Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 16.3.2016 10:40:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ima li neko iskustva sa Koto Dermom? Ja sam isla kod njih na prvoj godini studija. Bilo je super nego kao student nisam imala para da ponovim tretman. Sad razmisljam da idem ponovo. Imam ogromne bubuljice na bradi. Ne znam sta vise da radim sa svojim licem.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 17:37:18
|
|
|
|
eca89
|
E, ovako ja imam problem sa rukama tj. od dijela ispod ramena, pa do lakata! To su neke sitne crvene tačkice, je li to imao neko? Pomagajte žene, mnogo me nervira !
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 17:40:32
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jel depiliras ruke? Ja ynam da hoce tako posle depilacije.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 17:43:07
|
|
|
|
eca89
|
Ne, nikad nisam!
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 20:02:01
|
|
|
|
choopa choops
|
To sam ja imala i koliko sam našla, hormonski je. Meni je to izašlo tek kad sam prvi put ostala trudna. Inače nikad ni kao tinejdžerka ni kasnije nisam imala bubuljice, ali nakon trudnoća ih imam, čak i po licu
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 20:33:01
|
|
|
|
eca89
|
Pa, je li ti se povuklo ili ih imas jos? Ludim vise!
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.4.2016 22:38:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma imam ih još , samo se ne vide baš tako jako. Bojim se da je ovo doživotno... A jesi li bila kod dermatologa?
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 21.4.2016 7:28:05
|
|
|
|
eca89
|
Ma, jesam dao mi je neki losion i ništa mi pomoglo nije !
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 20.9.2016 11:14:48
|
|
|
|
tanjac72
|
Za negu lica i ruku, od srca preporucujem prirodne sapune, ja sam kupila NIKA sapune, ima vise vrsta, sa kamilicom, kurkumom, lavandom, kokosovim uljem.... Za lice sa bubbuljicama preporuka je 4K (kamilicam kurkuma, kopriva, kakao), ja sam nakon dva umivanja videla preporodjeno lice, za ruke takodje, bez pucanja vise ikada. Na facebook-u su kao NIKAsoap Naci cu i broj telefona, pa postaviti, inace kostaju 200 din, ne mozes potrositi za mesec dana. Neki su za piling, neki za masnu kozu, neki za suvu, ima ih i za kosu.
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 30.1.2017 16:07:08
|
|
|
|
emicaa
|
ajd preporucite mi neku dobru masku za lice,lice mi je u katastrofalnom stanju.Prije sam koristila neku Nivea termo maska ali ne sjecam se da je nesto pomagala,samo sto koza bude divna mekana.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 31.1.2017 8:24:56
|
|
|
|
Bloger
|
Probaj ovu novu loreal pure clay masku za lice sa glinom, pre neki dan sam je probala i odličns je, isto imam super iskustvo sa maskama balea imas ih u DM za različite tipove kože
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 31.1.2017 8:33:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, imas i ti problem sa aknama i bubuljicama? Meni je sestra skoro preporucila Mixinu micielarnu vodu anti imperfection, mislila sam da je samo za skidanje sminke medjutim odlicna je. Ja je naprskam par puta dnevno na lice, onako ne stedim, pustim da se lepo osusi. I pu pu, lice mi se preporodilo.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 31.1.2017 10:04:36
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice nisu akne nego sitne bobuljice,one se jedva i primjete ali mene izludjuju.I nisu stalno tu,par dana lice bude cisto pa se opet pojave
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 15:39:18
|
|
|
|
emicaa
|
opet emica sama sa sobom kucka jeste li probale black head killer masku?ona crna sto se onda guli sa lica
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 15:45:56
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ja sam mislila probati Celltone, ovaj pužev gel, ovde mi ga koristi jedna komšnica, lice joj je super! Ja sam ga mislila i za ruke, samo što je ovde katastrofa skup 26e, pa skupljam parice !
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 16:06:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ja bih ovu crnu zbog mitesera a j uhvatilo me da probam.Ali citala sam par komentara da se poneki moze upaliti zbog te maske,ili da ne funkcionise.A ima i onih koji su zadovoljni.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:05:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice i ja imam problem a mitiserima,i drugarica je kupila tu crnu masku. Obe smo probale u nikakav efekat nije imala maska. Boljim efekat ima običan neki piling nego ova maska.
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:23:42
|
|
|
|
mali_mis
|
znaci crna maska ne valja A jel ste probale glinu, ona super cisti lice? Mislim da cak ima da se kupi i glina za lice u prodavnicama zdrave hrane, ako ne volite svu onu hemiju u kupovnim maskama.
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:26:06
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi nisu meni miteseri toliki problem,niveine trakice rjesavaju to.Meni vise ceif
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:31:11
|
|
|
|
mati
|
Ja nemam problema sa bubiljicama, ali imam jako osetljivu kozu i uzasno mi se susi kad je hladno. Za sada mi samo nivea klasicna plava odg, ali stalno moram da radim piling jer mi se na nekim delovima cak i peruta. Znate li mozda jos neku delotvornu kremu za suvu kozu?
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:43:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati, ja bih ti preporučila nešto od Avene ili La Roche Posay. Imaju odličnu kolekciju za suvu i oset_ljivu kožu. Ali svakako bih ti prvo preporučila da oeš kod dermatologa da ti oni odrede šta ti treba. Ja sam tako uradila. Preko dana koristim jednu Avene kremu a uveče namažem pantenol, mada već bi trebalo krenuti sa nekim "ozbiljnijim" kremama za noć, godine stižu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 1.3.2017 17:55:58
|
|
|
|
mati
|
Ja sam vec uzela "ozbiljnu" kremu za noc. Meni se to sredi sa toplim vremenom, a dermatolog mi je strasan. Gde se ja lecim, dvoje ih je i ne zna se ko je gori. Nije to toliko strasno, samo zna da nervira, zahteva veliku negu.
< Poruku je uredio mati -- 1.3.2017 17:56:44 >
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 2.3.2017 11:59:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Onda probaj Avene klik Nećeš pogrešiti, sigurna sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 2.3.2017 12:18:45
|
|
|
|
vocicana
|
Divna preporuka, Avene koristi u recepturi termalne vode, koje su preciscene kao za bebe iimaju fantasticne linije za svaki problem, suva koza moze uvesti u seboroicni dermatitis, koji se veoma dugo i vrlo cesto samo periodicno uspesno zaleci, posle toga, mora se terapija ponoviti. Nemam bubuljice po licu, osim hormonki pred ciklus, cak ni mirtisere nemam. Crnu masku ne znam ko je koristio, tako da iskustva ne znam kakva su.
|
|
RE: Lice s aknama i bubuljicama 2.3.2017 12:21:07
|
|
|
|
vocicana
|
Ecka, proci ce cim osuncas ruke.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožuBeograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?