pomagao jedino klindamicin losion.Spasio me je i generlano godinama nemam problema sa njima,a bilo je strasno.Ledja,dekolte,lice,vrat...
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 13:47:17
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja vodim borbu. Letos je bilo gadno. Ne znam uopste od cega su mi tako buknulu. Dermatolog mi prepisala neki gel za ciscenje, ne znam ni kako se zove iskreno, nisam ga ni uzela jer mi je rekla da je najbolje da dodjem kad prestanem da dojim ako i dalje budu tako upaljene. Evo sad ima nekih 10tak dana kako vise ne sikimo. Jeste bolje, povlace se, ali mi je taj deo i dalje bas mastan. Najvise mi na celu izlaze. Oko ng recimo sam mislila da odem da mi opet pogleda. Gde ih ti imas? NAm je l'si ti povezala od cega su ti?
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 14:45:01
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene celo,brada i oko nosa.T zona.Nemam pojma,kontam da mi antibaby pilule vise ne odgovaraju ali tek u januaru idem doktorici.Ljetos mi je dermatolog dao neku kremu ali su i pored nje izlazile stalno.Onda sam cula za ove kreme sto sad koritim,svi su prezadovoljni samo kod mene i dalje isto
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 14:51:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ne znam... ali znam da je bas uzasan problem, jer ga i sama trenutno imam. Meni se pre 5 godina desilo slicno, ali kada sam se vratila sa mora, i najverovatnije mi je tada bila reakcija na preterano izlaganje suncu (tada sam bila devojka i przila sam se najstrasnije). Tada sam bila kod 3 razlicita dermatologa, dobila 3 dijagnoze i 3 terapije 😏 Nista mi nije pomoglo. U jednom momentu sam sve te kreme (cak sam i antibiotik pila) batalila, i proslo je samo od sebe. Ali trajalo je bas dugo, godinu dana sigurno. Sad opet... evo isto vec mozda pola godine. Da li su hormoni, ili sta nemam pojma.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 14:59:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja kad ne pijem ab pilule imam problema sa kozom,zato sam ih i pocela piti da to sredim.Sta se sad desava pojma nemam.Puder ne stavljam da kauem da je od toga,a necu da njime samo sakrivam.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.11.2019 23:25:54
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja i dan danas cistim lice klindamicinom. Iako nemam problem cista mi je koza ali navika, ja se kunem u njega.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 8:50:11
|
|
|
|
emicaa
|
Masnice ja nemam pojma ni sta je to,ni kako doci do njega. Poslu cu pisati dermatologu,da me preporuci nesto drugo ili da napravim termin da odem
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 9:49:52
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Emice zo imaju drzavne apoteke one prave ako postoji nacon da ti se moze poslati rado cu ti poslati bocicu dve. A skoro sam na netu procitala za jedan gel kazu da je dobar pusticu ti sliku sigurno ima kod vas.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 9:50:46
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko i ja sam vidjela kod nekoga za ovu liniju od vichy.Ali nigdje nisam nasla iskustva ostalih korisnika.Posle sam procitala da je noviji proizvod.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 14:22:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Klindamicin se moze nabaviti u apotekama? Koja mu je cena znate li?
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 14:36:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Emice probaj sa klindamicinom.. ili ako andjes po apotekama taj vichy uzorak da vidis kako reaguje koza
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.11.2019 16:09:05
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Mama jo kod nas je oko 300 dinara to je losion sipas na tufer i cistis lice jutro vece.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 0:40:55
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Klindamicin se moze nabaviti u apotekama? Koja mu je cena znate li? Da, s tim da se nekad saceka koji dan jer se pravi.Nudice verovatno i zamene,nikako. I uzmi blazi,nikako onaj sa vise % alkohola. Uzimala sam ga na VMA na recept,pa cenu ne znam,mada eto vidim da pise da je oko 300dinara. Sustina je da se svako vece lice prvo ocisti,pa se tuferom nanosi losion,ne previse.Ako ima izritiranih bubuljica moze se desiti da pecka.
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 8:25:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala vam drage. Probacu sigurno.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 9:02:31
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko ali ne zivim tu da ga mogu kupiti.A i uzorak od ovog nebi mi nista znacio,nebi se vidjela nikakva razkika za tih dan/dva koliko bi trajao uzorak
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 9:22:10
|
|
|
|
emicaa
|
trazila sam na googlu taj lijek,svugdje nadjoh da je to antibiotik koji se koristi samo neko vrijeme i ne na cijelo lice nego samo na mjesto gdje je potrebnoI naravno nikako ne koristiti na svoju ruku nego samo po preporuci dermatologa 😏
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 9:46:20
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Mebi je to dermatolog dao jos u pubrtetu i od tada ga u kuci stalno imam kod nas se uzima bez recepta.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 22.11.2019 10:49:28
|
|
|
|
Duškić
|
Klindamicin je odlican.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožuBeograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?